Matkat – Chicago

Chicagossa sinua odottavat monipuoliset valikoimat kulttuuria, nähtävyyksiä, ravintoloita, ostos- ja huvittelumahdollisuuksia.
Chicago sijaitsee kauniilla paikalla Michiganjärven rannalla, ja kaupunkia kutsutaan nimellä "The Windy City". Keskellä Chicagoa on rantoja, pienvenesatamia ja suuria viheralueita sekä muutamia maailman korkeimpia rakennuksia, kuten Sears Tower ja John Hancock Building, jotka ovat yli 100-kerroksisia rakennuksia ja joista on mahtavat näköalat. Chicago on todellakin vierailemisen arvoinen kaupunki, ja täällä voi hyvin viettää vaikka vain pitkän viikonlopunkin. Chicagossa on monipuolinen tarjonta kulttuuria ja hyviä ravintoloita, ja lisäksi täällä on monipuoliset ostosmahdollisuudet ja mielenkiintoinen huvielämä. Chicago tunnetaan myös 1900-luvun taiteesta ja arkkitehtuurista, jota edustavat mm. Frank Lloyd Wright ja Louis Sullivan.

Chicago järveltä tai joelta päin

Sään salliessa kannattaa lähteä retkelle Michiganjärvelle tai Chicagojoelle. Mainio vierailukohde on myös luonnonhistoriallinen museo Field Museum of Natural History, jossa vierähtää helposti kokonainen päivä. Näyttelyiden teemat vaihtelevat antropologiasta ja kasvillisuudesta avaruusaikaan. Adler Planetarium -planetaariossa on esillä kaikkea karttapiirustuksista avaruusmatkoihin. Taiteen ystäville Art Institute of Chicago on suorastaan pakollinen käyntikohde.

Tjäreborgin matkat Chicagoon

Matkustaessasi Tjäreborgin joustavilla reittilennoilla Chicagoon päätät itse matkasi ajankohdan ja pituuden, joten voit suunnitella täysin omien toiveidesi mukaisen matkan. Hotellivalikoimassamme on useita erilaisia vaihtoehtoja kolmesta sydämestä viiteen sydämeen. Hotellit sijaitsevat eri puolilla kaupunkia, sen keskeisissä osissa Magnificent Mile -ostosalueelta Grant Parkin suurelle viheralueelle. Useimmissa hotelleissa on kuntosali, uima-allas ja spa.
Hyvä tietää
  • Luksushotelleja
  • Vapaasti valittava matkan pituus
  • Hotelleja keskustassa
  • Hotelleja, joissa uima-allas

Muiden mielipiteet kohteesta Chicago

Hae matka – Chicago