Matkat – Milano

Milano houkuttelee matkailijoita upeilla muotitaloillaan sekä tuhansien vuosien takaisella historiallaan ja kulttuurillaan. Täällä pääset kokemaan maailmanluokan oopperaa sekä ensiluokkaisia makuelämyksiä, ja olet mahtavien ostosmahdollisuuksien äärellä.
Milanossa on laaja valikoima erilaisia baareja ja ravintoloita, ja milanolaisen keittiön herkut ovat tunnetusti erinomaisia. Milano on yksi maailman tärkeimmistä muotikaupungeista, ja siksi täällä on myös ravintoloita joka lähtöön. Ruokaa on tarjolla maailman kaikista kolkista, muun muassa Sardinian, Sisilian, Calabrian ja Nepalin keittiöt ovat hyvin edustettuina.

Nähtävyydet Milanossa

Milanossa on tarjolla maailmanluokan taide-, kulttuuri- ja arkkitehtuurielämyksiä, joten tekemistä ja kokemista riittää varmasti. Muutamia mielenkiintoisia kohteita ovat esimerkiksi Duomo di Milano eli Milanon tuomiokirkko, joka on maailman kolmanneksi suurin marmorikirkko, La Scalan kuuluisa oopperatalo, jossa muun muassa kolme maailmankuulua tenoria ovat esiintyneet sekä Palazzo Marino, joka on Milanon kaunein palatsi. Cenacolo Vincianossa on nähtävänä maailman kuuluisimpiin teoksiin kuuluva taideteos, Leonardo da Vincin Viimeinen ehtoollinen, jonka nähdäkseen pääsylippu on ostettava etukäteen.

Ostokset Milanossa

Milano on tunnettu muotimaailman keskuksena, ja ostosmahdollisuudet ovat täällä lähes rajattomat. Luksusmuotiliikkeiden keskittymä on Via Monte Napoleone -ostoskadulla, jossa kaikki suurimmat muotitalot ovat edustettuina. Täällä voit hyvin kierrellä vain katselemassa ja inspiroitumassa upeista näyteikkunoista. Corso Buenos Airesilla ja Corso Vercellillä on kohtuullisen hintatason kauppoja, ja näillä kaduilla milanolaiset itse tekevät mielellään ostoksia.

Tjäreborgilla Milanoon

Matkustaessasi Milanoon Tjäreborgin reittilennoilla, voit räätälöidä juuri itsellesi sopivan matkan. Tjäreborgilla on Milanossa eritasoisia hotelleja, jotka sijaitsevat keskeisellä paikalla. Löydät varmasti juuri itsellesi sopivan vaihtoehdon.
Hyvä tietää
  • Eritasoisia hotelleja
  • Hotelleja keskustassa
  • Vilkas yöelämä
  • Paljon ravintoloita
  • Hyvät ostosmahdollisuudet

Muiden mielipiteet kohteesta Milano

Hae matka – Milano

Formula1 Milanossa

Formulamatka Italiaan

Italian Grand Prix

Koe Formula 1 todella perinteikkäällä Monzan radalla, jolla on pitkä historia ja paljon tapahtumia. Lähde katsomaan Italian osakilpailua Monzan radalle.