Matkat – San Francisco

San Francisco on eloisa, iloinen ja energinen kaupunki, jossa on paljon nähtävyyksiä, ravintoloita sekä mielenkiintoiset huvittelumahdollisuudet.
Koko kaupunki on levittäytynyt Tyynenmeren rannikolla sijaitseville aurinkoisille ja vehreille kukkuloille. Twin Peaks ja Nob Hill ovat näistä kukkuloista tunnetuimpia, ja näillä kukkuloilla on varakkaiden asuinalueita. Jyrkät kadut ovat monille tuttuja elokuvien takaa-ajokohtauksista, ja Filbert Street -katua pidetään maailman jyrkimpänä. Vuokra-autolla voit lähteä tutustumaan myös Napa Valleyn ja Sonoma Valleyn viehättäville viinitiloille.

San Franciscon nähtävyyksiä

Tunnetuimpiin nähtäyyksiin kuuluu tietenkin Fisherman's Wharf, joka on nykyään suosittu turistialue houkuttelevine baareineen ja ravintoloineen. Täällä sekoittuvat vastakeitetyn ravun ja suolaisen meren tuoksut. Fisherman's Wharfilta pääsee lautalla Alcatrazin kuuluisaan vankilaan ja taiteilijoiden Sausalitoon. Täältä on näkymät maailman kuuluisimmalle riippusillalle, Golden Gate Bridgelle.

Tjäreborgilla San Franciscoon

Tjäreborgilla on useita erilaisia hotelleja San Franciscossa. Useimmat hotellit sijaitsevat keskeisellä paikalla joko Fisherman's Wharfissa tai lähellä Union Squarea ja Market Streetiä kaupungin keskustassa. San Franciscoon lennät joustavasti reittilennoilla, joten päätät itse matkasi ajankohdan ja pituuden. Voit myös yhdistää San Franciscon matkaasi muita kohteita, jolloin voit nauttia lomastasi täysin siemauksin. Kannattaa käyttää tilaisuus hyväkseen ja lähteä omalla autolla tutustumaan Los Angelesiin, San Diegoon tai vaikka Las Vegasiin.

Vuokraa auto Tjäreborgin kautta

Tjäreborgin kautta voit kätevästi vuokrata auton lyhyemmäksi tai pidemmäksi ajaksi lomallesi. Runsaan tunnin matkan päässä ovat tunnetut kalifornialaiset viiniseudut Napa Valley ja Sonoma Valley. Jos ajat kaunista Highway 1 -rannikkotietä pitkin, voit pysähtyä Carmel-by-the-Seassä ja Montereyssa tai jatkaa matkaa kohti Los Angelesia ja Hollywoodia.
Hyvä tietää
  • Nähtävyyksiä
  • Kulttuuria
  • Hyvät ostosmahdollisuudet, monia ravintoloita ja vilkas yöelämä
  • Hotelleja keskustassa
  • Yhdistelmämatkoja

Muiden mielipiteet kohteesta San Francisco

Hae matka – San Francisco