Riippumatto vedessä - ulkomaanmatkat

Tjäreborgin matkat

Tee unelmista totta

Matkat Tjäreborgilla

Millainen matka sopii sinulle? Rantaloma Kanariansaarilla, eksoottinen matka kaukokohteessa kuten Malediiveilla tai ehkä kaupunkiloma New Yorkissa? Unelmoitpa millaisesta lomasta tahansa – yksin, puolison tai ystävän kanssa, perheen kanssa – meillä on juuri sinulle sopiva matka.

Matkat lämpimään

Unelmoitko lämpimästä säästä, laineiden liplatuksesta tai henkeäsalpaavista auringonlaskuista? Me toteutamme unelmasi, sillä meillä on matkakohteita ympäri maailmaa kaikkina vuodenaikoina, joista löytyy juuri sinun tarpeisiisi sopiva lomamatka.

Matkat aikuisille

Kun lapset ovat jo lentäneet pesästä tai kaipaat taukoa arjesta puolisosi tai ystäväsi kanssa, suosittelemme erityisesti aikuiseen makuun sopivia Sunprime-hotelleja, joissa on 16 vuoden ikäraja. Rauhallisella allasalueella rentoudut auringossa, nautit illallista tunnelmallisessa ravintolassa ja halutessasi erityistä hemmottelua hotellin spa-osaston ammattilaiset odottavat sinua.

Matkat perheille

Perheen lomamatkan odotuksessa on jotain erityistä – jännitystä, iloa ja malttamattomuutta, ehkä joskus jopa huolta. Meillä Tjäreborgilla on yli 50 vuoden kokemus perheiden matkojen järjestämisestä, joten olet hyvissä käsissä, kun varaat perhematkasi meiltä. Meillä on lapsiystävällisiä kohteita kaikkialla Euroopassa, ja jos haaveilet matkasta kauemmas, suosittelemme muun muassa Thaimaata ja Malediiveja.

Matkat kaupunkilomalle

Jos mieluummin shoppailet kuin vietät päivää rannalla tai olet snorklauksen sijasta kiinnostuneempi museoista, kaupunkiloma on sinua varten. Lontoo, Rooma, New York tai mikä tahansa muu maailman metropoli – valinnanvaraa löytyy. Ja kun varaat meiltä lennon ja hotellin suojaa matkaasi matkapakettilaki. Voit myös shoppailla hyvillä mielin, sillä meidän kaupunkilomiin sisältyy aina myös matkatavarat lennoilla.

Suosittuja matkakohteita

Matkat kaikille

Aurinkoloma, kaupunkiloma, risteily tai ehkäpä aktiiviloma? Matkustitpa yksin, ystävän kanssa tai perheen parissa, meillä on matkoja joka makuun.

Perhematkat

Perhelomat - matkat perheille

Tiedämme, miten tärkeä onnistunut perheloma on. Meiltä löydät perhehotellin juuri oman perheesi tarpeisiin, kuten esim. Sunwing Family Resorts ja Ocean Beach Club -hotellit.

Onnistunut perheloma perhehotelleissamme.

En kvinde går ved vandet

Matkat aikuisille

Kun matkustat aikuisten kesken tai vanhempien lasten kanssa, valitse laajasta valikoimastamme hotelli, joka on suunniteltu aikuiseen makuun, kuten esim. Sunprime Hotels.

Matkat aikuisille

Livesport

Maailmanluokan urheilutapahtumia paikan päällä

Lomainspiraatiota matkallesi

Aurinkotuolit Sunprime Miramare Beach -hotellin uima-altaalla

Lämpötilaopas

Kuulutko niihin, joille aurinko ei voi paistaa koskaan liian kuumasti, tai ehkä lomailisit mieluummin kotimaan kesää muistuttavissa lämpötiloissa? Katso lämpötilaoppaasta minne mennä.

Lomalle lämpimään

Kreikan saaret

Etsitkö aitoa ja viehättävää lomakohdetta Kreikassa? Olemme koonneet joitakin suosikkikohteitamme, joissa voit viettää rauhallista ja rentouttavaa lomaa.

Kreikan lomakohteita

Lomalähettiläs Maria Byskov

Aurinkoa ja rantaelämää Lissabonissa

Aurinko- vai kaupunkiloma? Lissabonissa ei tarvitse valita. Lomalähettiläämme Maria antaa vinkit miten voit parhaiten nauttia sekä kaupungin sykkestä että ihanasta, rentouttavasta rantalomasta yhden ja saman lomamatkan aikana.

Marian Lissabon-vinkit.

Milloin haluat matkustaa?

Minne haluat matkustaa?

Onko matkakohde vielä valitsematta? Tutustu matkakohteisiimme.