Lisäpalvelut

Valinnaisten lisäpalvelujen avulla viimeistelet lomavarauksesi juuri sellaiseksi kuin sinä haluat. Voit esimerkiksi varata lisää matkatavarakiloja, ostaa matkavakuutuksen, valita tietyn istumapaikan lennolle, tehdä taxfree-ostoksia tai vaikkapa varata vuokra-auton lomakohteeseen. Voit varata lisäpalveluita jo matkavarauksen yhteydessä tai lisätä ne myöhemmin ennen matkaa Omilla sivuilla. Huomaa kuitenkin, että lisäpalveluiden saatavuus vaihtelee matkakohteen ja matkatyypin mukaan.

Matkallesi

Muutos- ja peruutusturva

Tjäreborgin Muutos- ja peruutusturva antaa sinulle mm. mahdollisuuden muuttaa varaustasi ilman kuluja, kunhan matkalle lähtöön on vielä vähintään 30 päivää. Muutos- ja peruutusturvan voit ottaa lomalennoilla tehtäville matkoille.

Peruutusvakuutus

Gouda peruutusvakuutus reittilennoilla tehtäville matkoille kattaa kulut, jos jotakin odottamatonta tapahtuu ja matkasuunnitelmasi peruuntuvat. Ota Peruutusvakuutus ennen kuin maksat varausmaksun.

Matkavakuutus

Joskus lomalla voi sattua ikäviä yllätyksiä, kuten sairastuminen tai tapaturma. Goudan kattava matkavakuutus antaa mielenrauhaa ja turvaa sekä korvaa aiheutuneet kulut ilman euronkaan omavastuuta.

Matkatavaroiden lisäpaino

Toisinaan on vaikea päättää, mitä kaikkea sitä lomalla tarvitseekaan ja tuliaisillekin olisi mukava jättää tilaa. Varaa lisäkiloja matkatavaroillesi jo etukäteen, niin saat ne edullisemmin ja vaivattomammin kuin lentokentällä.

Lentoparkki

Menetkö omalla autolla lentokentälle? Voit varmistaa parkkipaikan jo etukäteen varaamalla paikan Lentoparkista. Tjäreborgin asiakkaana saat myös alennuksen Lentoparkin normaalihinnoista.

Yövy lentokenttähotellissa

Kun lentosi Helsingin lentokentältä lähtee aikaisin aamulla, aloita matka jo edellisenä iltana ja yövy Clarion Hotel Helsinki Airportissa. Hyvin nukutun yön jälkeen on mukavampi jatkaa matkaa. Asiakkaanamme majoitut hotelliin erittäin edulliseen hintaan.

Taksilla lentokentälle

Tee loman alustasi huoleton. Tilaa taksi-
tai kimppataksikuljetus ja taksi odottaa lähtöpäivänä sovittuun aikaan omalla kotipihallasi.

Lomalukemista

Nextoryn laajasta valikoimasta voit valita lomalukemiseksi sekä ääni- että e-kirjoja.

Ilmastokompensaatio

Voit halutessasi kompensoida lentosi ilmastopäästöt GreenSeat-järjestön kautta. Summa maksetaan suoraan GreenSeatille, joka sijoittaa rahat erilaisiin kestävän energian hankkeisiin kehitysmaissa.

Lentomatkalle

Istumapaikat lennolle

Istutko lentokoneessa mielelläsi ikkunapaikalla tai haluatko oikaista jalat kunnolla? Onko käytäväpaikka suosikkisi tai haluatko paikan läheltä wc:tä? Varaa mieleisesi istumapaikka jo ennen matkaa ja nauti lennosta.

Taxfree-ostokset

Taxfree-ostokset lennolla ovat jopa 50 % edullisempia kuin tavallisessa kaupassa tehdyt ostokset. Valitse suosikkisi yli 1200 tuotteen joukosta. Muista tilata tuliaiset myös ystäville ja sukulaisille tai vaikkapa naapurille!

Ateriat lennolla

Nälkä yllättää usein matkalla, eikö vain? Nauti herkullisista lentoaterioistamme ja aloita lomamatkasi kylläisenä ja hyvillä mielin! Tarjoilemme lentoateriat aina ensin lapsille, jotta vanhemmat voivat nauttia sen jälkeen oman ateriansa kaikessa rauhassa.

Matkakohteeseen

Ota lomastasi kaikki irti.

Kohdekuljetus
Lentokenttäkuljetukset kohteessa

Tjäreborgin lentokenttäkuljetuksella pääset kätevästi ja turvallisesti hotellillesi. Lähtöpäivänä kuljetus lentokentälle järjestetään hyvissä ajoin, joten ehdit varmasti lennollesi. Varaa ennen matkaa!

Vuokra-auto

Varaa jo etukäteen AVIS-vuokra-auto ja retkeile omaan tahtiisi. Varatessasi AVIS-auton Tjäreborgilta, saat sen jopa 40 % edullisemmin kuin paikan päällä varattuna.

Retket matkakohteessa

Lähde mukaan opastetuille retkillemme ja tutustu lomakohteeseesi paremmin. Olemme valinneet ohjelmistoomme erityyppisiä retkiä jokaiseen makuun. Osan retkistä voit varata jo etukäteen Omilta sivuilta.

Lisäpalveluita tietyissä hotelleissa