Risteilyt

Risteilyt ovat mukava ja monipuolinen tapa nähdä maailmaa. Risteilypakettiimme sisältyy reittilennot ja risteily täysihoidolla sekä useimmiten myös hotelliyöpyminen ennen risteilyä. Tjäreborgin valikoimasta voit valita Karibian, Välimeren, Intian valtameren, Havaijin ja Pohjois-Euroopan risteilyt sekä risteilyt Dubaista.

Tjäreborgin risteilypakettiin sisältyy aina lennot ja risteily täysihoidolla. Useimmat paketit sisältävät myös hotelliyöpymisen. Toimimme yhdessä maailman johtavienLue lisää varustamojen Royal Caribbean Internationalin, Celebrity Cruisesin, Norwegian Cruise Linen ja Costa Cruisesin kanssa.
 

Piilota
Lisätietoa varustamoista

Missä haluaisit risteillä?

Täältä löydät risteilyvaihtoehtoja maailman merille!

Miksi valita risteilyloma?

Täältä löydät syitä sille, miksi risteily voi olla täydellinen loma.

Koe ja näe enemmän risteilyllä

Koe enemmän

Luontoa, kulttuuria, rantoja ja kaupunkeja

Huolimatta siitä haluatko nähdä Välimeren viehättäviä kapunkeja, Karibian eksootisia rantoja tai kokea tuhannen ja yhden yön tunnelmaa kaukana idässä, risteilyllä se on mahdollista. Meillä on risteilyjä kaikkialla maailmassa ja matka-asiantuntijamme auttavat sinua löytämään juuri sinulle sopivimman risteilypaketin.

Herkkuja kulinaristeille risteilyllä

Herkullista ruokaa

Paljon enemmän kuin vain ateria

Risteilypaketteihimme sisältyy aina täysihoito ja halutessasi voit ostaa lisäksi juomapaketin ja tehdä risteilystäsi All Inclusive -loman, jolloin ravintolalaskuista ei laivalla tarvitse huolehtia. Laivalla on useita ravintoloita valittavana ja halutessasi voit kokeilla uusia makuelämyksiä vaikka joka päivä.

Aktiviteetit risteilyllä

Aktiviteetit risteilyllä

Risteilyllä on tekemistä aamusta iltaan.

Hyviä esityksiä, treenimahdollisuuksia, laskuja vesiliukumäessä, kiipeilyseinä, spa ihanine hoitoineen, ravintoloita, ostoksia, viinimaistajaisia, retkiä, kynttiläillallisia, tanssia... listaa voisi jatkaa loputtomiin. Tutustu eri aluksiin löytääksesi sinulle sopivimman valikoiman.

Tee risteilyhaku

Inspiraatiota risteilymatkalle

Varustamot

Syitä varata risteily

Hyviä syitä varata risteilymatka

Meiltä voit varata risteilyloman turvallisesti. Risteilypaketteihin sovelletaan matkapakettilakia ja huolehdimme, että ehdit hyvissä ajoin risteilylle, useimpiin paketteihin sisältyy hotellimajoitus risteilyä edeltäväksi yöksi.

  • Lentomatkat sisältyvät hintoihimme
  • Useimmissa risteilypaketeissa sisältyy myös hotelliyö ennen risteilyä.
  • Täysihoito laivalla (vinkki! Varaa juomapaketti ja tee risteilystä All Inclusive!)