Kaupunkilomat perheille

Kaupunkihotelleja perheille

Kun suunnittelet kaupunkilomaa tai viikonloppumatkaa perheen kanssa, tutustu tälle sivulle keräämiimme suosituksiin. Kaikki hotellit ovat hyvin hoidettuja, kohtuuhintaisia ja majoitus sopii kahdelle aikuiselle ja kahdelle lapselle. Toisin sanoen täydelliset puitteet koko perheen yhteiselle kaupunkilomalle!

Novotel Paris Centre Tour Eiffel, Pariisi

Novotel Paris Centre Tour Eiffel on moderni ja tyylikäs hotelli, joka sijaitsee keskeisellä paikalla Eiffel-tornin lähistöllä. Hotellista on kauniit näkymät kaupunkiin ja Seinejoelle päin. Ylimmässä kerroksessa on hotellin kuntokeskus, jossa on kuntosali ja lämmitetty sisäuima-allas.

Citadines Prestige Holborn-Covent Garden

Citadines Holborn-Covent Garden, Lontoo

Citadines Holborn-Covent Garden on viihtyisä huoneistohotelli, joka sijaitsee kävelymatkan päässä Covent Gardenista, Sohon musiikkialueesta, China Townista ja British Museumista. Lähellä on myös tunnettu ostoskatu Oxford Street.

Citadines Ramblas Barcelona

Citadines Ramblas, Barcelona

Citadines Ramblas Barcelona on hieno huoneistohotelli täydellisellä paikalla kaupungin tunnetuimman kadun, Las Ramblasin, varrella. Ravintoloita, kauppoja ja nähtävyyksiä on aivan kulman takana. Hotellin kattoterassilta avautuvat upeat näkymät kaupungin kattojen ylle.

Mamaison Residence Belgicka

Mamaison Residence Belgicka, Praha

Mamaison Residence Belgicka on hieno huoneistohotelli trendikkäässä Vinohradyn kaupunginosassa. Hotelli sijaitsee kävelymatkan päässä Prahan historiallisesta keskustasta, nähtävyyksistä, ravintoloista ja ostosmahdollisuuksista. Hotellissa on myös kuntosali, sauna ja perhehuone, jossa voi pelata biljardia.

Citadines Tour Eiffel

Citadines Tour Eiffel, Pariisi

Viehättävällä Grenellen alueella. Hotellin läheisyydessä on torialueita, kahviloita ja perinteisiä ravintoloita. Täältä käsin on helppo suunnata myös muihin kaupunginosiin ja nähtävyyksille.

Turim Lisboa Hotel, Lissabon

Turim Lisboa Hotel, Lissabon

Turim Lisboa sijaitsee Lissabonin keskustassa, lähellä kaunista Eduardo VII:n puistoa. Hotellin ravintolassa on tarjolla sekä perinteistä portugalilaista että kansainvälistä ruokaa.

San Carlos, New York

San Carlos on tyylikäs ja mukava hotelli, jossa on kodikas ilmapiiri. Hotelli sijaitsee New Yorkin hienostuneella East Siden alueella, keskellä Manhattania, Midtownissa. Hotellista on kävelymatka Central Parkiin, Rockefeller Centeriin, Radio Cityyn, Pyhän Patrikin katedraalille ja 5th Avenuen kauppoihin.