Matkat – Reykjavik

Reykjavikissa ollessasi kannattaa ehdottomasti pistäytyä elämyksellisessä Blue Lagoon -kylpylässä sekä ihastelemassa upeita jäätiköitä ja geysireitä. Reykjavikissa on myös todella vilkas yöelämä, trendikkäitä ja mielenkiintoisia kauppoja sekä hyviä ravintoloita.
Tjäreborgin valikoimassa on hotelleja, jotka sijaitsevat keskellä Reykjavikia, jolloin olet lähellä klubeja, baareja ja ravintoloita. Reykjavikista kannattaa lähteä retkille tutustumaan lähemmin ihmeelliseen Islantiin. Mainioita kohteita ovat esimerkiksi Blue Lagoon -kylpylä, jossa voit kylpeä mineraalipitoisessa vedessä taivasalla sekä vesiputoukset ja kansallispuistot. Kesäisin voit myös lähteä ratsastusretkelle tai katselemaan valaita.

Ruoka ja ravintolat

Islantilaiset ruokalistat ovat täynnä toinen toistaan herkullisempia kala- ja äyriäisruokia. Myös lampaanliha on tärkeä osa islantilaista keittiötä, ja tarjolla on myös paljon kansainvälisiä ruokia. Reykjavikissa on useita hyviä ravintoloita, ruoka on tasokasta ja raaka-aineet tuoreita. Illallista syödään täällä samaan aikaan kuin muissakin Pohjoismaissa, ja pöytävarauksen tekeminen etukäteen on suositeltavaa.

Tekemistä Reykjavikissa

Islannissa on reilu 300 000 asukasta, ja suunnilleen puolet väestöstä asuu Reykjavikissa. Vaikka väkiluku ei ole tämän suurempi, pääkaupunki Reykjavikissa on todella vilkas yöelämä, ja keskusta on täynnä trendikkäitä baareja ja yökerhoja. Mieleenpainuvia nähtävyyksiä Reykjavikissa sekä sen ympäristössä tarjoaa Islannin mahtava ja ainutlaatuinen luonto. Voit lähteä esimerkiksi jäätikköretkelle skootterilla, katselemaan ihmeellisen karuja ja kauniita maisema islanninhevosen selästä tai miten olisi koskenlasku joella tai valassafari merellä? Nämä ovat vain muutamia esimerkkejä kaikista niistä eksoottisista aktiviteeteista, joita Reykjavikilla on tarjota. Tietenkään unohtamatta islantilaisia kuumia lähteitä!

Tjäreborgin matkat Reykjavikiin

Tjäreborgilla matkustat Reykjavikiin joustavilla reittilennoilla, ja päätät itse matkasi pituuden ja ajankohdan. Reykjavikissa vierähtää mukavasti viikonloppu tai pidempikin loma. Valikoimassamme on useita hyviä hotelleja, jotka kaikki sijaitsevat keskeisellä paikalla. Esimerkiksi suosittu Reykjavik Centrum -hotelli sijaitsee yhdessä kaupungin vanhimmista osoitteista.
Hyvä tietää
  • Vilkas yöelämä
  • Hyviä ravintoloita
  • Hotelleja keskustassa
  • Vapaasti valittava matkan pituus

Muiden mielipiteet kohteesta Reykjavik

Hae matka – Reykjavik

Reykjavik

Surffausta ja luontokokemuksia Islannissa

Lomalähettiläämme Petter vie meidät Islantiin upeille surffauspaikoille ja saaren upean luonnon äärelle. Ja vaikka et olisikaan kiinnostunut surffaamisesta, Petterin Islannin vinkeistä saat inspiraatiota matkallesi.