Matkat – Venetsia

Auringossa kylpevät kanaalit, palatsit, trattoriat, gondoliajelut, romanttiset kahvilat ja ylelliset muotitalot oottavat sinua Venetsiassa.
Venetsia on täynnä toinen toistaan mielenkiintoisempia nähtävyyksiä, kuten Pyhän Markuksen tori, Dogen palatsi ja kuuluisa Huokausten silta, joka yhdistää Dogen palatsin ja toisella puolella olevat vankityrmät toisiinsa. Sillan nimi juontaa juurensa siitä, kun vangit aikoinaan kävelivät huokaillen vankilaan saatuaan tuomion. Venetsiassa voi toisinaan olla haasteellista löytää perille, mutta lukuisilla vesibusseilla ja taksigondoleilla on helppo liikkua.

Gondoleja, siltoja ja festivaaleja

Venetsiaan tullaan ensisijaisesti nauttimaan sen kauniista ympäristöstä, ei varsinaisesti juhlimaan. Täällä voit istua siemailemassa kahvia jossain tunnelmallisessa kahvilassa tai lipua auringossa kylpeviä kanaaleja pitkin gondolin kyydissä. Venetsialaiset osaavat kyllä pitää hauskaa, ja tästä osoituksena ovat lukuisat kaupungissa järjestettävät tapahtumat ja festivaalit. Esimerkiksi kymmenen päivää ennen laskiaistiistaita järjestetään karnevaalit, jolloin koko Italian alueelta tullaan Venetsiaan. Kadut ja torit erityisesti Pyhän Markuksen torin ympärillä ovat täynnä juhla-asuisia ihmisiä. Lisäksi täällä järjestetään purjehduskilpailuita, elokuvafestivaaleja ja vuoden 1576 ruttoepidemian päättymistä huomioiva juhla.

Tjäreborgilla Venetsiaan

Tjäreborgilla on Venetsiassa useita hotellivaihtoehtoja eri hintaluokissa. Kun haluat asua ylellisessä luksushotellissa, mainio valinta on Top Selection -hotellimme Luna Baglioni. Täällä asut lähellä Pyhän Markuksen toria, ja gondolilla pääset suoraan hotellin ovelle. Matkustaessasi Tjäreborgin reittilennoilla Venetsiaan päätät itse matkasi ajankohdan ja pituuden – voit siis lähteä rentouttavalle viikonloppulomalle tai viipyä pitempään, valinta on sinun.
Hyvä tietää
  • Suorat lennot kesäkaudella Helsingistä
  • Hotelleja keskustassa
  • Luksushotelleja
  • Eritasoisia hotelleja
  • Hyviä ravintoloita

Muiden mielipiteet kohteesta Venetsia

Hae matka – Venetsia