PARHAAT KAUPUNKILOMAT

Pienillä asioilla on suuri merkitys. Kuten sillä, että hotelli on hyvällä paikalla. Kun kaikki on lähellä, sinä voit keskittyä lomaelämyksiin.

Kaikki kaupunkilomat

Yli 60 kiinnostavaa kaupunkilomakohdetta ja huolella valikoidut hotellit.

Löydä lomasi

Ideoita & vinkkejä kaupunkilomalle

Valinnan vaikeus voi yllättää kaupunkimatkan suunnittelussa. Lue täältä inspiroivat vinkit.

Viihtyisä Soho Grand Hotelin kahvila

Cityvinkit

Etsitkö tasokasta hotellia edulliseen hintaan vai sopivaa hotellia koko perheen kaupunkilomalle? Täältä löydät inspiraatiota kaupunkiloman suunnitteluun ja sopivan hotellin valintaan.

Ravintola ja ostosvinkkejä

Ravintola- ja ostosvinkkejä

Lue avustajiemme ostosvinkit luksustavarataloista aina hassuihin pikku putiikkeihin. Kiinnostavat ravintolat ja herkulliset ruokaelämykset ovat kaupunkiloman suola.

Öinen maisema ja yöelämää kattoterrassilla Madridissa

Kaupunkihotellien parhaat kattoterrassit

Terassi ja kattobaari on yksityiskohta, joka kruunaa kaupunkilomasi hotellin. Tutustu Rooman, Barcelonan ja monien muiden kaupunkikohteiden parhaisiin kattoterasseihin.

5 kaupunkia, 25 vinkkiä

5 kaupunkia. 25 vinkkiä

Pakolliset nähtävyydet eivät ehkä aina ole niin pakollisia. Jätä jonotus väliin ja tutustu lomakaupunkiisi hieman toiselta kantilta. Lue tästä viisi parasta vinkkiämme viiteen suosituimpaan kaupunkilomakohteeseen.

Tjäreborgin kaupunkilomat

Kun valitset Tjäreborgin, voit paketoida kaupunkilomasi helposti ja turvallisesti juuri sellaiseksi kuin haluat.

Paljon vaihtoehtoja

Tjäreborgin kaupunkilomalla voit valita lähtöpäivän, matkan pituuden ja hotellin mielesi mukaan.

Valitse yli 60 kaupungin lomavalikoimastamme sinua kiinnostava kaupunkikohde ja hotelli. Tarjoamme useiden eri lentoyhtiöiden reittilentoja, joista voit valita omiin aikatauluihisi parhaiten sopivan. Löydät kaikki kaupunkimatkasi elementit helposti ja luotettavasti samasta paikasta.

Hotellit keskeisillä paikoilla

Tarjoamme runsaasti valinnanvaraa myös hotellimajoituksen suhteen.

Huolella valikoidut kaupunkihotellimme sijaitsevat hyvillä paikoilla, esimerkiksi lähellä nähtävyyksiä tai muuten kiinnostavassa kaupunginosassa. Tarjoamme hotelleja eri hintaluokissa, perusmajoituksesta aina luksushotelleihin saakka, jotta löydät helposti sinulle sopivan majoituksen. Asiakaspalvelumme auttaa mielellään sopivan hotellin valinnassa.

Omatoimiloma

Tjäreborgin kaupunkimatkat ovat omatoimilomia. Kaupunkikohteissa ei ole Tjäreborgin opaspalvelua, mutta voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme, jos tarvitset apua ennen matkaasi, matkan aikana tai sen jälkeen.

Tjäreborgilta varaamallasi kaupunkilomalla on aina myös matkapakettilain takaama turva. Se tarkoittaa monia oikeuksia sinulle kuluttajana sekä muun muassa sitä, että maksamasi rahat on suojattu Tjäreborgin Kilpailu- ja kuluttajavirastolle asettamalla vakuudella.