Parhaat kattoterrassit
ME Madrid Reina Victoria

Kaupunkihotellien parhaat kattoterassit

Kattobaari on enemmän kuin vain ylimpään kerrokseen sijoitettu baari. Parhaimmissa on huikeiden näköalojen lisäksi myös huolella koostetut menut ja niissä viihtyvät niin matkailijat kuin paikallisetkin. Tässä on joitakin meidän suosikkejamme.
Meliá Barcelona Sky

Meliá Barcelona Sky, Barcelona

Trendikäs Meliá Barcelona Sky Barcelonassa tarjoaa taidokkaasti valmistettuja drinkkejä upean näköalan kera. Baari on mukava päätöspaikka illalle, mutta se on myös yksi kaupungin suosituimmista aamiaispaikoista.

Empire Hotel

Empire Hotel, New York

Designhotelli Empire Hotel sijaitsee Upper West Sidella Manhattanilla, New Yorkissa. Yksi sen baareista on katolla, ja se on varsin suosittu myös paikallisten keskuudessa.

ME Madrid Reina Victoria

ME Madrid Reina Victoria, Madrid

Designhotelli ME Madrid Reina Victorian kattoterassilla nautit Madridin kaupungin ylle aukeavasta maisemasta, maukkaista tapaksista ja raikkaista drinkeistä.

Me London

Me London, Lontoo

Me London on hieno hotelli keskeisellä paikalla Sohossa, Lontoossa. Hotellin elegantista kattobaarista avautuu upea näköala kaupungin ylle. Täällä asut lähellä Lontoon suuria teattereita ja ostosmahdollisuuksia.

Hotel Mundial

Hotel Mundial, Lissabon

Hotelli Mundialin kattobaari Lissabonissa on myös monien paikallisten suosikki. 360 asteen upeiden panoraamanäkymien ansiosta voit ihailla lähes koko kaupunkia.

Peninsula

Peninsula, Chicago

Ylellinen Z Bar hotelli Peninsulan ylimmässä kerroksessa tarjoaa Chicagon parhaat näkymät ja käsintehtyjä cocktaileja vaativan matkailijan makuun.

Banyan Tree, Kuala Lumpur

Banyan Tree Kuala Lumpur, Kuala Lumpur

Kuala Lumpurin korkein kattoterassi löytyy Banyan Tree -hotellin Vertigo-baarista. Baaria ympäröi ulkoterassi, jonka kaikilta paikoilta on upea näköala.

Electra Palace Hotel

Electra Palace Hotel, Ateena

Ateenassa Electra Palacen kahdeksannen kerroksen Electra Roof Garden -ravintolaan voit poiketa myös vain drinkille ja ihailla Akropoliille avautuvaa hulppeaa näköalaa.

Grand Hotel Cavour Firenze

Grand Hotel Cavour, Firenze

Firenzessä Divina Terrazza on moderni baari, mutta näkymä sieltä on klassinen – ja yksi Firenzen parhaista. Voit melkein koskettaa Santa Maria del Fioren kupolia.

9 Hotel Cesari

9 Hotel Cesari, Rooma

La Terrazza del Cesari on viihtyisä helmi aivan Rooman sydämessä. Baarista on näkymä Piazza di Pietralle ja Sant'Ignazion kauniille barokkikirkolle.

LÖYDÄ LOMASI