Matkat – Krakova

Krakova on yksi Euroopan kauneimmista kaupungeista, ja täällä on kaikkea mitä vain voit suurkaupunkilomalta toivoa. Kaiken lisäksi hintataso on erittäin kohtuullinen.
Krakova houkuttelee matkailijoita upealla arkkitehtuurillaan ja mielenkiintoisilla nähtävyyksillään. Ei siis mikään ihme, että kaupunki on usein Euroopan kauneimpien kaupunkien top-listalla. Tämä kaunis pääkaupunki on Puolan kolmanneksi suurin kaupunki, joka eli kultakauttaan 1500-luvun lopussa. Ja ehkäpä uusi kultakausi onkin tulossa taas pian.

Nähtävyyksiä ja ostoksia

Krakova on nykyään kukoistava yliopistokaupunki, jossa on rento ja ystävällinen ilmapiiri. Tämä yhdistettynä useisiin mielenkiintoisiin nähtävyyksiin ja edulliseen hintatasoon on tehnyt kaupungista suositun Euroopan lomailijoiden keskuudessa. Rynek Glownyn tori on kaupungin sydän ja suosittu kokoontumispaikka. Voit vaikka aloittaa kierroksen istahtamalla hetkeksi johonkin ulkoilmakahvilaan ja lähteä sitten tutustumaan kaupungin satoihin kirkkoihin, kauniisiin keskiaikaisiin rakennuksiin ja linnaan, jossa on spiraalin muotoinen torni. Myös shoppailija viihtyy Krakovassa mainiosti. Täällä on kaikenlaisia kauppoja, joissa myydään kaikkea matkamuistoista luksusmerkkien vaatteisiin. Kannattaa pistäytyä myös juutalaisen Kazmierzin korttelin sunnuntaimarkkinoilla.

Krakovan yöelämä

Krakovassa ruoka on hyvää ja suhteellisen edullista. Täällä on useita hyviä ravintoloita sekä lukuisia kahviloita ja baareja pienistä ja viihtyisistä suurempiin ja trendikkäisiin. Koska Krakova on opiskelijakaupunki, täällä riittää menoa, ja huvittelumahdollisuudet ovat monipuoliset. Yökerhoja ja diskoja on kaikkialla, joten löydät varmasti mieleisesi illanviettopaikan.

Tjäreborgin matkat Krakovaan

Tjäreborgilla matkustaessasi voit valita mieleisesi hotellin useista hyvistä vaihtoehdoista. Valikoimassamme on useita erilaisia hotelleja yksinkertaisemmista ylellisempiin, ja monet hotellit sijaitsevat keskeisellä paikalla. Mainio vaihtoehto on esimerkiksi Stary, jossa on upea spa-osasto sekä Vanhassakaupungissa sijaitseva Best Western Plus Krakow Old Town. Tjäreborgin reittilennoilla matkustaessasi päätät itse matkasi pituuden ja ajankohdan. Voit suunnitella juuri omanlaisesi matkan ja viipyä Krakovassa viikonlopun, viikon tai juuri niin kauan kuin itse haluat.
Hyvä tietää
  • Vapaasti valittava matkan pituus
  • Hotelleja keskustassa
  • Eritasoisia hotelleja
  • Edullisia ravintoloita

Muiden mielipiteet kohteesta Krakova

Hae matka – Krakova