Hotellit aikuisille

Parhaat hotellit aikuisille

Tiedämme mitä vaaditaan onnistuneeseen lomaan, myös sen, että onnistuneen loman käsitteitä on useampia. Joku haluaa nähdä ja kokea mahdollisimman vähän, toinen kaiken mahdollisen. Yksi haluaisi tavata uusia ihmisiä, toinen olla omissa oloissaan. Haluat ehkä vain levätä, kun puolisosi viettäisi mieluiten lomansa treenaamalla. Olivatpa toiveesi mitä tahansa voit olla varma, että meiltä löydät juuri toiveidesi mukaisen hotellin lomallesi, kuten esim Sunprime Hotels, jotka on tarkoitettu vain aikuisille.

VAIN TJÄREBORGILTA

Hotellit aikuiseen makuun

Sunprime Hotels
concept-logo

Sunprime Hotels

Sunprime Hotels -hotelleissa on onnistuttu luomaan rento ilmapiiri aikuisille, jotka matkustavat ilman lapsia. Hotelleissa on 16 vuoden ikäraja.
• Rento ilmapiiri ja hyvä sijainti
• Spa ja SATS ELIXIAn ohjatut liikuntatunnit
• Tyylikkäät ravintolat sekä kattavat ateriapaketit

Omat Sunprime Hotels -hotellimme ovat olleet jättimenestys. Niissä on onnistuttu luomaan rento ilmapiiri aikuisille, jotka matkustavat ilman lapsia.

Monta hyvää syytä valita Sunprime

Monta hyvää syytä valita Sunprime

Sunprime-hotelleissa elämä soljuu hieman rauhallisempaan tahtiin. Lasten mielestä nämä luultavasti olisivat umpitylsiä paikkoja, mutta mitä siitä, nämä hotellit ovat nimittäin vain aikuisia lomailijoita varten.

Lisää hotellivaihtoehtoja aikuisille

Ocean Beach Club
concept-logo

Ocean Beach Club

Ocean Beach Club -designhotellimme ovat rauhallisia, kauniita ja sijaitsevat rannan lähellä. Luksusta niin yksin matkustaville, pareile kuin perheillekin.

  • Korkealuokkaiset ravintolapalvelut
  • Spa, kuntosali ja SATS-ryhmäliikuntatunnit
  • Rentouttava tunnelma
Spahotellit

Spahotellit

Spahotelleissa lomailu tarjoaa mahdollisuuden pieneen ylelliseen hemmotteluun. Tarjolla on monia ihania hoitoja päästä varpaisiin, kaikkea klassisesta kasvohoidosta koko vartalon hoitoihin.

Prime Select
concept-logo

Prime Select

Prime Select -hotelleissa on hotellikuokitus aina vähintään 4 tähteä. Hotellit sopivat rennosta tunnelmasta nauttiville aikuisille. Osassa hotelleja on ikärajoitus.

Valikoima neljän tähden hotelleja.

Prime Comfort
concept-logo

Prime Comfort

Prime Comfort -hotellit ovat pienempiä ja edullisempia hotelleja, joiden hotelliluokitus on aina vähintään 3. Nämä hyvillä paikoilla sijaitsevat hotellit sopivat aikuiseen makuun.

Edulliset hotellit hyvällä sijainnilla.

MIKÄ ON SINUN LOMALLASI TÄRKEINTÄ ?