Matkat – Lontoo

On paljon hyviä syitä matkustaa Lontooseen: nähtävyydet, parhaat ostosmahdollisuudet ja musikaalit. Tjäreborgilla on sopivia matkoja jokaiseen makuun.
Lontoo sopii erinomaisesti niin viikonloppumatkoihin kuin pidempäänkin lomailuun, sillä kaupunki on täynnä elämyksiä, tapahtumia ja hyviä ostosmahdollisuuksia. Tjäreborgin matkat-valikoimassa on hotelleja monessa hintaluokassa uima-altaalla tai ilman, ja voit valita joko huoneen tai huoneiston.

Suunnittele matkasi

Tjäreborgin Lontoo matkat -hotellivalikoimassa on runsaasti eritasoisia hotellivaihtoehtoja kahdesta viiteen tähteen, ja ne kaikki sijaitsevat hyvällä paikalla Lontoon keskustassa. Jos sinun on vaikea valita mieleistäsi hotellia, voit rajata valintasi johonkin tiettyyn kaupunginosaan. Esimerkiksi Bayswaterin alueella on hotelleja vieri vieressä, huvittelu- ja ostosmahdollisuudet ovat erinomaiset Marylebonen alueella tai majoitu Mayfairin hienostoaluelle Hyde Parkin naapuriin. Valittuasi ensin hotellin voit sen jälkeen valita matkan ajankohdan ja keston. Meiltä varaat Lontoon matkat kätevästi yhdessä paketissa, joten voit lomallasi keskittyä rentoutumiseen ja elämästä nauttimiseen.

Lontoo - matkat perheille

Matkat lasten kanssa Lontooseen sujuvat mukavasti jos majoitut huoneistossa, suosittelemme silloin Citadines-hotellejamme. Huoneistossa voit itse kokata aamiaista, ja jos lapset tarvitsevat välillä pientä lepotaukoa, hotelliin on helppo tulla syömään välipalaa ja kenties nukkumaan päiväunet.

Lontoon luksushotellit

Jos haluat viettää Lontoossa ylellisen loman, Tjäreborgin valikoimassa on myös paljon luksushotelleja. Flemings Mayfairin, Athenaeumin ja the Ritzin kaltaisissa klassisissa hotelleissa Lontoon-kokemuksesi kruunaa kuuluisa iltapäivätee, afternoon tea. Valikoimassamme on myös modernimpaa ylellisyyttä, esimerkiksi Hilton Park Lane- tai ME London -hotelleissa. Koska suurin osa hienostuneimmista hotelleistamme sijaitsee Mayfairin tai Sohon kaupunginosissa, niistä on lyhyet matkat tärkeimpiin nähtävyyksiin ja kaupungin huvituksiin.

Muiden mielipiteet kohteesta Lontoo

Hae matka – Lontoo

HINTAESIMERKKEJÄ REITTILENNOILLA – Lontoo

Dolphin Hotel
Dolphin Hotel
Lontoo, Iso-Britannia
  • Matkapaketti - lento ja hotelli
  • 3 päivää, 2 hotelliyötä
  • Lähtö 13.5.2024, lähtöpaikka Helsinki
Sisältää kirjatut matkatavarat
Lento ja 2 hotelliyötä
13.5.2024 lähtöpaikka Helsinki
Citadines South Kensington London
  • Perheille
Citadines South Kensington London
Lontoo, Iso-Britannia
  • Matkapaketti - lento ja hotelli
  • 3 päivää, 2 hotelliyötä
  • Lähtö 6.5.2024, lähtöpaikka Helsinki
Sisältää kirjatut matkatavarat
Lento ja 2 hotelliyötä
6.5.2024 lähtöpaikka Helsinki
Copthorne Tara
Copthorne Tara
Lontoo, Iso-Britannia
  • Matkapaketti - lento ja hotelli
  • 3 päivää, 2 hotelliyötä
  • Lähtö 29.4.2024, lähtöpaikka Helsinki
Sisältää kirjatut matkatavarat
Lento ja 2 hotelliyötä
29.4.2024 lähtöpaikka Helsinki

Kokemuksia ja vinkkejä Lontoon matkalle

Mitä tehdä Lontoossa? Minne mennä Lontoossa? Lue ammattilaisten kokemuksista ja ota talteen parhaat vinkit matkalle Lontooseen.

Lontoo

Marikan 10 suosikkia Lontoossa

Lomalähettiläämme Marika on käynyt Lontoossa useasti ja löytää jokaisella kerralla jotain uutta. Lue Marikan Lontoon vinkit. Ehkäpä vinkeissä on jotain uutta nähtävää tai koettavaa myös niille, jotka ovat olleet Lontoossa jo monta kertaa.

London Rock´s

London Rocks!

Jan Gradvall, yksi Ruotsin tunnetuimmista kulttuuritoimittajista vie meidät matkalle Lontoon monipuoliseen rockhistoriaan. Lue vinkit ja virittäydy Lontoon tunnelmaan.

Sukelleus Lontoon musiikkihistoriaan.

Matka lasten kanssa Lontooseen

Lasten kanssa Lontoossa - matkat perheille

Lontoo on täydellinen lomakohde lasten kanssa vaikka viikonloppumatkalle. Lue vinkit mitä nähdä ja tehdä lasten kanssa Lontoossa.

Vinkit matkalle lasten kanssa

London Eye

Valokuvaaja Ingridin suosikit Lontoossa

Suurkaupunki tarjoaa matkailijalle pökerryttävän valikoiman ravintoloita, ostospaikkoja ja nähtävyyksiä. Valokuvaajana työskentelevä Ingrid Plyhm on asunut Lontoossa lähes kymmenen vuotta ja jakaa muutamia omia suosikkejaan ja vinkkejään.

Vinkit kaupunkilomalle Lontooseen

Vinkit Lontoon viikonloppumatkalle

"Joka kerta kun matkustan Lontooseen, löydän jotain uutta. Tässä alati muuttuvassa ja kehittyvässä kaupungissa löytyy aina mielenkiintoista tekemistä. Lontoon klassiset turistikohteet ovat tietysti myös erittäin mielenkiintoisia, mutta minusta on parasta on löytää uusia paikkoja ja hidden gems." Lue kollegamme vinkit Lontoon viikonloppumatkalle.

Viisi vinkkiä Lontooseen

Viisi vinkkiä Lontooseen

Lontoo pursuaa upeita, maailmankuuluja nähtävyyksiä, mutta tässä muutama valikoitu vinkki siltä varalta, että ihmispaljous ja jonot alkavat väsyttää.

Viikonloppumatka Lontooseen

Viikonloppumatka Lontooseen

Viikonloppu Lontoossa sopii yhtä hyvin niille, jotka haluavat tutustua kaupunkiin omatoimisesti, pariskunnille viihtyisän viikonlopun viettoon, kuin lapsiperheillekin, joille Lontoossa on tarjolla mielenkiintoisia museoita, linnoja ja muita kiehtovia vierailukohteita.

Valioliigan ottelut Lontoossa

Valioliiga ja Lontoo - matkat jalkapallosta kiinnostuneille.

Tottenham Hotspur Stadium

Valioliigaa livenä!

Varaa ottelupaketti, joka sisältää otteluliput ja hotellin ja koe ainutlaatuinen tunnelma Valioliigan ottelussa Lontoossa. Meiltä varaat myös lennot Lontooseen edullisesti.

Matkat – Koe formulat ja Lontoo samalla matkalla

Lähde formulamatkalle

Iso-Britannian Grand Prix

Iso-Britannian Grand Prix

Koe klassinen formulakisa matkalla Isossa-Britanniassa. Britannian formulaosakilpailun lisäksi näet ja koet Lontoon metropolin. Lontoo - matkat formulafaneille.