Värikkäitä SUP-lautoja kirkkaassa vedessä

Ryhmämatkat ulkomaille

Jos mielessäsi siintää yhdistyksen, työpaikan, treeniryhmän tai minkä tahansa isomman porukan yhteinen matka etelän aurinkoon, olet tullut oikeaan paikkaan!

Tjäreborgin asiantunteva ryhmämyynti auttaa sinua sopivimman vaihtoehdon suunnittelussa ja toteutuksessa. Meillä on pitkä ja vankka kokemus erilaisista ryhmistä ja hyvä verkosto yhteistyökumppaneita lomakohteissa. Saat aina henkilökohtaisen palvelun ja parhaat vinkit. Suorilla lomalennoilla matkustus on vaivatonta ja sujuvaa.

Mikä on ryhmämatka?

Ryhmä koostuu vähintään 15 henkilöstä, jotka matkustavat yhdessä samaan aikaan. Matkapaketti ryhmille sisältää vähintään lomalennot ja majoituksen ja usein myös erilaisia lisäpalveluita.

Jos matkaseurueesi koostuu esimerkiksi yhdessä matkustavista perheistä tai ryhmässä on alle 15 täyden hinnan maksavaa aikuista, asiakaspalvelumme matka-asiantuntijat auttavat mielellään sopivan lomamatkan löytämisessä. Ota yhteyttä p. 09 12371 tai sähköpostilla info@tjareborg.fi

Tjäreborgin ryhmämatkat

Ryhmä pyöräretkellä Malagassa

Lomalennoilla aurinkoon

Meiltä löydät laajan valikoiman lämpöisiä lomakohteita – helposti ja vaivattomasti suorilla lomalennoilla. Aloita kiinnostavan kohteen valinnasta ja mieti millaisia ominaisuuksia toivotte hotellilta. Laajasta valikoimastamme löytyy varmasti juuri oikea sinun ryhmäsi ikimuistoiseen matkaan.

Kokous ulkomailla

Kokousmatkat

Lomakohteissa ei aina tarvitse vain lomailla! Järjestä työpaikan kokous, kickoff tai muu tilaisuus auringossa. Matkalla mieli avautuu uusille ajatuksille ja ryhmähenki paranee.

Aktiivilomat

Aktiivilomat

Tjäreborgin ryhmäosasto tuottaa myös ryhmämatkoja, joille voit lähteä vaikka ihan yksin! Aktiiviloma tarjoaa mielekästä sisältöä lomaan, mukavaa seuraa ja toki myös omaa aikaa.

Tjäreborgin ryhmämyyntiasiantuntija

Yhteystiedot

Ryhmämatkan suunnittelu kannattaa aloittaa hyvissä ajoin. Älä siis aikaile, vaan ota meihin yhteyttä.

Sähköposti: groups@tjareborg.fi
Puhelin: 09 123 7681 ma–to klo 10–12

Yleiset matkapakettiehdot

Yleisten matkapakettiehtojen turva koskee myös ryhmämatkoja. Lisäksi ehdoissa on joitakin ryhmämatkoja koskevia erityisehtoja.