Rantamaisema Nizzassa, pehmeä iltapäiväaurinko
Nizza, Ranskan Riviera

Yhdistä kaupunkiloma ja rantaloma

Miksi suotta valita joko tai, kun voi mainiosti saada sekä että! Valitse lomakohteeksi kiinnostava kaupunki meren rannalla! Nauti kaupungin sykkeestä, shoppailusta ja ravintoloista ja rentoudu välillä rantahiekalla ja vilvoittavissa aalloissa.

Kaupunkeja meren rannalla

Alicante

Alicante

Alicante sijaitsee upeassa ympäristössä Välimeren rannalla. Täällä on tarjolla kaikkea, mitä kaupunkilomalta voi odottaa. Yhä useammat ovat löytäneet tämän houkuttelevan lomakohteen, jossa voi nauttia myös upeista rannoista, jotka kestävät vertailun muiden Välimeren rantojen kanssa.

Barcelona

Barcelona

Barcelona on suomalaisten kaupunkilomasuosikki. Ja mikä ettei – tarjolla on maailmanluokan nähtävyyksiä, ostoksia, iltaelämää ja tietysti jalkapalloa. Noin 4,2 kilometriä kullankeltaista rantahiekkaa viimeistelee lomaelämyksen.

Cannes

Cannes

Ranskan Rivieralla sijaitsevassa Cannesissa on luksusta ja glamouria. Se on viehättävä pikkukaupunki ja samalla hienostunut rantalomakohde. Hienostuneisuus antaa vahvan leimansa kaupungille, varsinkin palmujen reunustaman La Croisette -rantakadun ympäristössä.

Los Angeles

Enkelten kaupunki täyttää haaveet aurinkoisista hiekkarannoista ja vilkkaasta kaupunkielämästä. Tutustu ikoniseen Hollywoodiin, koe elokuvien maailma kulissien takana ja liity Venice Beachin rantabulevardin kirjavaan joukkoon kävellen, hölkäten, rullaluistellen tai vaikka pyöräillen.

Malaga

Malaga

Monet unohtavat Malagan matkallaan alueen suosittuihin merenrantakohteisiin, mutta niin ei kannata tehdä! Calle Larios -kadulla trendikkäitä kauppoja on peräkkäin, ja kapeilla kaduilla on runsaasti viihtyisiä tapasbaareja. Sataman rantakadun päässä sijaitsee La Malaguetan ranta.

Nizza

Nizza

Vaeltele rantapromenadilla, nauti sinisestä Välimerestä ja ranskalaisen keittiön antimista ’à la Provençale’. Valitse lomahotellisi vaikka aivan kaupungin paraatipaikalta, suoraan kuuluisan Promenade des Anglaisin varrelta.

Palma

Palma

Mallorcan pieni suurkaupunki Palma tarjoaa lomailijalle paljon nähtävää, ostoksia ja lukemattomia kahviloita ja ravintoloita. Kiinnostava Palma on yhtä aikaa moderni ja historiallinen. Uimarannalle kävelet noin vartissa, kun suuntaat katedraalilta itään päin.

Sopot

Sopot on Puolan Rivieran sydän ja perinteinen kylpyläkaupunki, josta on kehittynyt moderni rantalomakohde. Useimmat hotellit sijaitsevat aivan rannalla tai sen välittömässä läheisyydessä. Hurmaava Gdansk on vain puolen tunnin päässä ja tarjoaa historiaa, nähtävyyksiä ja kaupungin vilskettä.

San Diego

San Diego on Kalifornian toiseksi suurin kaupunki, mutta sen historiallinen keskusta on näppärän kokoinen. Gaslamp Quarter -korttelissa kadut pursuvat ihmisvilinää, kiinnostavia kauppoja ja ja hyviä ravintoloita. Huikeat rannat odottavat sekä kaupungin pohjois- että eteläpuolella.