Matkat – Malaga

Malaga on Aurinkorannikon tärkein kaupunki, jossa voit nauttia myös auringosta ja uimisesta. Täältä on helppo lähteä tutustumaan muualle Andalusiaan.
Malaga on täydellinen kohde sinulle, joka haluat viettää kaupunkilomaa, mutta silti nauttia myös rantaelämästä. Jos haluat tehdä retkiä myös muualle Aurinkorannikolle ja Andalusiaan, kannattaa ehdottomasti valita matkakohteeksi Malaga. Malaga on yksi rannikon suurimmista kaupungeista, mutta silti sen verran pieni, että voit kävellä keskustan halki puolessa tunnissa. Nähtävää ja tekemistä on vaikka kuinka paljon: Picasso-museo, Malagan historiallinen Alcazaban linnoitus, markkinat, kauniita kirkkoja tai jos olet kiinnostunut jalkapallosta, voit suunnata Estadio La Rosaledan stadionille seuraamaan ottelua. Tarjolla on myös monipuoliset ostosmahdollisuudet, olitpa sitten kiinnostunut erityisliikkeistä tai merkkituotteista. Ravintoloita on myös paljon erilaisia, ja suosittelemme kokeilemaan jotain kaupungin lukuisista tapaspaikoista. Malaga on tunnettu juuri tapaksistaan ja maistettuasi niitä, ymmärrät kyllä miksi.

Tjäreborgilla Malagaan

Tjäreborgin hotellivalikoimasta löytyy varmasti mieleinen hotelli kaikille matkailijoille. Mainioita vaihtoehtoja ovat esimerkiksi upea Molina Lario -hotelli tai moderni luksushotelli Vincci Posada Del Patio, joka sijaitsee vain muutaman minuutin päässä museoista ja markkinoista. Yhtä keskeisellä paikalla on myös Ibis Malaga Centro Ciudad. Tämä hotelli on kahden tähden hotelli, joka sopii hyvin budjettimatkailijoille. Tjäreborgilla matkustaessasi päätät itse matkasi ajankohdan ja pituuden.

Costa Del Sol

Malagassa ja Aurinkorannikolla olet aina lähellä rantaa. Rannat sijaitsevat helminauhana pitkin rannikkoa etelän Gibraltarin ja idän Nerjan välillä, joten löydät varmasti useampiakin houkuttelevia rantoja. Bussilla ja junalla voi matkustaa kätevästi rannikkoa pitkin, mutta jos olet ajatellut pelata golfia jollain viidestä kymmenestä kentästä, suosittelemme varaamaan vuokra-auton jo matkavarauksesi yhteydessä. Autolla pääset tutustumaan myös sisämaahan ja voit vierailla vaikka Alhambrassa, jossa korkealla vuoren päällä on maurien mahtava palatsi.

Koe Malagan maut jalkaisin

Malaga on täynnä makuja! Ruokapaikkoja on kaikenlaisia pienistä yksinkertaisista kuppiloista luksusravintoloihin, joissa on valkoiset pöytäliinat. Täällä voit kokea ainutlaatuisia makuelämyksiä ja maistella viinejä, joihin et muualla törmää. Mainio tapa tutustua paikalliseen ruokakulttuuriin on lähteä ruokakierrokselle, jonka aikana osaava opastaa johdattaa sinut makujen maailmaan. Buen apetito!
Hyvä tietää
  • Vapaasti valittava matkan pituus
  • Eritasoisia hotelleja
  • Kaupunki- ja rantaloma samalla matkalla
  • Hotelleja aikuisille

Muiden mielipiteet kohteesta Malaga

Asiakkaamme eivät ole vielä kirjoittaneet arvosteluja tästä kohteesta.

Tee matkahaku – Malaga

Kun lennät Malagaan voit kaupunkiloman lisäksi viettää loman myös monissa muissa Costa del Solin kohteissa.

Vinkkejä - Malaga

Välimeren klassikkokhde - Malaga

Malaga - Välimeren klassikkokohde

Malagan kaupunki on viime vuosina kasvattanut suosiotaan. Eikä se ole mitenkään ihme, sillä eloisa Malaga uimarantoineen on kuin Barcelona pienoiskoossa.

Yhdistä kaupunki- ja rantaloma Malagassa

Yhdistä kaupunki- ja rantaloma Malagassa

Kaupunki- vai rantaloma? Malagassa saat kokea molemmat. Calle Larios -kadulla trendikkäitä kauppoja on peräkkäin, ja kapeilla kaduilla on runsaasti viihtyisiä tapasbaareja. Sataman rantakadun päässä sijaitsee La Malaguetan ranta.