Matkat – Gdansk

Gdanskiin lennät vain parissa tunnissa Helsingistä, ja perillä sinua odottavat kaupungin mielenkiintoinen historia, upea arkkitehtuuri, edulliset ostosmahdollisuudet ja vilkas huvielämä.
Gdanskissa on useita viehättäviä toreja, ja kaupungin keskustassa on helppo liikkua kävellen, sillä useat nähtävyydet sijaitsevat sopivalla kävelyetäisyydellä. Täällä on vieri vieressä historiallisia muistomerkkejä, trendikkäitä kahviloita, vehreitä puistoja ja moderneja ostoskeskuksia. Kaupungissa vallitsevan ihanan satumaisen ilmapiirin ja kauniiden rakennusten ansiosta täällä on mukava kierrellä ympäriinsä niin päiväsaikaan kuin myös illalla. Nykyään Gdansk muodostaa tiiviin kolmoiskaupungin Sopotin ja Gdynian kanssa. Sopot on vilkas rantakohde, jota kutsutaan Puolan Saint-Tropeziksi, ja kannattaa ehdottomasti vierailla tässä viehättävässä kohteessa ollessasi Gdanskissa kesäaikaan. Sopotissa on kaunis hiekkaranta, Euroopan pisin puulaituri, mukavia ravintoloita ja vilkas huvielämä.

Nähtävyydet Gdanskissa

Hansaliiton aikaan ja keskiajalla Gdansk oli tärkeä satamakaupunki sekä meripihkakaupan keskus. Gdansk oli keskeinen paikka myös toisen maailmansodan alkaessa ja Euroopan kommunismin murtuessa. Kaupungin monipuolisen historian ansiosta nähtävyyksiä on täällä runsaasti. Yksi Gdanskin tunnetuimpia rakennuksia on keskiaikainen nosturi Zuraw, josta on tullut Gdanskin kaupungin symboli. Täällä on myös Euroopan vanhin tiilikirkko Mariankirkko. Pitkien portaiden kapuaminen on vaivan arvoista, sillä ylhäältä aukeavat mahtavat näkymät yli kaupungin. Pyhän Birgitan kirkossa voit ihastella maailman suurinta meripihka-alttaria. Gdanskissa on myös runsaasti museoita, joissa voi tutustua sekä taiteeseen, historiaan että meripihkaan.

Tjäreborgilta matkat Gdanskiin

Hurmaavaan Gdanskiin lennät Helsingistä noin kahdessa tunnissa. Tjäreborgilla matkustat joustavasti reittilennoilla vuoden ympäri, ja päätät siis itse matkasi ajankohdan ja pituuden. Gdanskissa voit mainiosti viettää viikonlopun, pidennetyn viikonlopun tai juuri niin monta päivää kuin itse haluat. Valikoimassamme on useita erilaisia hotelleja keskeisellä sijainnilla, joten olet aina lähellä kaupungin nähtävyyksiä. Jos kaipaat kunnon hemmottelulomaa, suosittelemme upeaa Hilton Gdansk -hotellia, joka on yksi Puolan suosituimmista hotelleista.
Hyvä tietää
  • Hotelleja keskustassa
  • Luksushotelleja
  • Edullisia ravintoloita
  • Vapaasti valittava matkan pituus

Muiden mielipiteet kohteesta Gdansk

Asiakkaamme eivät ole vielä kirjoittaneet arvosteluja tästä kohteesta.

Hae matka – Gdansk