Matkat – Saigon

Saigon eli viralliselta nimeltään Ho Chi Minh City on upea lomakohde, jossa on mielenkiintoisia elämyksiä, kaunista luontoa ja ystävällisiä ihmisiä.
Ho Chi Minh City on Vietnamin taloudellinen keskus, joka on mielenkiintoinen sekoitus modernia ja perinteisempää Vietnamia. Pilvenpiirtäjiä ja ranskalaisia vaikutteita, Cholonin alueen buddhalaisia temppeleitä, ja kaikkialla ruokakojuja, kahviloita ja ravintoloita, joten suositut kevätrullat ja nuudelikeitto ovat aina käden ulottuvillasi. Ho Chi Minh Cityn markkinat, torit ja temppelivat ovat todellisia elämyksiä.

Ranskalaisia ja amerikkalaisia vaikutteita

Ho Chi Minh City on mielenkiintoinen aasialainen suurkaupunki, jossa on Ranskan siirtomaavallan aikaisia huviloita ja useita nähtävyyksiä. Ho Chi Minh City tarjoaa matkailijalle värikkäitä markkinoita, äänekkäitä katukahviloita, trendikkäitä kahvibaareja, nukketeatteriesityksiä vehreissä puistoissa ja siellä täällä voit nähdä buddhalaisia munkkeja tuoksuvine suitsukkeineen. Täällä on myös yli 200 pagodia, vilkas Chinatown, historiallinen museo ja Ben Thanh -markkinat, joilla on myynnissä kaikkea t-paidoista tuoreisiin hedelmiin. Kaduilla myydään ruokaa, elektroniikkaa ja paljon muuta. Jokaisessa korttelissa voi aistia historian havinaa. Täällä voit kokea kulttuurien kirjon, jossa yhdistyy ranskalaisia, amerikkalaisia ja vietnamilaisia vaikutteita. Kun kaipaat hetken lepoa kaupungin vilinästä, voit istahtaa nauttimaan huurteisen oluen Rex-hotelliin, jossa amerikkalaiset pitivät lehdistötilaisuuden sodan aikana.

Cu Chin tunnelit

Ho Chi Minh City on kaupunki täynnä nähtävyyksiä, ja ehdottomasti vierailemisen arvoinen kohde on Cu Chin alue. Tämä tunnelijärjestelmän rakensi vuonna 1948 Vietminh, ja myöhemmin sitä laajennettiin FNL:n toimesta. Täällä oli varastotiloja, nukkumasaleja, sairaala ja kouluja. Tunnelit ovat avoinna vierailijoille, ja tunneleiden maanalaiseen maailmaan tutustuminen on mieleenpainuva elämys.

Ylellistä asumista Ho Chi Minh Cityssä

Matkustaessasi Tjäreborgilla Ho Chi Minh Cityyn valittavanasi on muutamia todella ylellisiä hotellivaihtoehtoja hyvällä sijainnilla. Valitsitpa minkä hotellin tahansa elämyksiä riittää heti hotellista ulos astuessasi. Kun haluat levähtää hetken kaupungin vilinästä, voit nauttia olostasi hotellin allasalueella. Jos kaipaat vielä enemmän aurinkoista lomailua, voit yhdistää matkaasi jonkun toisen Vietnamin kohteen, kuten esimerkiksi Nha Trang tai Phan Thiet.
Hyvä tietää
  • Luksushotelleja
  • Hotelleja keskustassa
  • Hotelleja aikuisille
  • Hyvät ostosmahdollisuudet, monia ravintoloita ja vilkas yöelämä

Muiden mielipiteet kohteesta Saigon

Tee matkahaku – Saigon