Matkat – Marrakech

Marrakechiin matkustaessasi voit tuntea tulleesi satujen ihmeelliseen maailmaan. Valittavanasi on useita hyviä hotelleja, joissa on mukavat palvelut.
Satumainen Marrakech on yksi maailman tarunomaisimmista kaupungeista. Roosanpunaisena hohtavat muurit, mutkittelevat kujat, maailman mielenkiintoisin ja sokkeloisin basaarialue ja tori, jolla on varmasti maailmaennätys kaoottisuudessa, tekevät Marrakechin matkasta unohtumattoman elämyksen. Marrakechissa on kuitenkin myös moderni puoli, johon kuuluu trendikkäitä muoti- ja sisustuskauppoja sekä ihania loungebaareja ja ravintoloita, jotka yllättävät sekä korkealla laadullaan että alhaisilla hinnoillaan.

Nähtävyyksiä Marrakechissä

Marrakechissa kannattaa ehdottomasti käydä Djemaa el-Fna -aukiolla, joka on tunnettu tori kaupungin keskustassa. Täällä on sadunkertojia, käärmeenlumoojia, ennustajanaisia, kirjailijoita, akrobaatteja, gnawa-muusikoita ja paljon muuta. Djemaa el-Fna -aukiolle paikalliset kokoontuvat syömään edullista illallista johonkin lukuisista ruokakojuista, jotka ilmestyvät aukiolle auringon laskiessa. Djemaa el-Fna -aukiolta pääset kätevästi kävellen muurien sisäpuolella oleville tunnetuille nähtävyyksille ja ihailemaan maurilaistyylistä arkkitehtuuria. Koutoubian moskeijan minareetti on Marrakechin maamerkki. Marrakechissa vietät varmasti mielenkiintoisia ja elämyksellisiä päiviä!

Tjäreborgin matkat Marrakechiin

Vaikka Marrakech ei sijaitsekaan rannalla, se on erinomainen valinta silloin, kun haluat yhdistää elämykset ja nähtävyydet sekä auringon ja uimisen. Valittavanasi on monia hyviä hotellivaihtoehtoja, joissa useimmissa on myös uima-allas. Valitsemalla jonkun suuremmista hotelleistamme, esimerkiksi Top Selection -hotellin Sofitel Marrakech Lounge and Spa, voit yhdistää Marrakechin kujilla kiertelyyn ihania hetkiä hotellin lämmitetyllä uima-altaalla. Matkustaessasi Tjäreborgin joustavilla reittilennoilla Marrakechiin päätät itse matkasi ajankohdan ja pituuden. Marrakech on erinomainen valinta viikonloppukohteeksi - täällä voit viettää rentouttavan ja monipuolisen loman mielenkiintoisissa tunnelmissa.
Hyvä tietää
  • Vapaasti valittava matkan pituus
  • Luksushotelleja
  • Hotelleja, joissa uima-allas
  • Hyvät ostosmahdollisuudet, monia ravintoloita ja vilkas yöelämä
  • Yhdistä suurkaupunki ja rantaloma

Muiden mielipiteet kohteesta Marrakech

Tee matkahaku – Marrakech