Las Palmasissa voit erinomaisesti yhdistää kaupunki- ja rantalomailun, kun varaat hotellisi Las Canterasin rantakadun tuntumasta, läheltä huvittelu- ja ostosmahdollisuuksia.

Asu lähellä rantaa

Monista Tjäreborgin hotelleista pääsee suoraan rantakadulle, Las Canterasin hiekkarannalle ja uimaan. Kauempana merellä on rantaa suuremmilta aalloilta suojaamassa aallonmurtajana tulivuoririutta. Las Palmasin laajassa majoitusvalikoimassa on sekä hotelleja että huoneistohotelleja, joista lähes kaikki sijaitsevat lähellä keskustaa ja Las Canterasin hiekkarantaa. Tasokkain majoitusvaihtoehto on Bull Hotel Reina Isabel & Spa. Suositut Colon Playa sekä Brisamar Canteras varataan yleensä myös nopeasti täyteen.

Ostoksilla Las Palmasissa

Las Palmasissa on hyvät ostosmahdollisuudet, eikä pelkästään sen vuoksi, että hinnat ovat koko Kanariansaaren edullisimmat. Kaupungin perinteikkäässä El Corte Inglésin tavaratalossa on hyvin varusteltu viinikellari sekä myös paljon muita mielenkiintoisia osastoja. Catalinapuiston alapuolella El Muellen ostoskeskuksessa on useita suosittuja ja trendikkäitä putiikkeja, joissa on mukava käydä iltapäivisin ostoksilla.

Las Palmasin yöelämä

Las Palmasin yöelämä on aina ollut huippuluokkaa lukuisine tapasbaareineen, ravintoloineen ja tanssipaikkoineen. Satamassa, vain lyhyen kävelymatkan päässä rannalta sijaitseva Catalinan puisto on hyvä tukikohta illanvietolle. Täällä on lukemattomia ravintoloita, baareja ja kahviloita. Iltaisin aukio täyttyy sekä turisteista että paikallisista. Jos sinulla on onnea, aukion suurella esiintymislavalla saatetaan esittää ilmaista viihdettä.

Kätevästi lomalennolla ja joustavasti reittilennoilla

Voit matkustaa Las Palmasiin Tjäreborgin lomalentojen lisäksi myös joustavasti reittilennoilla! Voit siis matkustaa milloin haluat ja niin pitkäksi aikaa kuin haluat. Voit myös valita parhaista hotelleistamme juuri sinulle sopivan, osallistua retkillemme sekä käyttää palvelujamme. Lyhyesti sanottuna, voit itse suunnitella juuri sinulle sopivan loman!
Hyvä tietää
  • Hyvät ostosmahdollisuudet
  • Ravintoloita ja yöelämää
  • Hotelleja rantapromenadin varrella
  • Kilometrien pituisia hiekkarantoja
  • Kaupunki- ja rantaloma samalla matkalla
  • Vapaasti valittava matkan pituus
  • Edullisia ravintoloita

Muiden mielipiteet kohteesta Las Palmas

Tee matkahaku – Las Palmas

Inspiraatiota ja vinkkejä Las Palmasin matkalle

Las Canterasin ranta Las Palmasissa

Marikan vinkit Las Palmasiin

Tutustu lomalähettiläämme Marikan vinkkeihin lomamatkalle Gran Canarian pieneen suurkaupunkiin Las Palmasiin. Ihana, trendikäs kaupunki jossa on valtavasti nähtävää, hyviä ravintoloita ja upea Las Canterasin ranta.