Nainen juoksulenkillä rantakadulla hiekkadyynien ja meren äärellä
Sport

Vie treenit uusille leveysasteille.

Aktiivilomat

Lomalla on aikaa panostaa omaan itseen ja hyvinvointiin. Tjäreborgin valikoimasta löytyy liikunnallinen matka jokaiselle. Pelaa vaikka padelia, varaa ohjattu aktiivilomaviikko tai valitse hotelli, jossa on hyvinvarustettu kuntosali, tai sellainen, josta pääsee helposti vaelluspoluille tai pyöräteille. Omissa konseptihotelleissamme tarjoamme aina myös ilmaisia SATS-ryhmäliikuntatunteja. Jos matkaan on lähdössä yli 15 aikuista, ryhmäosastomme voi auttaa järjestämään myös oman räätälöidyn treenimatkan.

Valitse Tjäreborg

  • Kaikentasoisille liikkujille jotakin
  • Ohjattuja aktiivilomaviikkoja
  • Ohjaajat kokeneita ammattilaisia
  • Hotelleja, joissa helppo treenata omatoimisesti
  • SATS-ryhmäliikuntatunnit konseptihotelleissa
  • Räätälöityjä matkoja ryhmille
  • Turvallinen ja luotettava matkanjärjestäjä
Ryhmätreenit nurmikolla

Tärkeintä on aloittaa

Haluaisitko saada liikuntaharrastuksen alkuun, mutta oikeanlainen porkkana puuttuu? Loma tarjoaa aurinkoiset ja miellyttävät puitteet kokeilla eri lajeja kaikessa rauhassa.

Äiti ja tytär joogaamassa altaan äärellä

Koko perhe liikkeessä

Perhelomalla on hauskaa liikkua yhdessä. Monissa hotelleissa on kivoja aktiviteetteja kaikenikäisille – ja vielä erikseen sellaisia, joihin lapset ja vanhemmat voivat osallistua yhdessä.

Pariskunta joogaa terassilla

Liikuntaa senioreille

Keho tykkää liikkeestä joka iässä. Monissa hotelleissa on hyvät kuntosalit, ja Sunprime Hotels tarjoaa kesällä uutuutena erityisesti senioreille suunniteltua ryhmäliikuntaa.

Monta tapaa liikkua ja lomailla

Nainen surffilauta kainalossa rannalla

Mikä on suosikkilajisi?

Haluaisitko löytää sopivimman loman tiettyä urheilulajia ajatellen? Katso parhaat aktiivilomat, hotellit ja matkakohteet juuri oman suosikkilajisi kannalta.

Pariskunta rannalla urheiluvaatteissa

Ohjatut aktiivilomat

Hieman enemmän sporttia, mutta silti myös omaa aikaa. Kurkkaa aktiivilomakalenterista millaisia ohjattuja aktiivilomia on tarjolla sinulle sopivaan loma-aikaan.

Kolme lomailijaa taluttaa polkupyöriään kapealla rantakadulla

Uusi lomahaku auttaa

Uusi hakutoimintomme auttaa löytämään sopivan matkan mieluisten loma-aktiviteettien perustella, matkustatpa yksin, kaksin tai perheen kanssa. Kerro toiveesi, me ehdotamme.

Mikä on sinun lajisi?

Valitse oma suosikkilajisi ja lomamatka sen mukaan!

Liikuntaloma ryhmälle

Ota yhteyttä Tjäreborgin asiakaspalveluun

Haluatko järjestää liikuntaloman ryhmällesi?

Tjäreborgin asiantunteva ryhmämyynti auttaa sinua sopivimman vaihtoehdon suunnittelussa ja toteutuksessa, kun matkaan on lähdössä vähintään 15 aikuista. Saat aina henkilökohtaisen palvelun ja parhaat vinkit. Autamme sinua luomaan toiveidesi mukaisen matkan.

Puhelin: 09 123 7681 (ma–to klo 10–12)
Sähköposti: groups@tjareborg.fi
Pyydä maksuton matkaehdotus ryhmällesi

Treenihotellit ulkomailla

Nosta sykettä lomallakin.

Träningshotell hos Ving

Parhaat hotellit liikunnalliseen lomaan

Valikoimamme on täynnä mahdollisuuksia, jos haluat pysyä liikkeessä myös lomalla. On hotelleja, joissa on erinomainen kuntosali tai kaikki konseptihotellimme, joissa voit maksutta osallistua SATS-ryhmäliikuntatunneille (vähintään parikymmentä tuntivaihtoehtoa viikoittain). Valikoimassa on myös tunteja, joihin vanhemmat ja lapset voivat osallistua yhdessä. Monien hotellien läheisyydessä on kivoja juoksu- tai pyöräilyreittejä, joista vinkkaamme mieluusti kun saavut hotelliin.

Hotelleja liikunnalliseen lomaan

Helsinki, 2 aikuista, 1 viikko
Suodata
0 / 0 hotellia