Matkat – Bangkok

Aloita Thaimaan lomasi Bangkokista, vietä siellä pari yötä tai vaikka koko viikko. Tjäreborgilla matkustat Bangkokiin reittilennoilla ympäri vuoden.
Katukauppiaat, vilkas markkinatunnelma ja kultaiset temppelit kilpailevat huomiosta tässä aasialaisessa suurkaupungissa. Bangkokissa vietät varmasti unohtumattoman loman, ja koettavaa täällä on niin paljon, että kovin tarkkoja suunnitelmia ei välttämättä tarvitse edes tehdä. Esimerkiksi Chinatownissa vierähtää helposti useampi tunti ja myös paikallisilla markkinoilla kiertelyyn on hyvä varata aikaa. Bangkok tarjoaa jotain kaikille aisteille, ja täällä kannattaakin keskittyä nauttimaan hetkestä. Jos pää on pyörällä kaikista Bangkokin tarjoamista mahdollisuuksista, voit lähteä veneretkelle Chao Phraya -joelle, jolloin voit keskittyä rauhassa maisemien katseluun. Mainio vierailukohde on myös What Phon temppelialue, joka on tunnettu hierontakoulustaan.

Ainutlaatuisia elämyksiä

Intialaisessa korttelissa curryjen houkuttelevat tuoksut sekoittuvat viereisten kujien temppeleistä nouseviin suitsukkeiden tuoksuihin. Bangkokissa kannattaa tutustua kaupungin ainutlaatuiseen ja makuhermoja kutkuttavaan ravintolatarjontaan, joka on täysin vailla vertaansa. Missä muualla voit valita Mc Donald'sin hampurilaisen ja katukojun vastapaistettujen sammakonreisien välillä tai syödä illallista, joka on valmistettu ravintolan akvaariosta itse valitsemastasi kalasta?

Asu hyvin Bangkokissa

Bangkok on vilkas kaupunki, jossa on intensiivinen elämänmeno, joten kannattaa valita sellainen hotelli, jossa pääset nauttimaan myös rauhasta. Tjäreborgin hotellivalikoima on monipuolinen, joten löydät varmasti juuri itsellesi sopivan vaihtoehdon. Jos kaipaat ylellistä asumista, hyvä vaihtoehto on tyylikäs Top Selection -hotellimme Peninsula, joka sijaitsee Chao Phraya -joen tuntumassa. Tämä hotelli on erittäin korkeatasoinen ja palvelu on erinomaista. Jos matkustat lasten kanssa, mainio vaihtoehto on Family Selection -hotellimme LIT Bangkok Residence. Hotellissa on viihtyisiä huoneistoja sekä uima-allas, ja se sijaitsee kävelyetäisyydellä valtavasta MBK-ostoskeskuksesta.

Tjäreborgin matkat Bangkokiin

Tjäreborgilla matkustat Bangkokiin joustavasti reittilennoilla, joten päätät itse matkasi pituuden ja ajankohdan. Voit myös yhdistää Bangkokin matkaasi jonkun toisen kohteen, jolloin voit nauttia sekä suurkaupungin tunnelmasta että rantaelämästä lomasi aikana. Miten olisi muutama yö Bangkokissa ja sen jälkeen rentouttavaa oleilua jollain Thaimaan rannalla? Päätät tietenkin itse, kuinka kauan haluat viipyä.
Hyvä tietää
  • Luksushotelleja
  • Hotelleja aikuisille
  • Perhehotelleja
  • Hotelleja, joissa uima-allas
  • Vapaasti valittava matkan pituus
  • Yhdistelmämatkoja

Muiden mielipiteet kohteesta Bangkok

Tee matkahaku – Bangkok