Matkat – Palma

  Miten olisi matka Palmaan, yhteen Euroopan hienoimmista pienistä suurkaupungeista?
  Palmassa on Mallorcan monipuolisin tarjonta kulttuuria, shoppailua ja rantaelämää – ja kaikki tämä ihan käden ulottuvilla. Uusi ja vanha kohtaavat Palmassa kiehtovalla tavalla. Täällä voit vaellella ympäriinsä mutkittelevilla keskiaikaisilla kujilla, joiden varsilla on käsityöläisten pajoja ja myymälöitä, kahviloita ja tapasbaareja. Tai voit nauttia toisenlaisesta tunnelmasta trendikkäissä kansainvälisissä ravintoloissa, baareissa ja diskoissa, joissa myös paikalliset viihtyvät. Monet Palmaan tulijat yllättyvät sen runsaasta ja monipuolisesta tarjonnasta. Täällä on kaikkea, niin kulttuuria, nähtävyyksiä, shoppailumahdollisuuksia kuin huvielämää. Kauppojen ja museoiden keskittymä on Vanhankaupungin puolella "Casco Antiguossa" sekä suuren Jaime III -ostoskadun varrella. Vanhassakaupungissa on myös vaikuttava goottilainen La Seun katedraali, josta on todella huikeat näkymät kaupungin yli. Kaupungin laidalla Miró-museossa voit tutustua taiteilijan asuntoon ja ateljeehen. Palma on todellinen ruokailijan kaupunki, ja täällä voit nauttia Välimeren keittiöstä parhaimmillaan – tuoreita vihanneksia, valkosipulia, oliiviöljyä, herkullisia makkaroita, kalaa, lihaa ja äyriäisiä. Kannattaa ehdottomasti maistella myös saaren herkullisia tapaksia, joita tarjoillaan lukuisissa tapasbaareissa.

  Palman uima-altaat

  Tjäreborgin kautta voit matkustaa Palmaan reittlennolla ja suunnitella matkasi pituuden itse. Voit lomailla vaikka viikon tai kaksi vai miten olisi virkistävä viikonloppumatka? Useimmat hotellit sijaitsevat vain puolen tunnin matkan päässä lentokentältä, joten täällä ehdit nähdä paljon lyhyemmänkin loman aikana. Tjäreborgilla on kattavimmat hotellivalikoimat Palman kaupungissa. Hotellimme sijaitsevat Vanhassakaupungissa, El Terrenossa, Son Armadamsissa sekä Paseo Maritimon varrella ja jos haluat asua keskustahotellissa, jossa on uima-allas, vaihtoehtoja on useita. Palmasta on lyhyt matka saaren muihin nähtävyyksiin sekä Palmanlahden upeille rannoille bussilla tai laivalla. Tiedäthän, että voit varata auton jo matkavarauksen yhteydessä? Jos haluat viettää rentouttavan loman sekä tutustua myös saaren nähtävyyksiin, voit vuokrata auton vaikka vain muutamaksi päiväksi.
  Hyvä tietää
  • Hyvät ostosmahdollisuudet
  • Ravintoloita ja yöelämää
  • Lyhyt lentokenttäkuljetus
  • Hotelleja, joissa ilmainen WiFi
  • Vapaasti valittava matkan pituus
  • Kaupunki- ja rantaloma samalla matkalla
  • Kaupunkihotelli, jossa uima-allas
  Suodata ja hae matkaa

  Muiden mielipiteet kohteesta Palma

  Asiakkaamme eivät ole vielä kirjoittaneet arvosteluja tästä kohteesta.

  Rannat
  Palman kaupungin lähistöllä on useita hienoja rantoja. Noin 55 kilometriä Palman kaupungista kaakkoon sijaitsee saaren kaunein ranta, Es Trenc. Ranta sijaitsee Campos-kylän lähellä ja noin seitsemän kilometriä pitkällä rannalla on ihanaa hiekkaa ja kristallinkirkasta vettä.

  Playa de Can Pere Antoni

  Palman ranta, Playa de Can Pere Antoni, on noin 400 metrin pituinen. Tällä rannalla ei ole mitään palveluita, eikä mahdollisuutta vuokrata aurinkotuoleja tai aurinkovarjoja. Palman monipuolinen tarjonta ja pienet sympaattiset kujat kauppoineen ovat ihan lähellä, joten saat kaiken tarvitsemasi rantapäivää varten kätevästi sieltä.

  Rannat Palman lähistöllä

  Muutamia Palman lähellä olevia suurempia rantoja: Cala Mayor (noin 5,5 km), Illetas (noin 10 km), Playa de Palma (noin 15 km) ja Palma Nova (noin 15 km). Palmanlahden rannoille pääset kätevästi busseilla tai veneillä.
  Lue lisää Mallorcan rannoista.
  Ruoka, juoma ja yöelämä
  Palman kaupungissa on paljon erilaisia ravintoloita, joista saa sekä mallorcalaisia että kansainvälisiä ruokia. Palmassa kierrellessä kannattaa laittaa muistiin mielenkiintoiset ravintolat ja baarit, jotta löydät myöhemmin takaisin.

  Ruokakierrokset Palman kaupungissa

  Mainio tapa tutustua paikallisiin makuihin on osallistua ruokakierrokselle. Palman kaupungissa on tarjolla useita erilaisia ruokakierroksia juomien kanssa tai ilman.
  Palman kaupungissa on monipuolinen yöelämä. Täällä on satoja pubeja ja baareja sekä useita diskoja. Monissa isoimmissa hotelleissa on elävää musiikkia ja mahdollisuus tanssia. Palmassa illanvietto aloitetaan usein myöhäisellä illallisella ravintolassa, jonka jälkeen jatketaan baareihin. Ilta päättyy usein diskoon, jossa voi juhlia aamun sarastukseen saakka. Ennen puoltayötä baareissa on vielä tyhjää, ja diskot täyttyvät usein vasta noin klo 2 aikoihin. Voit esimerkiksi aloittaa kierroksen La Lonjan alueelta tai Santa Catalinasta ja jatkaa myöhemmin Paseo Maritimon rantakadun diskojen jytkeeseen.
  Ostokset
  Palman kaupungissa on erinomaiset ostosmahdollisuudet. Täällä on tunnettuja merkkiliikkeitä, kenkäkauppoja ja laukkuliikkeitä – ostostarjonta on yksinkertaisesti saaren paras. Suuri ostoskatu on nimeltään Jaime III, mutta katedraalin pohjoispuolella olevissa kortteleissa on myös useita tunnettuja merkkiliikkeitä.

  Porto Pi

  Paseo Maritimon päässä on suuri ostoskeskus, joka sijaitsee länteen päin kohti Palma Novaa vievällä tiellä, ennen moottoritien alkua. Ostoskeskuksessa on paljon kauppoja saman katon alla.

  El Corté Inglés

  Suurin tavaratalo sijaitsee Las Avenidas -kadulla, jonka ympäristössä on myös paljon uusia kauppoja. Suosittu shoppailualue.

  Palman kaupungin markkinat

  Plaza Olivarin markkinat ovat Palman suosituimmat ruokamarkkinat. Täällä elämä on vilkasta ja tarjolla on tuoreita vihanneksia, hedelmiä, kalaa ja lihaa. Kannattaa ehdottomasti käydä myös Santa Catalinan markkinoilla. Kirpputoreja on Avenida Gabriel Alomar y Villa longa -kadulla. Avoinna joka lauantai klo 8–14.

  Supermarketit

  Jos asut huoneistohotellissa, ostokset kannattaa tehdä heti loman alussa jossain isommassa supermarketissa. Hinnat ovat näissä edullisemmat ja valikoimat suuremmat. Palman keskustassa on useita supermarketeja.
  Liikunta ja treeni
  Palman kaupungissa on monipuoliset mahdollisuudet urheilun harrastamiseen ja treenamiseen. Täällä voit pelata padelia ja golfia sekä harrastaa joogaa. Palman kaupungissa ei ole varsinaisia rantoja. Jos haluat uida, kokeilla vesihiihtoa tai muita vesiurheilulajeja, kannattaa suunnata Palma Nova/Magalufiin, Cala Mayoriin tai Playa de Palmaan.

  Golf

  Jos haluat pelata golfia lomallasi, Mallorcalla on useita hyviä golfkenttiä.

  Lue lisätietoja golfkentistä ja golfaikojen varaamisesta täältä.

  Jooga

  Jos haluat harrastaa joogaa lomallasi Palman kaupungissa, Earth Yoga sekä Yoga del Mar tarjoavat koko perheelle sopivia joogatunteja.

  Padel

  Palman kaupungissa on useita padelkeskuksia, joten täällä voit haastaa matkaseurueesi yhteen tai useampaan padelotteluun.

  Katso Pins Padel Club ja varaa padelkenttä lomallesi.

  Pyöräily

  Jos haluat lähteä tutustumaan lähemmin Palman kaupunkiin ja sen ympäristöön voit vuokrata polkupyörän, pyöräkärryjä tai varata pyöräretkiä täältä.
  Aktiviteetit ja nähtävyydet
  Palmassa on Mallorcan laajin tarjonta erilaisia aktiviteetteja. Täällä voit esimerkiksi osallistua kiertoajelulle, veneretkelle tai vaikka kaupunkierrokselle. Hauska koko perheen aktiviteetti on junamatka historiallista rataa pitkin Palman kaupungista Sollériin.

  Kiertoajelu bussilla Palman kaupungissa

  Elämyksellinen, helppo ja mukava tapa tutustua Palman kaupunkiin on lähteä Sightseeing-bussin kyytiin. Punainen, kaksikerroksinen sightseeing-bussi kiertää koko Palman kaupungin ja ajaa kaikkien tunnettujen nähtävyyksien kautta. Busseissa on usein kuulokkeet, joten voit kuunnella opastusta matkan edestessä nähtävyydeltä toiselle. Bussi pysähtyy matkan varrella useissa paikoissa, joten voit hypätä kyytiin ja pois haluamassasi paikassa.
  Monet Palman kaupungissa vierailevat hämmästyvät laajasta kulttuuritarjonnasta, nähtävyyksien runsaudesta ja mielenkiintoisesta historiasta! Tarjolla on taidenäyttelyitä, konsertteja, teatteriesityksiä, museoita sekä messuja Activitats esportives i artisticoculturals -keskuksessa. Música a Mallorca -lehtiseen on koottu kaikki ajankohtaiset musiikkitapahtumat.

  Museot

  Fundación Juan March
  Esillä on 1900-luvun espanjalaisten taiteilijoiden, kuten Picasson, Tàpiesin, Mirón, Barcelón, Dalín sekä monien muiden, teoksia.

  La Almudaina
  La Almudainan palatsissa saat hyvän yleiskuvan Mallorcan historiasta. Aloita kierros kuninkaan palatsista ja lopuksi pääset tutustumaan Hort del Rei -puutarhoihin.

  Ca´n Solleric
  Kaunis, barokkityylinen rakennus, joka nykyisin toimii galleriana. Esillä on pääasiassa modernia taidetta sekä valokuvia. Täällä on myös kirjakauppa sekä kahvila.

  Castillo de Bellver
  Bellverin linnoitukselta avautuvat upeat näköalat yli koko kaupungin. Tämä aikoinaan sotilasvankilana toiminut linnoitus toimii nykyisin pääasiassa museona.

  Nukkemuseo – Museo Muñecas antiguas
  Museo Muñecas antiguas on mukava, pieni museo, jossa voit ihastella paikallisen keräilijän yksityistä nukkekokoelmaa.

  Miró-museet, Fundación Pilar y Joan Miró
  Miró-museo käsittää tämän suuren taiteilijan ateljeen ja kodin. Täällä pääset tutustumaan hänen taiteeseensa sekä myös erilaisiin näyttelyihin.

  Can Marqués

  Can Marqués on uskomattoman kaunis kaupunkipalatsi, joka on avoinna yleisölle. Täällä pääset näkemään kuinka mallorcalainen porvaristo eleli noin 100 vuotta sitten.

  Auditorium de Palma de Mallorca

  Konserttitalo, jossa järjestetään konsertteja ja teatteriesityksiä. Kesäkuukausina katedraalin alapuolella olevalla Ses Voltes -näyttämöllä järjestetään ulkoilmatapahtumia.

  La Seun katedraali

  La Seun katedraali on Palman ylpeyden aihe. Rakennustyöt aloitettiin vuonna 1230 kuningas Jaime I:sen toimesta, ja katedraali valmistui vasta vuonna 1601. Katedraaliin pääsee Calle Almoina -kadulla olevan museon kautta.

  Sant Francescin luostari

  Tämä goottilainen rakennus on Palman kaunein luostari.

  Arabialainen kylpylä, Baños Arabes

  Baños Arabes on Palman ainoa 1100-luvulta säilynyt rakennus, ja sen yhteydessä on ihana puutarha.

  Sa Llotja

  Mahtava goottilaistyylinen rakennus, joka oli aikoinaan Palman pörssitalo. Kannattaa käydä ihastelemassa myös rakennuksen sisäpuolta.

  Gran Hotel, Fundación La Caixa

  Vuonna 1903 rakennettua Gran Hotelia pidetään Palman kauneimpana rakennuksena. Rakennuksessa toimii nykyään galleria, viihtyisä ravintola, kahvila ja kirjakauppa.
  Retket
  Klassinen luolaretki sekä vierailu Porto Cristossa
  Klassinen luolaretki sekä vierailu Porto Cristossa
  Tällä kokopäiväretkellä on luvassa maanalaista mystiikkaa sekä viehättävä Porto Criston kylä. Käymme myös maistelemassa muutamia saarelle tyypillisiä liköörejä.
  Lisätietoa retkestä
  Vene- ja vaellusretki
  Vene- ja vaellusretki
  Koe enemmän kaunista Mallorcaa, sekä mereltä käsin että jalkaisin! Tämä puolipäiväretki alkaa Puerto Pollensasta ja sieltä matka jatkuu Formentorin niemimaalle, vaellusosuuden maisemiin. Upean päivän aikana sinulla on madollisuus uida, vaeltaa kauniissa luonnossa ja kokea intiimi tunnelma veneessä, johon mahtuu 12 henkeä. Lounas ja ruokajuoma sisältyy hintaan.
  Lisätietoa retkestä
  Markkinat, viiniä ja tapaksia – retki etelästä
  Markkinat, viiniä ja tapaksia – retki etelästä
  Koe enemmän kaunista Mallorcaa! Lähde mukaan puolipäiväretkelle saaren pohjoisosaan, ylös vuoristoon sekä Puerto Pollensaan, jossa käymme paikallisialla markkinoilla ja aistimme hurmaavan kylän tunnelmaa ennen kuin suuntaamme viihtyisään viinibodegaan, jossa istahdamme alas maistelemaan eri viinejä tapasten kera. Ruoka ja juoma sisältyvät hintaan.
  Lisätietoa retkestä
  Rancho Grande
  Rancho Grande
  Lähde mukaan Rancho Grandelle ja ole cowboy yhden illan ajan! Tila sijaitsee kauniilla paikalla Son Serra de Marinan viehättävässä kylässä n. 20 minuutin päässä Alcudiasta. Hieno retki koko perheelle. Illallinen sisältyy hintaan.
  Lisätietoa retkestä
  Valldemossa & Sóller
  Valldemossa & Sóller
  Lähde kanssamme tutustumaan pariin Mallorcan tunnelmalliseen kylään - Valldemossaan ja Sólleriin! Kokopäiväretkellä tutustumme luontoon, kulttuuriin ja historiaan. Lounas tai juomat eivät sisälly hintaan. Retki järjestetään huhti-syyskuussa
  Lisätietoa retkestä
  Life & Sea -katamaraani – Iltapäiväretki
  Life & Sea -katamaraani – Iltapäiväretki
  Vietä pari ihanaa tuntia Palmanlahdella Life & Sea -katamaraanilla.
  Lisätietoa retkestä
  Life & Sea -katamaraani – Aamupäiväretki
  Life & Sea -katamaraani – Aamupäiväretki
  Nauti ihanasta päivästä Palmanlahdella Life & Sea -katamaraanilla.
  Lisätietoa retkestä
  Life & Sea -katamaraanilla auringonlaskun aikaan
  Life & Sea -katamaraanilla auringonlaskun aikaan
  Lähde ihanan rentouttavalle meriretkelle Life & Sea -katamaraanin kyytiin! Pääset nauttimaan unohtumattoman upeasta auringonlaskusta, kun seilaamme Palman lahden ulkopuolella.
  Lisätietoa retkestä
  Kulkuyhteydet
  Paras tapa nähdä ja kokea Mallorca on vuokrata auto. Voit varata auton jo ennen matkaa matkanvarauksen yhteydessä, mikä on sekä halvempaa että kätevämpää. Vuokra-auton saaminen paikan päällä varsinkin korkeasesongin aikaan voi olla vaikeaa, joten jos matkustat lomakohteeseen tilauslennolla, varaa Avis-auto jo ennen matkaa.

  Jos olet varannut paketoidun matkan reittilennoilla, lue vuokra-auton varaamisesta sekä lisätietoja autoista tästä.
  Paikallisliikenne toimii Palmassa erittäin hyvin. Useimmat bussit kulkevat joko Paseo Maritim -katua pitkin (suuntana Cala Mayor ja Palma Nova/Magaluf) tai Passeig de Born -katua pitkin (suuntana Playa de Palma). Muualle päin saarta lähtiessäsi kannattaa suunnistaa Plaça d'Espanyan luona olevalle bussiasemalle ja hypätä siellä bussin kyytiin. Bussiaikatauluja voit tiedustella hotellistasi tai turisti-infosta. Palman kaupungissa on kaksi metrolinjaa, jotka kulkevat kaupungin pohjoispuolella ja ne ulottuvat Plaça d'Espanyalta UIB-yliopistolle sekä Plaça d'Espanyalta Marratxíin.

  Taksi

  Palmassa on paljon takseja, ja taksin saa yleensä helposti kadulta. Voit myös tilata taksin etukäteen hotellin vastaanotosta tai ravintolasta. Tilauksiin lisätään aloitusmaksu. Taksinkuljettajat ovat velvollisia esittämään kiinteän hinnaston pyydettäessä. Kuljettajalle on tapana antaa juomarahaa pyöristämällä loppusumma hieman ylöspäin.
  Kohdefakta

  Palvelumme kohteessa

  Palman kaupungissa ei ole Tjäreborgin opaspalvelua.

  Vastuullinen matkailu

  Yrityksenä haluamme, että jokaisella lomamatkalla on merkitystä, sekä matkalle lähtijälle, että myös paikallisesti lomakohteissamme. Sen vuoksi pyrimme jatkuvasti vähentämään toiminnastamme aiheutuvia ympäristövaikutuksia niin kotimaassa, lentomatkoilla kuin myös hotelleissa ja lomakohteissamme. Lue lisää vastuullisuustyöstämme osoitteessa vastuullinen matkailu.

  Rokotukset

  Ei vaadita pakollisia rokotuksia. Tarkista, että jäykkäkouristus-, kurkkumätä, polio- ja MPR (tuhkarokko, sikotauti ja vihurirokko) -rokotukset ovat kunnossa. Myös hepatiitti A ja B -rokotusta suositellaan.
  Lisätietoja rokotuksista ja matkailuterveydestä saat terveyskeskuksista, matkailuklinikoilta tai sivultamme Terveys ja turvallisuus.

  Paikalliset lait ja tavat

  Muistathan, että useissa maissa on hyvin erilaiset lait ja säädökset kuin mihin olemme Suomessa tottuneet. Välttääksesi mahdollisia yllätyksiä, tutustu maan säädöksiin ja tapoihin, vieraile lähetystön kotisivuilla ja tutustu etukäteen ulkoministeriön kyseistä maata koskeviin matkustustiedotteisiin.

  Palman kaupungin turistivero

  Baleaarien saarten viranomaiset ovat ilmoittaneet, että saarilla majoittuvilta peritään ympäristövero. Veron suuruus vaihtelee paikallisen hotelliluokituksen ja matkan pituuden mukaan. Vero maksetaan suoraan hotellille sisäänkirjautumisen yhteydessä joko käteisellä tai kortilla.

  Alla olevat hinnat ovat per henkilö/yö ensimmäisten kahdeksan yön aikana. Vero peritään kaikilta yli 16-vuotiailta matkustajilta.

  Hotelli/huoneistohotelli, jonka virallinen luokitus on:
  4+ ja 5 tähteä: Toukokuu-lokakuu 4,40 euroa/hlö/yö ja marraskuu-huhtikuu 1,10 euroa/hlö/yö
  3+ ja 4 tähteä: Toukokuu-lokakuu 3,30 euroa/hlö/yö ja marraskuu-huhtikuu 0,80 euroa/hlö/yö
  1-3 tähteä: Toukokuu-lokakuu 2,20 euroa/hlö/yö ja marraskuu-huhtikuu 0,55 euroa/hlö/yö

  Yhdeksännestä ja sitä seuraavista öistä myönnetään 50 %:n alennus. Huomioithan, että Tjäreborgin hotelliluokitus saattaa poiketa virallisesta luokituksesta, jonka mukaan vero määräytyy.

  Pidätämme oikeuden muutoksiin.

  Valuutta ja maksaminen

  Euro. Luottokortit hyväksytään yleisesti. Pankkiautomaatteja on eri puolilla kaupunkia, esim. Plaza Reinan ja Passeig des Bornin tuntumassa. Ainoastaan vanhemmissa kaupunginosissa saattaa olla hieman hankalaa löytää pankkiautomaattia.

  Aikaero

  Suomen aika -1 tunti.

  Sähkö

  220 V. Adapteria ei tarvita.

  Kieli

  Espanjassa puhutaan pääasiassa espanjaa, mutta tietyillä alueilla myös katalaania ja mallorquiinia. Turistialueilla useimmat palvelualalla työskentelevistä puhuvat myös englantia.

  Lisätiedot

  Palma on suurkaupunki, jossa on paljon liikennettä. Ulkouima-altaat, jotka eivät ole lämmitettyjä, ovat yleensä käytössä uimakauden mukaisesti touko-lokakuussa.

  Pidätämme oikeuden muuttaa esim. retkiohjelmaa, aikatauluja ja hintoja.
  Lennot ja kuljetukset

  Lentoaika

  Vaihtelee lentoreitityksen mukaan. Suora lento Helsingistä noin 4 tuntia.

  Näin matkustat tänne

  Palman kaupunkiin Mallorcalle voit matkustaa Tjäreborgin kautta reittilennoilla mihin aikaan vuodesta tahansa, jolloin voit itse suunnitella matkasi pituuden.

  Lento laskeutuu Palman kentälle.
  Reittilennoilla toteutettavat pakettimatkat ovat joustavia omatoimimatkoja, ilman opaspalveluja, ja matkan pituuden voit määritellä itse.

  Jos olet varannut reittilennoilla toteutettavan matkapaketin, suosittelemme, että varaat yksityisen kuljetuksen etukäteen. Kuljetus varataan joko matkavarauksen yhteydessä tai soittamalla Asiakaspalveluumme. Matka-asiakirjassasi on tarkemmat tiedot siitä, missä kuljettaja odottaa sinua. Lue lisää kuljetuksista kohteessa, kun lennät reittilennoilla.

  Ajoaika Palma de Mallorcan lentokentältä Palman keskustassa olevaan hotelliisi on noin 20-40 min (n. 10 km).
  Sää
  • tammikuu
  14°6°
  5
  Aurinkotuntia/pv
  14°
  Veden lämpötila
  18
  Sateettomia päiviä
  • helmikuu
  15°6°
  6
  Aurinkotuntia/pv
  13°
  Veden lämpötila
  17
  Sateettomia päiviä
  • maaliskuu
  17°8°
  7
  Aurinkotuntia/pv
  14°
  Veden lämpötila
  19
  Sateettomia päiviä
  • huhtikuu
  19°10°
  8
  Aurinkotuntia/pv
  15°
  Veden lämpötila
  19
  Sateettomia päiviä
  • toukokuu
  22°13°
  9
  Aurinkotuntia/pv
  17°
  Veden lämpötila
  22
  Sateettomia päiviä
  • kesäkuu
  26°17°
  10
  Aurinkotuntia/pv
  21°
  Veden lämpötila
  23
  Sateettomia päiviä
  • heinäkuu
  29°19°
  11
  Aurinkotuntia/pv
  24°
  Veden lämpötila
  27
  Sateettomia päiviä
  • elokuu
  29°20°
  10
  Aurinkotuntia/pv
  25°
  Veden lämpötila
  25
  Sateettomia päiviä
  • syyskuu
  27°18°
  7
  Aurinkotuntia/pv
  24°
  Veden lämpötila
  22
  Sateettomia päiviä
  • lokakuu
  23°14°
  6
  Aurinkotuntia/pv
  21°
  Veden lämpötila
  19
  Sateettomia päiviä
  • marraskuu
  18°10°
  5
  Aurinkotuntia/pv
  18°
  Veden lämpötila
  18
  Sateettomia päiviä
  • joulukuu
  15°8°
  4
  Aurinkotuntia/pv
  15°
  Veden lämpötila
  17
  Sateettomia päiviä

  Tee matkahaku – Palma
  Välttämättömät evästeet tekevät verkkosivustosta käyttökelpoisen sallimalla perustoimintoja kuten sivustolla navigoinnin ja pääsyn sivuston suojattuihin osioihin. Verkkosivusto ei toimi kunnolla ilman näitä evästeitä.
  Toiminnalliset evästeet mahdollistavat verkkosivuston ulkoasua tai toimintoja muuttavan tiedon tallentamisen. Näitä tietoja ovat esimerkiksi tekemäsi matkahaut. Näitä tarvitaan sivuston optimaaliseen toimintaan.
  Tilastoevästeet auttavat sivuston omistajia ymmärtämään, miten käyttäjät ovat vuorovaikutuksessa sivuston kanssa, keräämällä ja raportoimalla tietoja.
  Markkinointievästeitä käytetään verkkosivustolla kävijöiden seurantaan. Tarkoituksena on näyttää mainoksia, jotka ovat sopivia ja kiinnostavia yksittäisille käyttäjille, ja siten arvokkaampia julkaisijoille ja kolmansien osapuolten mainostajille.