Matkat – München

München on yksi Saksan tunnetuimmista kaupungeista. Täällä vietät mielenkiintoisen, rentouttavan ja makunystyröitä kutkuttavan loman.
München on ollut Baijerin osavaltion keskus useiden vuosisatojen ajan. Kaupunki on täynnä arkkitehtonisia aarteita barokin ja renessanssin ajoilta. München on todellinen unelmakaupunki, joka on säilyttänyt alkuperäisen saksalaisen tunnelmansa. Täällä on myös lukuisia erinomaisia ravintoloita, vilkas klubielämä ja muutamia maan parhaita museoita. Syksyisin Münchenissä järjestetään maailmalla tunnetut Oktoberfest-olutfestivaalit, ja München onkin erityisen suosittu kohde juuri festivaalien aikaan.

Hotelleja keskeisellä sijainnilla Münchenissä

Tjäreborgin hotellivalikoimassa on useita erilaisia hotelleja, joten löydät varmasti mieleisesi. Suurin osa hotelleista sijaitsee keskeisellä paikalla, lähellä päärautatieasemaa ja Karlsplatzin metroasemaa. Karlsplatz on myös torin nimi, jota yleensä kutsutaan nimellä Stachus. Stachukselta lähtee kävelykatu alas Marienplatzille, jonka varrella on useita tavarataloja, kauppoja, ravintoloita ja kahviloita. Marienplatz on ollut Münchenin tärkeimpiä keskustoja jo aikojen alusta lähtien, ja nykyään se on metrojen ja junien tärkeä solmukohta.

Tjäreborgin matkat Müncheniin

Tjäreborgilla matkustat Müncheniin joustavasti reittilennoilla. Päätät siis itse matkasi pituuden ja ajankohdan, ja voit viipyä Münchenissä juuri niin kauan kuin haluat. Lentoaika Helsingistä on noin kaksi ja puoli tuntia, joten München on mainio viikonloppukohde, mutta halutessasi voit tietenkin viipyä myös pidempään.
Hyvä tietää
  • Hotelleja keskustassa
  • Hyviä ravintoloita
  • Vilkas yöelämä
  • Vapaasti valittava matkan pituus

Muiden mielipiteet kohteesta München

Hae matka – München