Löydä itsellesi sopiva lomamatka uudella hakutoiminnolla

Tuntuuko lomakohteen löytäminen vaikealta? Kokeile uutta hakutoimintoamme ja selvitä muutamalla klikkauksella, mikä kohde on juuri sinulle sopiva ja tarjoaa kaipaamiasi lomaelämyksiä. Kerro, mikä on sinulle tärkeää ja me ehdotamme sinulle sopivia vaihtoehtoja. Löydä loma, joka on enemmän sinä.

NÄIN LÖYDÄT LOMAMATKAN

Selvitä muutamalla klikkauksella itsellesi sopiva lomakohde.

1. Valitse, mikä on sinulle tärkeää lomallasi

Valitse ensin, mitä haluat tehdä lomallasi. Liikkua, treenata vai mieluummin keskittyä hyvään oloon ja makuelämyksiin? Valitse sen jälkeen, mitä odotat hotellilta sekä mieleisesi lomalämpötila. Valitse sen jälkeen vielä, kuinka kaukana tai lähellä toivot lomakohteen olevan.

Valitse ensin, millaisia lomaelämyksiä haluat.

2. Löydä sinulle sopivat lomavaihtoehdot

Tehtyäsi valinnat saat nopeasti selville sinulle sopivat lomavaihtoehdot. Inspiroidu monipuolisesta lomavalikoimastamme ja löydä itsellesi uusi suosikkikohde ja uusia yksilöllisiä lomaelämyksiä. Hakutuloksista näet juuri sinulle sopivat hotellit, matkakohteet, retket ja aktiivilomat.

Saat hakutulokset nopeasti tekemiesi valintojen pohjalta.

3. Hae lisää lomavaihtoehtoja

Haluatko lisää lomainspiraatiota? Uudessa hakutoiminnossa muokkaat helposti hakuasi ja saat välittömästi esiin lisää lomavaihtoehtoja. Voit lisätä hakuusi esimerkiksi matkaseurueen koon tai etsiä hotellia asiakasarvosanan perusteella.

Muokkaa halutessasi hakua ja saat lisää lomavaihtoehtoja esiin välittömästi.

ONKO LOMASUUNNITELMASI JO SELVILLÄ?

Jos tiedät jo, mitä haluat tehdä lomallasi, selvitä nopeasti alla olevien kategorioiden avulla juuri sinulle sopiva lomakohde.