Matkat – Barcelona

Barcelonan alue, Espanja
Barcelona on yksi ehdottomasti suosituimmista kaupunkikohteista, jossa tarjolla on kulttuuria, huvituksia, ostoksia ja maailmanluokan jalkapalloa.
Barcelona sopii mainiosti sekä lyhyen viikonloppuloman viettoon että pidempään lomailuun. Täällä vietät lomasi upeiden nähtävyyksien, monipuolisten ostosten, hyvän ruuan ja vaikuttavan arkkitehtuurin merkeissä. Upea Sagrada Familian katedraali on yksi kaupungin tunnetuimmista symboleista ja sen suunnittelija Antoni Gaudí tunnetaan ympäri maailmaa. Tjäreborgilla lennät Barcelonaan reittilennoilla, joten voit itse päättää matkasi ajankohdan ja keston. Meiltä voit varata pakettimatkan – yksinkertaista ja mukavaa!

Jalkapallo- ja formulamatkat

Barcelonan ulkopuolella on Circuit de Barcelona-Catalunya -rata, jossa on ajettu Formula 1 -kilpailuja jo vuodesta 1991. Nykyään tällä radalla järjestetään vuosi toukokuussa Espanjan Grand Prix. Nyt voit varata Tjäreborgin kautta Formula 1 -paketin, matkat, joihin sisältyvät lennot, hotelli ja liput lauantain aika-ajoihin ja sunnuntai osakilpailuun.

Voit varata meiltä lippuja La Ligan jalkapallo-otteluihin Camp Nou -stadionille. Mitä tahansa kentällä tapahtuukin, ottelun katsominen FC Barcelonan omien kannattajien joukossa on unohtumaton elämys.

Hotelleja moneen makuun

Tjäreborgilla on Barcelonassa useita kymmeniä hotelleja, ja valikoimassa on monenlaisia vaihtoehtoja yksinkertaisista, edullisista hotelleista todellisiin luksushotelleihin. Kaikilta hotelleilta pääsee helposti nähtävyyksille, ostoskaduille ja kaupungin huvituksiin. Jos haluat varata hotellin, jossa on uima-allas, niin noin puolessa Tjäreborgin hotelleista on oma uima-allas, useimmiten kattoterassilla, josta on hyvät näkymät Barcelonan yllle. Kannattaa tutustua esimerkiksi Colón-hotelliin.

Jos haluat asua oikein ylellisesti, voit valita useasta viiden tähden
hotellista, jotka sijaitsevat aivan keskustassa. Suosittelemme Casa Fuster -hotellia. Jos majoitut mieluummin hieman yksinkertaisemmin mutta kuitenkin kaupunkielämän keskiössä, suosittelemme Rialto-hotellia, joka sijaitsee kaupungin vanhassa osassa, aivan Placa de Sant Jaumen tuntumassa. Katso kaikki pakettimatkat Barcelonaan!

Lapsiystävällinen Barcelona - matkat perheille

Jos lähdet lomalle lasten kanssa, suosittelemme Citadines Ramblas Barcelona -hotellia, jossa koko perhe majoittuu mukavassa huoneistossa. Hotellin keskeisen sijainnin ansiosta pääset helposti tutustumaan Barcelonan kaupunkiin mutta myös nopeasti takaisin hotellille päiväunien tai välipalan aikaan.
Hyvä tietää
 • Hotelleja keskustassa
 • Luksushotelleja
 • Edullisia hotelleja
 • Hyvät ostosmahdollisuudet
 • Ravintoloita ja yöelämää
 • Varaa jalkapallopaketti
 • Varaa Formula 1 -paketti

Muiden mielipiteet kohteesta Barcelona

Tee matkahaku – Barcelona

HINTAESIMERKKEJÄ REITTILENNOILLA – Barcelona

Lleo
Lleo
Barcelona, Barcelonan alue, Espanja
 • Matkapaketti - lento ja hotelli
 • 3 päivää, 2 hotelliyötä
 • Lähtö 25.11.2024, lähtöpaikka Helsinki
Sisältää kirjatut matkatavarat
Lento ja 2 hotelliyötä
25.11.2024 lähtöpaikka Helsinki
Occidental Atenea Mar (ex. Barcelo Atenea Mar)
Occidental Atenea Mar (ex. Barcelo Atenea Mar)
Barcelona, Barcelonan alue, Espanja
 • Matkapaketti - lento ja hotelli
 • 3 päivää, 2 hotelliyötä
 • Lähtö 25.11.2024, lähtöpaikka Helsinki
Sisältää kirjatut matkatavarat
Lento ja 2 hotelliyötä
25.11.2024 lähtöpaikka Helsinki
Eurostars Grand Marina
Eurostars Grand Marina
Barcelona, Barcelonan alue, Espanja
 • Matkapaketti - lento ja hotelli
 • 3 päivää, 2 hotelliyötä
 • Lähtö 5.12.2024, lähtöpaikka Helsinki
Sisältää kirjatut matkatavarat
Lento ja 2 hotelliyötä
5.12.2024 lähtöpaikka Helsinki

Vinkit – Barcelona – matkat

Pyöräillen Barcelonan läpi

Koe Barcelona ohjatulla pyöräilyretkellä

Lähdimme Barcelonan kapeille kaduille ja rantakadulle ohjatulle pyöräretkelle. Pääsimme myös maistelemaan herkullisia pintxoja ja tapaksia. Matkat Barcelonassa sujuvat kätevästi pyörällä.

Viisi vinkkiä Barcelonaan

Viisi vinkkiä Barcelonaan

Nauti nähtävyyksistä kohtuudella, mutta älä vietä koko lomaasi jonoissa ja väenpaljoudessa.
Tutustu todelliseen Barcelonaan La Ramblan ulkopuolella – tässä viisi vinkkiä meiltä.

Viikonloppumatka Barcelonassa

Viikonloppumatkalle Barcelonaan

Viikonloppumatkalla Barcelonassa ehdit näkemään ja kokemaan paljon. Nähtävyyksien ja hienon rannan liäski Barcelonassa voit shoppailla, nauttia kulttuurista ja katalonialaisen keittiön herkuista.

Formula 1 - Espanjan osakilpailu

Formula 1 Espanjan osakilpailu Barcelonassa

Circuit de Barcelona-Catalunyan radalla ajettava Espanjan grand prix on vakiinnuttanut paikkansa Formula-sarjassa. Varaa liput ja pääset Barcelonan suurkaupungin tarjonnan lisäksi nauttimaan maailmanluokan urheilujuhlasta.

Camp Nou - Fc Barcelonan kotikenttä

Näe FC Barcelona Camp Noulla

Lähde Barcelonaan katsomaan kun FC Barcelona pelaa kotikentällään Camp Noulla. Meiltä saat kätevästi varattua ottelupaketin sisältäen otteluliput ja hotellin. Meiltä myös lennot Barcelonaan edullisin hinnoin.

Rantaa ja kaupunkia Barcelonassa

Yhdistä ranta- ja kaupunkiloma: Matkat Barcelonaan

Barcelona on kaupunkilomasuosikki – matkat, joissa on tarjolla maailmanluokan nähtävyyksiä, ostoksia, iltaelämää ja tietysti jalkapalloa. Noin 4,2 kilometriä kullankeltaista rantahiekkaa viimeistelee lomaelämyksen.

Mistä Barcelona tunnetaan?

Barcelona, Espanjan toiseksi suurin kaupunki, noin 2,5 miljoonan asukkaan suurkaupunki on tunnettu upeasta arkkitehtuurista, kuuluisista museoista ja Katalonian kulttuurin täyteisestä kaupunkielämästä.

Voiko Barcelonassa viettää rantaloman?

Kyllä. Yli viiden kilometrin pituinen hiekkaranta Platja de la Barceloneta reunustaa kaupunkia, joten vaikka oletkin suurkaupungissa, matkat ranbtaan on aina lyhyt.

Mihin aikaan espanjalaiset syövät illallista?

Kaikkialla Espanjassa, kuten myös Barcelonassa paikalliset illallistavat yleensä aikaisintaan yhdeksän aikoihin ja ravintolat täyttyvät erityisesti viikonloppuisin perheistä ja iloisista seurueista.