Matkat – San Diego

San Diego on Kalifornian toiseksi suurin kaupunki, jossa on kymmenien kilometrien pituisia rantoja, ihmisvilinää, viinitiloja ja valtavasti mielenkiintoisia ravintoloita.
San Diego on monella tapaa tyypillinen amerikkalainen suurkaupunki, mutta se on monilta osin myös hyvin omaperäinen. San Diegossa on vilkas keskusta historiallisessa Gaslamp Quarter -korttelissa, joka on täynnä ihmisvilinää ja ravintoloita. Meksikon rajalle on vain noin vartin matka, samoin kuin uimarannoille, joita on pitkin rannikkoa. Pohjoiseen ajettaessa vastaasi tulevat myös lumipeitteiset vuoret.

San Diego

San Diego on paljon muutakin kuin vain kaupunki USA:ssa. Kaupungin keskusta on näppärän kokoinen ja se sijaitsee Gaslamp Quarter -korttelissa, jossa talot ovat harvoin yli 3–4-kerroksisia ja kadut ovat pullollaan mielenkiintoisia liikkeitä ja ravintoloita. Gaslamp Quarterin lähettyvillä on East Village, joka on tunnettu monipuolisesta kulttuurielämästä, johon kuuluu mm. konsertteja, gallerioita ja yksi Kalifornian suurimmista musiikkifestivaaleista, San Diego Street Scene. East Villagen pohjoispuolella on Balboa Park, joka on valtava puisto- ja luonnonalue, jossa on paljon museoita, kuntoilulaitteita ja erilaisia näyttämöitä. San Diegon keskustassa on helppo viettää vaikka koko loma, mutta mukavan automatkan päässä kaupungista on myös paljon muuta tekemistä ja näkemistä.

San Diegon rannat

Noin parinkymmenen kilometrin päässä San Diegon keskustasta sijaitsee La Jolla, jossa on surffaajien suosimia rantoja, jotka ulottuvat ohi Pacific Beachin alas Mission Bayhin saakka. Rannoilla kuluu helposti koko päivä ja voit poiketa lounaalle vaikkapa La Jollan kaupunkiin, jossa vallitsee pikkukaupungin tunnelma, ja jossa saatat bongata myös julkisuuden henkilöitä. San Diegon kaupungin eteläpuolella odottaa kilometrien pituinen Coronado Beach, joka erottaa Tyynenmeren San Diego Baysta ja sen luonnonreservaatista.

San Diego autoillen

Vuokraamalla auton pääset kätevästi kaikille San Diegon ympäristössä oleville nähtävyyksille. Ajamalla sisämaahan päin saavut jollekin yli sadasta pienestä viinitilasta, joita on San Diegon lähistöllä. Useimmat viinitilat toivottavat vierailijat tervetulleiksi maistelemaan viinejä ja voit myös ostaa mukaan tuliaisia. Voit myös jatkaa matkaa viehättävään, pieneen Julianin kaupunkiin, joka sijaitsee korkealla vuorilla, metsien ympäröimänä. Jos haluat kokea jotain erilaista, suosittelemme käyntiä pienessä Borrego Springsin kaupungissa, jota ympäröi dramaattinen autiomaamaisema.

Muiden mielipiteet kohteesta San Diego

Asiakkaamme eivät ole vielä kirjoittaneet arvosteluja tästä kohteesta.

Tee matkahaku – San Diego