Viikonloppumatka Amsterdamiin

VIIKONLOPPUMATKAT

Kaupunki- ja rantalomakohteisiin

Viikonloppuloma

Miltä kuulostaisi viikonloppuloma Lontoossa? Tai pidennetty viikonloppumatka Pariisissa? Muutama päivä ostoksilla Roomassa tai katsellen nähtävyyksiä Barcelonassa? Tiesithän, että voit myös matkustaa rantalomalle vaikka vain viikonlopuksi? Tai miksi et yhdistäisi ranta-ja kaupunkilomaa esim. pidennetyllä viikonloppumatkalla Mallorcalla, Nizzassa tai vaikka Maltalla!

Vinkki! Jos voit matkustaa lyhyelle lomalle myös muulloin kuin viikonloppuna, tarjolla on paljon edullisia kaupunkilomia

Romanttinen viikonloppu

Kun suunitelmissa on romanttinen viikonloppu Euroopassa, nousee esiin muutama kohde, joissa voi viettää romantttisen viikonloppuloman: Pariisi, Amsterdam, Praha, Rooma ja Lissabon ovat kohteita, joissa viikonloppulomaan voi sisällyttää hetkiä kauniissa puistoissa, veneretkiä, kulttuuria ja ihania illallisia kahdelle.

Viikonloppumatka

  • Paljon matkakohteita
  • Kattava valikoima hotelleja hyvillä sijainneilla
  • Tunnetut lentoyhtiöt ja hyvät reitit
  • Matkapakettilain turva
  • Tarvittaessa auttava asiakaspalvelu

Suosituimmat viikonloppumatkat – kohteet

Varaa viikonloppuloma sisältäen lennot ja hotellin.

Riika

Riika

Lähde viikonloppumatkalle Riikaan, jossa yhdistyy kaunis arkkitehtuuri, rikas kulttuuri ja vilkas yöelämä. Koe Baltian helmikaupungin lumo ja luo ikimuistoisia hetkiä Riikan matkallasi.

Barcelona

Barcelona

Koe sykähdyttävä Barcelona, jossa tapaat Gaudín taiteen mestariteokset, nautit herkullisista tapas-baareista ja uppoudut Välimeren rannan lumoihin. Lähde viikonloppulomalle tähän energiseen kaupunkiin ja sukella Barcelonan ainutlaatuiseen tunnelmaan.

Vinkit viikonloppumatkalle

Ihania matkakohteita ympäri maailman joissa voi viettää täydellisen viikonloppuloman.

Pyhäpäivien matkat

Pyhäpäivien matkat

Hyödynnä pyhäpäivät ja matkusta kaupunkilomalle tai rantalomalle.

Yhdistä kaupunki- ja rantaloma

Yhdistä kaupunki- ja rantaloma

Miksi suotta valita joko kaupunkiloma tai rantaloma, kun voit mainiosti saada sekä että! Varaa miniloma viikonlopuksi, jolla voit poimia lomaasi parhaat palat kaupungista ja rannalta

Kaupunkihotelleja perheille viikonloppumatkalle

Kaupunkihotelleja perheille

Viikonloppumatkat kaupunkilomalla perheille. Täydelliset puitteet perheen viikonloppulomalle suurkaupungissa!

Hintaesimerkkejä viikonloppumatkoista

Seuraavalla sivulla voit muuttaa mm. matkan ajankohtaa, kestoa ja henkilömäärää.

Vinkkejä ja inspiraatiota viikonloppumatkalle

Dubrovnik

Aarteita ja kummituksia Dubrovnikissa

Lomalähetiläämme Annikan viikonloppumatka Dubrovnikiin oli täynnä seikkailua. Lue lisää Annikan matkasta ja saat vinkit omalle matkallesi.

Vinkit Lontoon viikonloppumatkalle

"Joka kerta kun matkustan Lontooseen, löydän jotain uutta. Tässä alati muuttuvassa ja kehittyvässä kaupungissa löytyy aina mielenkiintoista tekemistä. Lontoon klassiset turistikohteet ovat tietysti myös erittäin mielenkiintoisia, mutta minusta on parasta on löytää uusia paikkoja ja hidden gems." Lue kollegamme vinkit Lontoon viikonloppumatkalle.

KAIKKI KAUPUNKIKOHTEET