Kaupunkilomat

Tunne miltä oikein hyvä loma tuntuu. Kun kaikki osaset ovat juuri kuin haluat: täydellinen kohde, sopivan mittainen loma ja hotelli, joka täyttää kaikki toiveesi. Tällaisia ovat Tjäreborgin kaupunkilomat. Valitse omasi yli 60 kaupungista eri puolilla maailmaa. Matkatavarat sisältyvät aina lentolippuusi ja lomallasi on matkapakettilain turva.

Mihin mennä kaupunkilomalle?

Maista maailmankuulua pizzaa Roomassa, uppoudu museoiden maailmaan Pariisissa, koe jalkapallo-ottelun tunnelma Lontoossa tai tutustu eksoottisempiin kaupunkeihin kuten Doha, Dubai tai Marrakech. Maailma on täynnä kiinnostavia kaupunkeja, joissa on paljon tekemistä ja nähtävää. Valinta on sinun!

Edulliset kapunkilomat

Seuraa tarjouksiamme ja varaa halpa kaupunkiloma. Lentoyhtiöiden kampanjahinnat ja hotellien tarjoukset saat myös meiltä pakettimatkoina edullisesti. Ja huomaa, että meidän kaupunkilomien hinnoissa on aina mukana myös matkatavarat.

Kaupunkiin viikonloppumatkalle

Vain pienen lentomatkan päässä sijaitsee monia kaupunkeja esimerkiksi viikonloppumatkaan sopiviksi kohteiksi, kuten esimerkiksi Kööpenhamina, Riika tai Praha.

Halvimmat kaupunkilomat

Edullisimmat kaupunkilomat suuntautuvat kohteisiin, jonne on lyhyt lentomatka, kuten esim. Riikaan, Prahaan ja Berliiniin. Usein lentoyhtiöillä ja hotelleilla on omia kampanjoita, jolloin pakettimatkan hinta on hyvin edullinen. Meillä hinnoissa näkyvät myös nämä kampanjat.

Suositut kaupunkilomat

Tähän olemme listanneet suosituimmat kaupunkilomakohteet ja suurkaupungit Euroopassa ja muualla maailmassa. Kaupunkilomalla on tärkeää, että hotelli on hyvällä paikalla. Kun kaikki on lähellä, sinä voit keskittyä elämyksiin.

Uusia kaupunkilomakohteita

Kaikki kaupunkilomat

Yli 60 kiinnostavaa kaupunkilomakohdetta ja huolella valikoidut hotellit.

Lomalähettiläiden vinkit kaupunkilomalle

Tutustu Tjäreborgin lomalähettiläiden reissuvinkkeihin ja inspiroidu!

Ideoita & vinkkejä – kaupunkilomat

Valinnan vaikeus voi yllättää kaupunkiloman suunnittelussa. Lue täältä inspiroivat vinkit.

Viihtyisä Soho Grand Hotelin kahvila

Hotellivinkit kaupunkilomalle

Etsitkö tasokasta hotellia edulliseen hintaan vai sopivaa hotellia koko perheen kaupunkilomalle? Täältä löydät inspiraatiota kaupunkiloman suunnitteluun ja sopivan hotellin valintaan.

Ravintola ja ostosvinkkejä

Ravintola- ja ostosvinkkejä kaupunkilomalle

Lue ammattilaisten ostosvinkit luksustavarataloista aina hassuihin pikku putiikkeihin. Kiinnostavat ravintolat ja herkulliset ruokaelämykset ovat kaupunkiloman suola.

Öinen maisema ja yöelämää kattoterrassilla Madridissa

Kaupunkihotellien parhaat kattoterrassit

Terassi ja kattobaari on yksityiskohta, joka kruunaa kaupunkilomasi hotellin. Tutustu Rooman, Barcelonan ja monien muiden kaupunkikohteiden parhaisiin kattoterasseihin.

Tjäreborgin kaupunkilomat

Valitse luotettava Tjäreborgin kaupunkiloma, voit paketoida sen helposti ja turvallisesti juuri sellaiseksi kuin haluat.

Laaja valikoima kaupunkikohteita

Omatoiminen kaupunkiloma reittilennolla antaa sinulle vapautta valita lentopäivät ja matkan pituuden, matkakohteen, hotellin ja erilaiset lisäpalvelut laajasta valikoimasta juuri siten kuin sinulle sopii. Voit myös valita monista eri lentoyhtiöistä mieleisesi, ja muistathan että ruumaan menevä matkalaukku sisältyy aina valmiiksi hintaan.

Huolella valikoidut hotellit

Sinulla on runsaasti valinnanvaraa myös hotellimajoituksen suhteen. Tarjoamme huolella valikoituja hotelleja hyvillä paikoilla, vaikkapa erityisen kivoissa kaupunginosissa tai lähellä tärkeitä nähtävyyksiä. Ja tietysti myös erilaisissa hintaluokissa, perusmajoituksesta aina luksushotelleihin kaikilla herkuilla. Jos valinnanvaikeus yllättää, ota yhteyttä, autamme mieluusti täydellisen hotellin valinnassa.

Lomailua omatoimisesti

Tjäreborgin kaupunkilomat ovat aina omatoimilomia. Kaupunkikohteissa ei ole Tjäreborgin omia oppaita, mutta voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme, jos tarvitset apua ennen matkaasi, matkan aikana tai sen jälkeen. Lomamatkallasi on aina myös matkapakettilain turva. Se tarkoittaa monia oikeuksia sinulle kuluttajana sekä muun muassa sitä, että maksamasi rahat on suojattu Tjäreborgin Kilpailu- ja kuluttajavirastolle asettamalla vakuudella.