Etsitkö jotain erityistä?

Uniikkeja kaupunkihotelleja

Uniikkeja kaupunkihotelleja

Etsitkö hotellia, jossa on jotakin aivan erityistä? Kuten Michelin-ravintola, oma gondolilaituri tai akvaario, jossa voi sukeltaa. Meiltä löytyy!

1. Hotel De La Ville, Rooma

Jos olet kuljeskellut ikuisen kaupungin kaduilla ennenkin, tiedät mikä tekee osoitteesta Via Sistina 69 niin erityisen. Hotel de La Ville sijaitsee aivan huippupaikalla, espanjalaisten portaiden äärellä! Hotel de La Ville on sitä paitsi ensiluokkainen hotelli, joka on remontoitu perusteellisesti suunnittelija Olga Polizzin johdolla. Kuvittele vahvoja värejä, samettia, marmoria – Italiassa vaatimattomuus ei kaunista!

2. Ravintola Epicure, Le Bristol, Pariisi

Le Bristol on ylellinen hotelli, joka sijaitsee Pariisin kuuluisalla Rue du Faubourg Saint-Honoré -kadulla. Tässä hotellissa oikeastaan aivan kaikki on huippuluokkaa, mutta hotellin ravintola Epicure ansaitsee erityismaininnan. Kolme Michelin-tähteä ansainnut ravintola houkuttaa asiakkaita kaukaakin kokemaan keittiömestari Eric Frechonin loihtimia herkkuja. Pöytävaraus pitää tehdä hyvissä ajoin, jos mielii päästä osalliseksi tästä elämyksestä.

3. Uima-allas, Marina Bay Sands, Singapore

Viiden tähden hotelli Marina Bay Sands Singaporessa on rakennustaiteellinen mestariteos. Ainutlaatuisen hotellin 57. kerroksessa sijaitseva uima-allas on todella kaikkien maailman infinity-altaiden äiti. Viihtyisällä uima-allasalueella on aurinkotuoleja, palmuja ja baari sekä uskomattomat näkymät kaupungin ylle. Uima-allasalue on varattu ainoastaan hotellivieraiden käyttöön, ja alueelle pääsee vain huoneavaimella.

Tjäreborgin Singapore

Singaporelaisen Marina Bay Sands -hotellin uima-allasalue on aivan omaa luokkaansa.

4. Akvaario, Atlantis The Palm, Dubai

Atlantis The Palm -hotelli sijaitsee maailmankuululla keinotekoisella, palmun muotoisella saarella Dubaissa. Hotelliin kuuluu myös jättiläismäinen akvaario, The Lost Chambers. Dubaissa ei tehdä mitään pienesti, ja akvaariossa onkin yli 65 000 merellistä asukkia. Voit nähdä haita, rauskuja, meduusoja ja tuhansittain värikkäitä kaloja. Akvaarioon on mahdollista tutustua myös snorklaten tai sukeltaen – taatusti ikimuistoinen lomaelämys!

5. Gondolilaituri, Luna Baglioni, Venetsia

Onko sitä oikeastaan ollutkaan Venetsiassa, jos ei ole ollut raitapaitaisten gondolieerien kyydissä? Viiden tähden hotelli Luna Baglioni on entinen ylimystön palatsi, ja se sijaitsee aivan kaupungin sydämessä, kivenheiton päässä Pyhän Markuksen aukiolta. Hotellin erikoisuus on oma, yksityinen gondolilaituri aivan sisäänkäynnin vieressä. Gondoliajelu kestää noin puoli tuntia ja kyytiin mahtuu enintään kuusi henkilöä. Lysti ei ole halpaa, mutta hinta on sama koko Venetsiassa.

6. Kattobaari, Lebua at State Tower, Bangkok

Lebua at State Tower on tyylikäs ja tasokas hotelli Thaimaan sykkivässä pääkaupungissa Bangkokissa. Hotellin Sky Bar tarjoaa poikkeuksellisen upeat panoraamamaisemat miljoonakaupungin ylle. Thaimaan parhaisiin puoliin kuuluu kohtuullinen hintataso, jonka ansiosta viiden tähden luksuskaan ei ole ylettömän kallista.

Pidätkö kattobaareista? Siinä tapauksessa tutustu myös näihin hotelleihin.

Tjäreborgin Doha

Marsa Malaz Kempinski The Pearl tarjoaa hotellielämyksen, joka ulottuu tavanomaisen yläpuolelle.

7. Marsa Malaz Kempinski, The Pearl, Doha

Dohaa kutsutaan usein pikku-Dubaiksi. Kuten Dubaissa, myös Dohassa on oma keinotekoinen saari, The Pearl. Saarella sijaitsee mm. luksushotelli Marsa Malaz Kempinski, joka tarjoaa ympärivuorokautista butler-palvelua ja peräti seitsemän erilaista ravintolaa. Sekä puitteistaan että hoidoistaan palkittu spa tarjoaa ylellistä hemmottelua keholle ja mielelle.

8. St. Cloud Rooftop -baari, The Knickerbocker, New York

The Knickerbocker on New Yorkin sydämessä sijaitseva legendaarinen hotelli ja ensimmäinen luksushotelli Times Squaren tuntumassa. Ylhäältä, 17. kerroksen St Cloud Rooftop -baarista voi ihailla pilvenpiirtäjiä, vilkkuvia neonvaloja ja kaupungin sykettä yhdessä maailman huikeimmista suurkaupungeista. Kerrotaan myös, että martini-cocktail keksittiin The Knickerbockerissa, joten tartu tilaisuuteen, kun olet paikan päällä.

Tjäreborgin Marrakech

La Sultana Marrakech on aivan Marrakechin sydämessä sijaitseva ylellinen riad.

9. Riad-hotelli La Sultana Marrakech, Marrakech

Riad-hotellilla tarkoitetaan perinteistä marokkolaista taloa, joka on kunnostettu hotellikäyttöön. Ulkopuolelta ne saattavat näyttää varsin vaatimattomilta, mutta muurien sisäpuolella odottaa yllätys: kaunis sisäpiha, jossa on suihkulähde tai allas, muutama hotellihuone ja usein myös kattoterassi. Ylellinen La Sultana Marrakech ei ole aivan tyypillinen riad, sillä siinä on enemmän huoneita ja sviittejä sekä hieno spa. Marrakechin vilinässä vietetyn päivän jälkeen on ihanaa palata tähän keitaaseen.

10. Seven Park Place, Althoff St. James's Hotel & Club London, Lontoo

Althoff St. James's Hotel & Club London Lontoon Mayfairissa on elegantti luksushotelli, joka tunnetaan korkeasta tasosta ja erinomaisesta palvelusta. Hotellissa on myös Michelin-tähden ansainnut ravintola Seven Park Place. Brittiläiseen mestarikokki William Drabblen sesongin mukaisten menujen motto on ”Best of British”. Drabblen filosofia on säilyttää korkealuokkaisten raaka-aineiden luonnollinen tuoksu ja maku.

Tjäreborgin Lontoo

Seven Park Place on Michelin-tähdellä palkittu ravintola St James’s-hotellissa.