Matkat – Wien

Wienissä ehdit tutustua historiaan, kulttuuriin, keskiaikaisiin kortteleihin sekä shoppailla vaikka vain yhden viikonlopun aikana.
Wien on kuin suoraan romanttisesta elokuvasta, jossa taustalla soi viulumusiikki. Täällä on kermakakkumaisia Habsburgien palatseja, ja klassisten musiikkimestarien Mozartin, Brahmsin ja Bachin henki on edelleen aistittavissa kaupungin kujilla. Wienissä on pikkukaupungin tunnelmaa ja maailman metropolin historia. Kaupungissa on muistomerkkejä, tärkeitä historiallisia paikkoja ja kuuluisia kahviloita – ja kaikki tämä sopivalla kävelyetäisyydellä. Wienissä ehdit siis nähdä todella paljon jo yhden viikonlopun aikana.

Taidekaupunki Wien

Wien on gallerioiden, taiteilijoiden ja taidekokoelmien kaupunki. Täällä voit ihastella niin klassista kuin eksperimentaalista taidetta sekä erilaisia installaatioita. Wienin kauniissa kortteleissa on aistittavissa Freudin, Klimtin, Mahlerin ja Schönbergin henki. Tunnettuja paikallisia herkkuja ovat esimerkiksi Sacher-kakku, Gugelhupf, unikkokakku (Mohnkuchen) ja Esterhàzy Torte. Mielenkiintoinen kohde on myös Naschmarkt-markkinat, joilla myydään kaikkea tuoreista porsaankyljyksistä ja makkaroista rambutaaneihin, mangostaaneihin ja muihin eksoottisiin hedelmiin.

Tjäreborgin Wien

Tjäreborgin hotellivalikoimassa on useita erilaisia hotelleja, jotka sijaitsevat keskeisellä paikalla Wienissä. Kaupungin useat nähtävyydet, kuten oopperatalo, kasvitieteellinen puutarha, Naschmarkt-markkinat ja lukuisat museot, ovat kaikki kävelyetäisyydellä. Tjäreborgilla matkustat Wieniin joustavilla reittilennoilla, ja päätät itse matkasi ajankohdan ja pituuden. Voit viipyä Wienissä vaikka vain viikonlopun tai juuri niin monta päivää kuin itse haluat, ja tutustua rauhassa tähän viehättävään ja monipuoliseen kaupunkiin.
Hyvä tietää
  • Vapaasti valittava matkan pituus
  • Mielenkiintoisia historiallisia nähtävyyksiä
  • Arkkitehtuuria
  • Eritasoisia hotelleja
  • Hotelleja keskustassa

Muiden mielipiteet kohteesta Wien

Hae matka – Wien