Matkat – Singapore

Singapore
Singapore on moderni ja siisti suurkaupunki, jossa on erinomaisia ravintoloita ja ensiluokkaiset shoppailumahdollisuudet.
Singaporessa on lähes rajattomat valikoimat kaikkea, ja metrolla pääsee kätevästi paikasta toiseen. Täällä on temppeleitä, moskeijoita ja museoita, ja voit kävellä siltaa pitkin Sentosa Islandille, jossa on kaikkea mitä luonnon ystävä vain voi toivoa – ihania rantoja, suosituja huvipuistoja, kuten Universal Studios. Saarella voi pyöräillä, matkustaa minijunalla sekä uida. Upea ja varmasti unohtumaton kokemus on myös hypätä köysiradan kyytiin Harbourfront Centren luota ja katsella maisemia lasilattian läpi huimaavista korkeuksista. Muistorikas matka!

Ruokailu, ostokset ja huvittelumahdollisuudet Singaporessa.

Singaporessa on tarjolla ruokaa kaikista maailman kolkista, ja jos kaipaat kotoisampia makuja, täällä on myös IKEAn lihapullia puolukkahillon kera. Singaporen loman aikana ehdit hyvin kokeilla trendikkäitä pikaruokaketjuja, luksusravintoloita sekä Chinatownin ja Little Indian pieniä kotoisia ravintoloita. Huvielämä on monipuolista, täällä on siistejä pianobaareja, diskoja sekä aasialaisten suosimia karaokebaareja. Ostosmahdollisuudet ovat ensiluokkaiset, täällä on kaikkea, mitä vain kuvitella saattaa. Kalliimmista antiikkisista jadenorsuista uudempiin vastaaviin, joiden hinnat ovat huomattavasti edullisempia. Merkkivaatteita, kameroita, silkkibatikkia tai mittatilaustyönä valmistettuja pukuja. Singaporessa on todellakin kaikkea. Tjäreborgin hotellit ovat keskeisellä sijainnilla lähellä suurta Orchard Road -ostoskatua, ja niistä on lyhyt kävelymatka lähimmälle metroasemalle. Singaporessa on myös kiinnostavia taidemuseoita, jossa voit tutustua singaporelaiseen ja eteläaasialaiseen moderniin taiteeseen. Kannattaa käydä myös Chinatownissa ja ihailla värikkäitä siirtomaa-aikaisia rakennuksia.
Hyvä tietää
  • Hotelleja keskustassa
  • Hyvät ostosmahdollisuudet
  • Hyviä ravintoloita

Muiden mielipiteet kohteesta Singapore

Hae matka – Singapore