Matkat – Hampuri

Hampuri on mukavan etäsiyyden päässä, lentoaika Helsingistä on vain noin kaksi tuntia. Täällä on monipuoliset valikoimat erilaista ajanvietettä, ravintoloita, shoppailumahdollisuuksia, nähtävyyksiä ja paljon muuta mielenkiintoista.
Hampuri on oikeastaan todella suuri kaupunki, vaikka ensisilmäyksellä ei ehkä siltä vaikutakaan. Nähtävyydet ja huvielämä ovat keskittyneet kaupungin keskustaan, ja täällä on helppo liikkua paikasta toiseen. Hampurissa on niin paljon mielenkiintoista tekemistä ja katseltavaa, että voi olla vaikea päättää, mistä aloittaa. Hyviä shoppailumahdollisuuksia on kaikkialla, ja kaupunki on täynnä kaikenlaisia museoita, joista yksi mielenkiintoinen on Saksan suurin taidemuseo Hamburger Kunsthalle. Hampuri on tunnettu myös puistoistaan, mutta vähemmän tunnettua on yleensä se, että Hampurissa on myös paljon siltoja, jotka kulkevat kaupungin useiden kanaalien yli. Kaupunkiin onkin erityisen mukava tutustua kävellen.

Asu hyvin Hampurissa

Tjäreborgin valikoimassa on useita erilaisia hotelleja, joten löydät varmasti juuri itsellesi sopivan vaihtoehdon. Tyylikäs vaihtoehto on esimerkiksi Barcelo Hamburg, joka sijaitsee keskeisellä paikalla Hampurin keskustassa. Jos taas kaipaat hieman avantgardistisempaa vaihtoehtoa, hyvä vaihtoehto on The George Hotel, joka sijaitsee lähellä Außenalster-järveä ja kävelyetäisyydellä keskustasta. Tjäreborgilla matkustat Hampuriin joustavasti reittilennoilla, ja päätät itse matkasi ajankohdan ja pituuden. Hampuri sopii mainiosti viikonloppukohteeksi, pidennetyn viikonlopun viettoon tai voit tietenkin viipyä täällä myös pidempään.

Syö hyvin Hampurissa

Hampuri on todellinen paratiisi hyvän ruuan ystäville. Täällä voit maistella kaikkea perinteisistä saksalaisen keittiön herkuista tyylikkäisiin japanilaisen ja libanonilaisen ruokakulttuurien antimiin. Hampurissa jokainen löytää varmasti mieleisiänsä makuelämyksiä. Kannattaa ehdottomasti vierailla myös paikallisissa panimoissa, joita Hampurissa on useita niin pienempiä kuin suurempia. Jos tarkoituksesi on maistella mahdollisimman paljon lyhyessä ajassa, kannattaa ehdottomasti varata olutkävely, joka vie sinut tutustumaan suosituimpiin panimoihin ja olutbaareihin. Voit myös varata ruokakävelyn, jolla pääset maistamaan kaikkia Hampurin herkkuja.

Hampurin nähtävyyksiä

Hampurissa on paljon sekä klassisia että moderneja nähtävyyksiä ja kaikkea siltä väliltä. Mielenkiintoisia ovat esimerkiksi maailman suurin pienoisrautatie sekä St. Pauli Fischmarkt-kalamarkkinat, joilla järjestetään lisäksi erilaisia tapahtumia, musiikkiesityksiä ja sunnuntaimarkkinat. St. Paulin eteläpuolella sijaitsee tunnettu Reeperbahn-katu, ja lähistöllä on myös HafenCity, joka on vanhalle satama-alueelle rakennettu trendikäs kaupunginosa. Hyvät shoppailumahdollisuudet ovat Jungfernstiegin, Fuhlentwieten ja Neuer Wallin muodostaman kolmion sisällä, jossa on paljon trendikkäitä kauppoja. Perinteisempiä ostosmahdollisuuksia on Harry´s Hamburger Hafenbazarissa sekä St. Paulin katujen varsilla. Illanviettopaikkoja on lukuisia erilaisia. Yöelämän keskus on tunnetun Reeperbahn-kadun ympäristössä, ja lisäksi tarjolla on musikaaleja, teatteria, konsertteja ja kabareita. Hampurissa on todellakin jokaisella jotain vuorokauden ja vuoden ympäri. Tjäreborgin reittilennoilla matkustat joustavasti Hampuriin, päätät itse matkasi ajankohdan ja pituuden sekä voit valita mieleisesi hotellin.
Hyvä tietää
  • Vapaasti valittava matkan pituus
  • Hotelleja keskustassa
  • Eritasoisia hotelleja
  • Hyvät ostosmahdollisuudet, monia ravintoloita ja vilkas yöelämä

Muiden mielipiteet kohteesta Hampuri

Asiakkaamme eivät ole vielä kirjoittaneet arvosteluja tästä kohteesta.

Hae matka – Hampuri