Matkat – Madrid

Madridin alue, Espanja
Madridissa koet kaikki Espanjan parhaat puolet, kulttuuria, hyvät ostosmahdollisuudet, tapaksia ja Riojan viinejä.
Madridissa kannattaa valita keskeisellä sijainnilla oleva hotelli, jolloin olet kävelyetäisyyden päässä kaupungin tärkeimmistä nähtävyyksistä. Alueella on useita mukavia ravintoloita, ja keskustassa voit kirjaimellisesti sukkuloida tapaspaikasta toiseen. Täällä on myös hyviä ostoskatuja, joiden varsilla on lukuisia kauppoja ja tavarataloja. Calle de Serrano on luksusostoskatu, kun taas edullisempia löytöjä voi tehdä Puerta del Solin ympäristössä.

Koe Madrid

Madridissa nähtävää riittää joka puolella, ja täällä voit kokea Espanjan parhaimmat puolet olipa sitten kyse kulttuurista, ruuasta tai huvielämästä. Madridissa ollessasi kannattaa ehdottomasti käydä kaupungin suurilla aukioilla, Plaza Mayorilla ja Puerta del Solilla. Plaza Mayor on keskiaikainen tori, joka oli aiemmin härkätaisteluareena, teatterinäyttämö ja teloituspaikka. Nykyään se on viihtyisä tori, jonka äärellä on mukavia ulkoilmakahviloita. Puerta del Sol on Espanjan keskipiste. Täällä on myös Espanjan maanteiden nollapiste ja maassa laatta 0 km, josta mitataan kaikki Espanjan etäisyydet. Gran Via on yksi kaupungin suurimmista kaduista ja alun perin tunnettu monista elokuvateattereistaan. Elokuvateattereiden lisäksi täällä on useita musiikkiteattereita ja hyvät ostosmahdollisuudet.

Jalkapalloa ja flamencoa

Espanjalaiset rakastavat jalkapalloa, ja paikallisiin suosikkeihin kuuluu luonnollisesti Real Madrid. Jos olet jalkapallofani, kannattaa ehdottomasti mennä katsomaan, kun joukkue pelaa kotiareenallaan. Jos taas kaipaat yöelämää, Madridin yltäkylläisestä tarjonnasta löydät varmasti mieleisesi paikan, ja tämä kaupunki tuntuu olevan aina hereillä. Täällä on baareja ja klubeja joka lähtöön, ja jos haluat kokea jotain aitoa espanjalaista, flamencoklubeja on useita. Madridin yö on pitkä, ja jos energiaa riittää jatkaa vielä aamuviiden jälkeen useimpien baarien sulkiessa ovensa, meno jatkuu osassa paikoista kello kymmeneen saakka aamulla. Sen jälkeen madridilaiset nauttivat mielellään vielä aamiaista ennen kotiin menoa.

Hyvä ostoskaupunki

Haluatko hankkia vaatteita, kenkiä tai nahkatuotteita? Onnistuu! Trendiputiikeissa on valtavasti valinnanvaraa ja hinnatkin ovat kukkarolle sopivia. Puerta del Solin varrella on El Corte Inglés -tavaratalo, ja Gran Vía sekä Princessa -kaduilla useita hintansa arvoisia vaate- ja kenkäkauppoja. Esimerkiksi Zara, Espanjan vastaveto Hennes & Mauritzille. Hieman laadukkaampia ostoksia ja merkkituotteita on tarjolla Calle de Serranolla.

Tjäreborgin matkat Madridiin

Matkustaessasi Tjäreborgilla Madridiin valikoimassamme on useita erilaisia hotelleja yksinkertaisemmista vaihtoehdoista ylellisempiin, joihin kuuluu esimerkiksi upea Urban Grand Luxe Hotel. Korkealuokkaista asumista tarjoaa myös Top Selection -hotelli Meliá Madrid Princesa. Tjäreborgin reittilennoilla matkustat Madridiin joustavasti ja päätät itse matkasi ajankohdan ja pituuden – Madridissa voit viettää vaikka mukavan viikonloppuloman tai viipyä juuri niin monta päivää kuin itse haluat.
Hyvä tietää
  • Luksushotelleja
  • Hotelleja keskustassa
  • Hyvät ostosmahdollisuudet
  • Ravintoloita ja yöelämää
  • Miellyttävä ilmasto
  • Vapaasti valittava matkan pituus

Muiden mielipiteet kohteesta Madrid

Hae matka – Madrid