Matkat – Firenze

Firenze on Toscanan alueen helmi, jossa voit nauttia hyvästä viinistä ja ruuasta sekä mielenkiintoisesta taiteesta, ylellisistä ostosmahdollisuuksista ja upeasta ympäristöstä.
Firenzessä kannattaa valita keskeisellä sijainnilla oleva hotelli, jotta saat lomastasi irti kaiken mahdollisen. Ydinkeskusta on pieni ja ahdas, mutta tämä keskiaikainen kaupunki on uskomattoman kaunis, ja täällä ovat vaikuttaneet monet suuret taiteilijat, kuten da Vinci, Botticelli ja Michelangelo. Kaupungissa kannattaa kävellä ympäriinsä ja aistia tunnelmaa. Täällä on kauniita historiallisia rakennuksia, museoita, luksuskauppoja, kahviloita ja ravintoloita. Parhaat ja kaikkein hintansa arvoisimmat ravintolat ovat varsinaisen turistialueen ulkopuolella. Jos matkustat Firenzeen kesällä, mainio idea on lähteä picnicille johonkin kaupungin viehättävistä puistoista.

Firenzen ravintolat

Firenzeä ympäröivät oliivipuiden peittämät vuoret sekä romanttiset laaksot. Itse kaupunki on täynnä kauniita taloja, palatseja, pieniä toreja ja upeita kirkkoja. Lisäksi täällä on paljon tunnelmallisia ravintoloita, joissa on tarjolla erinomaista ruokaa. Firenzessä on joitakin koko Italian huippuihin kuuluvia ravintoloita. Toscanalainen keittiö on tunnettu korkealuokkaisista ja tuoreista raaka-aineistaan, eikä italialaiseen keittiöön muutenkaan koskaan kyllästy. Ravintolavalikoimassa on myös kodikkaita trattorioita, jotka ovat mainio vaihtoehto kalliimmille ja hienommille ravintoloille. Jos haluat nopeasti saada hyvän yleiskuvan kaupungin mahdollisuuksista, kannattaa varata ruokakierros, jonka aikana liikut kävellen paikasta toiseen ja saat maistella erilaisia herkkuja.

Tjäreborgin Firenze

Matkustaessasi Tjäreborgin reittilennoilla Firenzeen päätät itse matkasi pituuden ja ajankohdan. Näin saat juuri itsellesi sopivan loman. Tjäreborgilla on Firenzessä useita eritasoisia hotelleja, ja suurin osa niistä sijaitsee keskustassa, lähellä kaupungin kaikkia palveluita ja nähtävyyksiä.
Hyvä tietää
  • Luksushotelleja
  • Hyviä ravintoloita
  • Yli 70 hotellia
  • Vapaasti valittava matkan pituus

Muiden mielipiteet kohteesta Firenze

Asiakkaamme eivät ole vielä kirjoittaneet arvosteluja tästä kohteesta.

Hae matka – Firenze