Matkat – Boston

Koe yksi USA:n vanhimmista kaupungeista, Boston! Luvassa historiaa, vihreitä puistoja, hyvää ruokaa ja kaunis keskusta merenrannalla.
Bostonilla on kautta aikojen ollut merkittävä rooli Yhdysvaltojen historiassa. Tunnetuin tapahtuma on luultavasti Bostonin teekutsut (The Boston Tea Party), joka oli Bostonin asukkaiden poliittinen protesti emämaa Englannin hallintoa kohtaan. Bostonin keskusta on kompakti, ja kaupungin nähtävyyksille on helppo liikkua kävellen. Jos haluat käydä uimassa, Bostonin ulkopuolella on kymmenisen kaunista rantaa. Ja koska meri on täällä lähellä, Bostonissa pääset nauttimaan erinomaisia äyriäisruokia, ja erityistä herkkua on amerikkalainen hummeri. Bostonissa on nuorekas ilmapiiri, sillä kaupungissa on muun muassa tunnettu Harvardin yliopisto.

Urheilua, historiaa ja kulttuuria

Jos urheilu on lähellä sydäntäsi, Bostonissa sinulla on ainutlaatuinen tilaisuus lähteä seuraamaan paikallisen Boston Red Sox -joukkueen kotiottelua. Tämä baseball-joukkue pelaa Fenway Parkissa, joka on yksi USA:n vanhimpia areenoita. Jos taas olet kiinnostunut historiasta, mielenkiintoinen kohde on Bostonin vanha kaupunginosa sekä kuuluisa Freedom Trail -kävelyreitti, jonka varrella on useita kapungin tärkeimmistä nähtävyyksistä. Cambridgen opiskelija-alueella sijaitsevat Harvard ja Massachusettsin teknillinen korkeakoulu MIT. Tällä alueella on lukuisten opiskelijoiden ansiosta vilkas yöelämä.

Bostonin kaupunginosat

Bostoniin on ajan kuluessa kehittynyt erilaisia kaupunginosia, mihin on osaltaan vaikuttaneet useista eri maista tulleet maahanmuuttajat. North Endissä on Bostonin Pikku-Italia, jossa on tunnelmallisia katuja ja italialaisia ravintoloita. Historiallisessa Beacon Hillissä on kapeita katuja, kaasuvalolyhtyjä, kauniita rakennuksia ja tiiliskivijalkakäytäviä, ja tämä alue on yksi Bostonin hienoimmista. Alueella on gourmetravintoloita, upeita kauppoja ja trendikäs ulkoelämä. South End on tunnettu avoimesta ja ystävällisestä ilmapiiristään, ja sen kansainvälinen leima on tehnyt siitä suositun kaupunginosan, jossa on ainutlaatuisia ostosmahdollisuuksia ja ruokaa kaikista maailman kolkista. Waterfrontissa voit kävellä meren äärellä ja nauttia kauniista maisemista.

Tjäreborgin matkat Bostoniin

Tjäreborgin reittilennoilla matkustat Bostoniin joustavasti vuoden ympäri, ja päätät itse matkasi ajankohdan ja pituuden. Kaikki hotellimme sijaitsevat keskeisellä paikalla, lähellä kaupungin palveluja ja tarjontaa. Valikoimassamme on erilaisia hotelleja niin lasten kanssa matkustaville kuin aikuisille matkaajille, ja valittavana on myös todellisia luksusvaihtoehtoja. Ilman lapsia matkustaville aikuisille mainio vaihtoehto on Copley Square Hotel, kun taas lasten kanssa matkustaville suosittelemme lapsiystävällistä Hyatt Regency Boston -hotellia.

Yhdistelmämatka ja vuokra-auto

Jos haluat tuplasti enemmän lomaltasi, voit yhdistää Bostonin matkaasi myös New Yorkin suurkaupungin. USA:n itärannikkoon on mukava tutustua autoillen, joten mainio vaihtoehto on vuokrata auto ja lähteä tutustumaan lähemmin näihin seutuihin.
Hyvä tietää
  • Luksushotelleja
  • Perheystävällisiä hotelleja
  • Hotelleja keskustassa
  • Vapaasti valittava matkan pituus
  • Hyvät ostosmahdollisuudet, monia ravintoloita ja vilkas yöelämä
  • Mielenkiintoinen historia

Muiden mielipiteet kohteesta Boston

Asiakkaamme eivät ole vielä kirjoittaneet arvosteluja tästä kohteesta.

Hae matka – Boston