Matkat – Cannes

Ranskan Rivieralla sijaitseva Cannes on kiehtova yhdistelmä glamouria, pikkukaupungin viehättävää tunnelmaa ja ylellistä rantaelämää.
Cannesin elokuvajuhlat tuovat vuosittain kaupunkiin kansainvälistä eliittiä. Eksklusiivisuus on muutenkin tunnusomainen piirre Cannesille – upean La Croisetten bulevardin äärellä on luksushotelleja ja merkkiliikkeitä vieri vieressä. Silti täällä on aistittavissa viehättävää pikkukaupungin tunnelmaa. Muutaman askeleen päässä keskustan vilkkaasta yöelämästä voit kokea keskaikaisen Le Suquetin kaupunginosan rauhan, ja alhaalla satamassa luksusjahdit komeilevat paikallisten kalastajaveneiden vieressä. Kontrastit ja erityisesti kyky yhdistää nämä molemmat maailmat saavat sinut tuntemaan itsesi tervetulleeksi Cannesiin. Pitkät ja leveät hiekkarannat ovat myös yksi lisäsyy siihen, miksi Cannesissa on helppo viihtyä. Jos siis kaipaat aurinkoa ja uimista, et varmasti tule pettymään.

Tjäreborgin Cannes

Matkustaessasi Tjäreborgilla Cannesiin valittavanasi on useita hyviä hotelleja, kuten Vanhassakaupungissa sijaitseva Hotel des Orangers Cannes. Jos kaipaat ylellisempää asumista rantabulevardin äärellä, mainio vaihtoehto on Majestic. Jos mieluummin asut huoneistossa, hyvä vaihtoehto on Citadines Croisette Cannes.

Tjäreborgin matkat Cannesiin

Tjäreborgilla matkustat Cannesiin joustavasti reittilennoilla, joten päätät itse matkasi pituuden ja ajankohdan. Näin saat juuri omien toiveidesi mukaisen matkan, ja valikoimastamme löydät varmasti juuri sinulle sopivat vaihtoehdot.
Hyvä tietää
  • Vapaasti valittava matkan pituus
  • Luksushotelleja
  • Kaupunki- ja rantaloma samalla matkalla
  • Pitkä rantapromenadi
  • Hotelleja keskustassa
  • Hyvät ostosmahdollisuudet, monia ravintoloita ja vilkas yöelämä

Muiden mielipiteet kohteesta Cannes

Tee matkahaku – Cannes