Kaupunkilomat

Oli kesä taikka talvi, kaupunkiloma on aina yhtä inspiroiva ja tuo virkistävän tuulahduksen arkeen! Suuntaa pitkäksi viikonlopuksi Lontooseen tai Pariisiin, shoppaile ihanuuksia Roomassa tai kolua nähtävyyksiä New Yorkissa. Tuttukin kaupunki näyttää erilaiset kasvot talviaikaan ja nähtävyyksillä on väljempää.
Lue lisää Tjäreborgin kaupunkilomien valikoima on nyt suurempi kuin koskaan. Valitse oma suosikkisi yli 50 kaupungista ja niiden kattavasta hotellivalikoimasta. Kaupunkilomalla on aina uutta ja erilaista, nautitpa eniten fiilistelystä, nähtävyyksistä tai auringonpaisteesta. Ja hienointa on, kun kaupungin voi kokea yhdessä erityisen tärkeän ihmisen kanssa.Piilota

Katso kaikki kaupunkikohteet ja tarjoukset.

Tjäreborgin kaupunkilomat

  • Hotellit keskeisillä paikoilla
  • Useita lentoyhtiöitä
  • Matkapakettilain turva
  • Omatoimimatkoja, mutta asiakaspalvelumme auttaa tarvittaessa

Suosittuja kaupunkilomia

Inspiraatiota matkallesi

Joulun ja uudenvuoden kaupunkilomat

Fiilistele suloista joulunalustunnelmaa joulutoreilla ja -markkinoilla, vietä toisenlainen joulu tai juhli tyylillä uuteen vuoteen. Lue parhaat vinkit vuodenvaihteen kaupunkilomille.

Cityvinkit

Etsitkö tasokasta hotellia edulliseen hintaan vai sopivaa hotellia koko perheen kaupunkilomalle? Täältä löydät inspiraatiota kaupunkiloman suunnitteluun.

Ravintola- ja shoppailuvinkkejä

Lue avustajiemme ostospaikkavinkit luksustavarataloista aina hassuihin pikku putiikkeihin. Suurkaupungit kuten Lontoo, Pariisi tai New York ovat täynnä kiinnostavia ravintoloita, ja herkulliset ruokaelämykset ovat kaupunkiloman suola.

KAIKKI KAUPUNKIKOHTEET

SUOSITTELEMME

Hintaesimerkit valituille lähdöille. Valitse kaupunki ja saat lisää vaihtoehtoja.

Löydä lomasi