Matkat – Los Angeles

Hollywood, Beverly Hills, Malibu – Los Angeles on miljoonien ihmisten unelmien kaupunki, varaa matka Tjäreborgilta.
Los Angeles on pinta-alaltaan Amerikan suurin kaupunki - 1200 neliökilometriä. Täällä tuskin pärjää ilman autoa. Nerokkaassa moottoritieverkostossa on helppo liikkua pohjoisesta etelään ja idän vuoristosta lännen hiekkarannoille. Los Angeles on yhteisnimi keskustalle "Downtown" ja muutamalle esikaupungille - Laguna Beach, Malibu, Long Beach, Hollywood ja Beverly Hills, Santa Monica. Kaupungin vilinässä riittää katseltavaa, ja ravintolatarjonta onnistuu aina yllättämään.

Tähtien Hollywood

Sunset Boulevard, Beverly Hills, Universal Studio...
Hollywoodissa on kuuluisa Sunset Boulevard, johon 2500 filmitähtiä on ikuistanut kädenjälkensä Mann´s Chinese Theatre –teatterin edustalle. Julkkisten kerma asuu Beverly Hillsissä. Sunset Boulevardilta saa jopa karttoja, johon on merkitty missä kukin kuuluisuuksista asuu. Burbanksissa, muutaman kilometrin päässä pohjoisessa, pääsee kurkistamaan kulissien taakse Universal Studiossa.

Disneyland ja Tjäreborgin hotellit

Leikkimieliset etsiytyvät Anaheimissa "alkuperäiseen", vuonna 1955 avattuun Disneylandiin. Los Angelesissa on 15 golfkenttää, San Diegoon on kahden tunnin ja Las Vegasiin kuuden tunnin ajomatka. Alueella sijaitsee myös kuuluisa Grand Canyon. Kun matkustat Los Angelesiin Tjäreborgin kautta, voit halutessasi asua romanttisessa Santa Monicassa, lähellä upeaa, hyvinhoidettua rantaa.

Vuokraa auto Tjäreborgilta

USA on autojen luvattu maa. Täällä pääset ajelemaan hienoilla valtateillä, ja reitit löytyvät helposti. Tjäreborgin kautta saat vuokra-auton hyvin edullisesti niin lyhyemmiksi kuin pidemmiksikin ajoiksi.

Muiden mielipiteet kohteesta Los Angeles

Hae matka – Los Angeles