Matkat – Alicante

Alicantessa vietät lomaa Välimeren rannalla, täällä on kaikkea mitä vain voit toivoa suurkaupunkilomalta upeiden rantojen äärellä.
Alicante on yksi Espanjan nopeiten kasvavista kaupungeista, suureksi osaksi juuri matkailun ansiosta. Alicantessa matkailijoita houkuttelee vastustamaton yhdistelmä suurkaupunkielämää ja upeita rantoja, jotka vetävät vertoja mille tahansa Välimeren kohteelle. Kun matkustat Alicanteen Tjäreborgilla, voit valita hotellin useista hyvistä vaihtoehdoista ja asua joko keskustassa, lähellä rantaa tai valita vaikka molemmat. Reittilennoilla matkustaessasi päätät itse matkasi pituuden ja ajankohdan.

Aurinkoa ja rantaelämää Alicantessa

Alicantessa ja sen lähistöllä on kilometrikaupalla vaaleita hienohiekkaisia rantoja, joista jokainen löytää varmasti mieleisensä - kaipasitpa sitten loivasti syvenevää, lapsiystävällistä rantaa tai hyviä tuuliolosuhteita surffaukseen. Rantoja on niin suurempia kuin pienempiä, osa on kallioisia ja osa sijaitsee syrjäisemmässä paikassa. Kaikkein lähin ranta on Alicantessa sijaitseva Playa del Postiguet. Kaupungin ulkopuolella oleville pienemmille rannoille pääset kätevästi bussilla tai raitiovaunulla. Ihan Alicanten lähellä on esimerkiksi Espanjan parhaaksi rannaksi valittu Playa de San Juan. Vaikka ranta onkin seitsemän kilometriä pitkä, siellä on usein täyttä ja saadaksesi hyvän paikan, rannalle kannattaa saapua ajoissa. Yksi asia on kuitenkin varma: jos rantaloma on sinun juttusi, olet varmasti enemmän kuin tyytyväinen valitessasi matkakohteeksesi Alicanten.

Aikuisten loma

Kun matkustat ilman lapsia, mainio hotellivaihto on silloin Top Selection -hotellimme Hospes Amérigo, joka on tunnettu sekä designistaan, tunnelmastaan että ravintoloistaan, joissa perinteiset maut yhdistyvät uusiin raikkaisiin tuuliin. Tässä hotellissa asut mukavasti tyylikkäässä ympäristössä, vanhassa dominikaanisessa luostarissa, keskellä Alicanten Vanhaakaupunkia, vain muutaman sadan metrin päässä rannalta.

Golfia ja nähtävyyksiä

Kun kaipaat aktiivista lomailua, Alicante on erinomainen kohde. Rannoilla on mahdollista harrastaa useita vesiurheilulajeja, ja monet matkailijat tulevat Alicanteen golfin perässä. Viiden kilometrin päässä keskustasta on El Plantio Golf Club, ja hieman kauempana on useita muita golfkenttiä. Nähtävää Valencian alueella on paljon. Santa Bárbaran linna kohoaa 166 metrin korkuisella Benacantil-vuorella, jonka päältä on henkeä salpaavat näkymät yli kaupungin. MACA-museossa on nähtävänä muun muassa Picasson, Dalín, Mirón ja Juan Grisin töitä.

Ostoksia ja huveja Alicantessa

Jos haluat lähteä shoppailemaan, valikoimat ovat täällä monipuoliset – paikallisia markkinoita, El Corte Inglés -tavaratalo sekä lukuisia merkkiliikkeitä, kuten Mango, Zara ja Springfield. Liikkelle voit lähteä monipuoliselta Avenida de Maisonnave -ostoskadulta. Alicanten huvielämä tarjoaa myös jokaiselle jotain. Voit viettää iltaa tunnelmallisessa espanjalaisessa majatalossa tai jos kaipaat vilkkaampaa menoa, isoissa diskoissa soi uusimmat hitit ja tunnelma on katossa.
Hyvä tietää
  • Vapaasti valittava matkan pituus
  • Kaupunki- ja rantaloma samalla matkalla
  • Pitkä rantapromenadi
  • Hotelleja lähellä rantaa
  • Hotelleja keskustassa

Muiden mielipiteet kohteesta Alicante

Tee matkahaku – Alicante