Tjäreborgin matkalahjakortti
Lahja joka lämmittää!

Tilaa matkalahjakortti

Anna läheisellesi lahja joka muistetaan läpi elämän, lahja joka lämmittää! Tjäreborgin matkalahjakortilla voit helposti ilostuttaa läheisen syntymäpäivää ja se sopii myös mainiosti valmistujaislahjaksi tai vaikkapa kihlajais- tai häälahjaksi.

Tilaa lahjakortti

Tilaa lahjakortti

Tilaa lahjakortti ja lataa siihen haluamasi summa.


Lataa arvoa

Saatuasi muovisen lahjakortin voit ladata siihen haluamasi summan (20-1500 euroa) täältä. Lahjakortti on voimassa kaksi vuotta aktivointipäivästä.

Tarkista saldo

Onko sinulla lahjakortti mutta et tiedä sillä olevaa arvoa? Täältä voit tarkistaa ajankohtaisen saldosi!

Hyvä tietää

Tjäreborgin lahjakortti R-kioskilta
Matkapaketti on R-kioskeilla myytävä Tjäreborgin lahjakortti, jonka summan voit valita itse. Lahjakortit käyvät kaikkien Tjäreborgin matkojen maksuksi ja ovat voimassa 2 vuotta ostopäivästä. Matkapakettia maksuvälineenä käytettäessä tulee lahjakortin numero ilmoittaa osoitteeseen talous@tjareborg.fi.

Sähköiset lahjakortit
Lahjakortin voi ladata vain kerran. Sitä ei voi vaihtaa rahaksi eikä sen voimassaoloaikaa voi pidentää.

Maksaminen lahjakortilla
Lahjakortilla voit maksaa matkasi joko kokonaan tai osittain netissä, puhelimitse tai myymälässämme. Maksamiseen tarvitaan muovisen kortin 16-numeroinen koodi tai SMS-lahjakortilla puhelinnumerosi, sekä viisinumeroinen turvaluku. Muovisella lahjakortilla ei ole arvoa ennen kuin se on ladattu. Lahjakortit ovat voimassa 2 vuotta aktivointipäivästä (kampanjoissa voimassaolo voi vaihdella). Sinun ei tarvitse käyttää koko ladattua summaa kerralla, joten jäljellä oleva summa jää lahjakortille. Lahjakortti ei käy maksuvälineenä lennoilla eikä matkakohteessa.

Mitä tapahtuu jos lahjakorttia tilatessani annoin väärän puhelinnumeron tai sähköpostiosoitteen?
Turvallisuussyistä emme voi muuttaa tietoja. Voimme toki mitätöidä tilauksesi ja palauttaa maksusi ja voit sitten tehdä uuden tilauksen.

Mitä tapahtuu jos hävitän saadun lahjakortin?
Mikäli sähköisen lahjakortin koodi ja turvaluku ei ole tiedossasi, ota meihin yhteyttä niin lähetämme sähköisen lahjakortin uudestaan vastaanottajalle.
Hävinnyttä tai varastettua paperista tai muovista lahjakorttia emme korvaa.

Mitä tapahtuu jos lahjakortilla maksettu matka jostain syystä peruuntuu?
Hyvitämme mahdollisen palautuksen uutena matkalahjakorttina.

Lahjakortin osto yksityiseltä
Ole varovainen kun ostat lahjakortteja esim. netin myyntipalstan kautta. Pyydä myyjältä kortin koodi ja tarkista meiltä kortin voimassaolo ja tiedot ennen kaupantekoa. Turvallisinta on ostaa matkalahjakortti suoraan meiltä.