Lisäpalvelut

Tee lomastasi juuri sinulle sopiva kätevien lisäpalvelujen avulla. Voit esimerkiksi varata matkatavaroille lisäkiloja, ostaa matkavakuutuksen, valita tietyn istumapaikan lennolle, tehdä tax-free-ostoksia tai varata vaikkapa vuokra-auton lomakohteessa. Varaa haluamasi lisäpalvelut jo matkavarauksen yhteydessä tai lisää ne myöhemmin ennen matkaa Omilla sivuilla. Huom! Lisäpalveluiden saatavuus vaihtelee matkakohteen ja matkatyypin mukaan.

Ennen matkaa

Lisäpalvelut, jotka tuovat varmuutta matkasuunnitelmiisi.

Muutosturva

Tjäreborgin muutosturvan ansiosta voit tehdä muutoksia matkavaraukseesi. Muutosturvan voit ostaa lomalennoilla tehtäville matkoille.

Matkan peruutusvakuutus

Matkan peruutusvakuutus antaa sinulle vakuutusturvan matkan peruuntumistilanteessa. Peruutusturvan voit ostaa reittilennoilla tehtäville matkoille.

Matkavakuutus

Tiesitkö, että kotivakuutuksen matkaturva ei aina kata vahinkoja, jotka tapahtuvat perillä lomakohteessa? Osta matkavakuutus kauttamme ja nauti lomasta.

Matkatavaroiden lisäpaino

Tuleeko sinulle aina valinnanvaikeus matkatavaroita pakatessasi tai ajattelitko tuoda lomamatkaltasi tuliaisia? Osta matkatavaroille lisäkiloja ja pakkaa vaivatta mukaan kaikki tarpeellinen.

Lentoparkki

Menetkö omalla autolla lentokentälle? Varaa Lentoparkki etukäteen, niin sinun ei tarvitse etsiä parkkipaikkaa autollesi. Tjäreborgin asiakkaana saat alennuksen Lentoparkin normaalihinnoista.

Kompensoi lentosi hiilidioksidipäästöt

Voit kompensoida lentosi hiilidioksidipäästöt GreenSeat -järjestön kautta. Summa maksetaan suoraan GreenSeatille, joka sijoittaa rahat erilaisiin kestävän energian hankkeisiin kehitysmaissa.

Lentomatkan aikana

Tee lentomatkastasi hieman mukavampi!

Istumapaikat lennolle

Istutko lentokoneessa mielelläsi ikkunapaikalla tai haluatko oikaista jalat kunnolla? Onko käytäväpaikka suosikkisi tai haluatko paikan läheltä wc:tä? Varaa mieleisesi istumapaikka jo ennen matkaa ja nauti lennosta.

Tax-free

Tax-free-ostokset lennolla ovat jopa 50 % edullisempia kuin tavallisessa kaupassa tehdyt ostokset. Valitse suosikkisi yli 1200 tuotteen joukosta. Muista tilata tuliaiset myös ystäville ja sukulaisille tai vaikkapa naapurille!

Ateriat lennolla

Nälkä yllättää usein matkalla, eikö vain? Nauti herkullisista lentoaterioistamme ja aloita lomamatkasi kylläisenä ja hyvillä mielin! Tarjoilemme lentoateriat aina ensin lapsille, jotta vanhemmat voivat nauttia sen jälkeen oman ateriansa kaikessa rauhassa.

Matkakohteessa

Ota kaikki irti lomastasi!

Kohdekuljetus
Lentokenttäkuljetukset kohteessa

Tjäreborgin lentokenttäkuljetuksella pääset kätevästi ja turvallisesti hotellillesi. Lähtöpäivänä kuljetus lentokentälle järjestetään hyvissä ajoin, joten ehdit varmasti lennollesi. Varaa ennen matkaa!

Vuokra-auto

Vuokraa lomallesi AVIS-vuokra-auto! Pääset tutustumaan parhaiten lomakohteesi tarjontaan omalla autolla omassa aikataulussasi. Varatessasi AVIS-auton Tjäreborgilta, saat sen jopa 40 % edullisemmin kuin paikan päällä varattuna.

Retket matkakohteessa

Miksipä et lähtisi mukaan retkillemme ja tutustuisi lomakohteeseesi paremmin? Olemme huolella valinneet ohjelmistoomme erilaisia retkiä jokaiseen makuun. Tiettyjä retkiä voit myös varata etukäteen Omilta sivuilta.