Hotellit (16)

Matkat kohteeseen Kap Verde

Tjäreborgin kohde Kap Verdellä on leppoisa Salin saari, jossa on ihania rantoja ja takuuvarmasti aurinkoa.

Kap Verde on erinomainen kohde silloin, jos unelmalomaasi sisältyy aurinkoa, pitkiä rantoja ja lämpimän leppoisia päiviä. Mukavasti viilentävät merituulet pitävät huolen siitä, ettei kuumuus käy sietämättömäksi. Kap Verdestä on tullut koko maailman leijasurffaajien ja purjelautailijoiden unelmakohde. Lisäksi täällä on erinomaiset sukellusolosuhteet ja mahdollisuus lähteä syvänmerenkalastukselle, jos kaipaat vaihtelua ihanan pitkiin rantapäiviin. Ravintoloja ja baareja on paljon, joten auringon laskettua voit siirtyä nauttimaan tuoreista kala- ja äyriäisruuista tai monista muista herkuista.

Santa Maria

Tjäreborgin Kap Verden kohde on Santa Maria, joka sijaitsee leppoisalla Salin saarella. Santa Maria on kehittynyt kohde, jossa on palveluja ja yöelämää. Täällä on myös rantoja jokaiseen makuun ja sopivia vaihtoehtoja löytyy niin lapsille kuin leijasurffaajille.

Tjäreborgin Kap Verde

Tjäreborgin valikoimassa Kap Verdellä on useita erilaisia ja eritasoisia hotelleja. Voit valita aivan rannan tuntumassa sijaitsevan hotellin ja halutessasi viettää kunnon hemmotteluloma luksushotellissa. Huolettoman ja helpon loman saat valitsemalla hotellin, jossa on All Inclusive.

Löydä hotellisi
Sää
Milloin on paras sää Kap Verdellä?
Kap Verdellä aurinko paistaa 350 päivää vuodessa. Korkeasesonki on talvella, marraskuusta maaliskuuhun. Tuolloin keskilämpötila päivällä on noin 24-27 astetta ja yöllä noin 18-22 astetta. Meriveden lämpötila pysyttelee vuoden ympäri noin 23-27 asteessa. Atlantilta puhaltaa usein viilentävä tuuli, joten talvikuukausina suosittelemme ottamaan mukaan lämpimän takin tai puseron. Sademäärät ovat vähäisiä ja sateet epäsäännöllisiä. Kaikkein todennäköisemmin sataa elo-lokakuussa ja helmikuussa.

Matkat kohteessa Kap Verde

Salin saaren tunnuslause "No stress", kuvaa saaren tunnelmaa erinomaisesti. Täällä voit nauttia leppoisasta lomailusta saaren ihanien rantojen äärellä.
Santa Maria
  • Ruoka & juoma
  • Harrastukset
  • Nähtävyydet
Tervetuloa yhteen Tjäreborgin aurinkoisimmista matkakohteista. Santa Marian lomakohde Salin saarella on sinulle täydellinen valinta, jos nautit rantaelämästä. Saaren motto on "No stress".

Tee haku kohteeseen Kap Verde