Matkat – Downtown Dubai

Downtown Dubaissa lomailet jännittävässä suurkaupungissa, joka on täynnä tyylikkäitä katuja ja erinomaisia ostosmahdollisuuksia.
Downtown Dubai on kaupungin uusin alue, jossa kaikki on suurta ja hienoa. Täällä sijaitseva Burj Khalifa -rakennus pitää edelleen hallussaan maailman korkeimman rakennuksen titteliä. Dubaissa sijaitsee myös maailman suurin ostoskeskus Dubai Mall, jossa on lähes 1 500 kauppaa. Näiden upeiden nähtävyyksien lisäksi Downtown Dubaissa on paljon muita ostospaikkoja, upeita hotelleja, uusi souk-markkinoiden alue ja maailman suurin suihkulähde, jolla järjestetään joka ilta häikäisevä vesishow. Matkustaessasi Downtown Dubaihin voit nauttia lomasi jokaisella osa-alueella erityisestä luksuksesta.

Dubain luksushotellit

Downtown Dubaissa voit majoittua todella ylellisesti. Valittavanasi on useita viiden tähden hotelleja, joiden palvelu on huipputasoa. Yksi suosituksemme on JW Marriott Marquis Hotel, joka on paitsi yksi Dubain parhaista hotelleista, myös maailman korkein hotelli. Siinä onkin huikeat 72 kerrosta ja kaikkea, mitä ylelliseltä lomalta voi vain toivoa, kuten spa-hoitola, yökerho, useita uima-altaita ja monta ravintolaa.

Rantaelämää ja aktiviteetteja

Dubain rannikolla on useita pitkiä, kauniita rantoja, joiden vesi on kirkasta ja turkoosinväristä. Upeille rannoille ja kumpuileville hiekkadyyneille on kaupungista vain kymmenen minuutin taksimatka. Dubaissa on talvellakin samankaltainen sää kuin Suomessa parhaina kesäpäivinä. Jos satut vastoin odotuksia kyllästymään rantaelämään ja shoppailuun, Dubaissa on myös paljon muuta tekemistä. Laajaan aktiviteettivalikoimaan kuuluu muun muassa jeeppisafareita, purjelautailua, kalastusta ja tennistä. Täällä sijaitsee myös yksi maailman moderneimmista vesipuistoista. Voit myös lähteä käymään naapuriemiraateissa tai pelata kierroksen golfia. Dubaissa vietät ainutlaatuisen loman, jollaista et koe missään muualla.
Hyvä tietää
  • Hyviä hotelleja
  • Lähellä nähtävyyksiä, kuten Burj Khalifa
  • Tunnettu ostoskeskus Dubai Mall

Muiden mielipiteet kohteesta Downtown Dubai

Tee matkahaku – Downtown Dubai