PART OF THE THOMAS COOK GROUP
Hotellit lomallesi

Hotelli lomallesi

Lähditpä sitten riemukkaalle perhelomalle tai puolisosi kanssa reissuun rentoutumaan, Tjäreborgilta löydät aina sopivan majoitusvaihtoehdon. Helpottaaksemme hotellin valintaa olemme ryhmitelleet vaihtoehdot pienemmiksi kokonaisuuksiksi. Tarjolla on kaikkea aina perhehotelleista luksushotelleihin ja golfhotelleihin. Tutustu tarjontaamme alta ja valitse itsellesi parhaiten sopiva hotellivaihtoehto.

Omat konseptihotellimme

Sunwing Family Resorts

Sunwing Family Resorts

Parasta lapsiperheille
Sunwing-hotellit vastaavat erinomaisesti lapsiperheiden tarpeita. Hotellien mukavuuksiin kuuluu mm. tilavat huoneet sekä lukuisat lisäpalvelut. Lapsille hotelleissa on tarjolla esim. hyvät uima-altaat ja ilmainen ruokailu!

Sunwing Family Resorts

Sunprime Hotels

Sunprime Hotels

Paras valinta vain aikuisille
Sunprime-hotellit on tarkoitettu ilman lapsia matkustaville aikuisille. Hotelleissa on tarjolla hemmottelevia lisäpalveluita, kuten spa-hoitoja ja hyvät urheilumahdollisuudet. Maistuvaa ruokaa tarjoilee tasokas Prime Kitchen -ravintola.

Sunprime Hotels

SunConnect

SunConnect

Digiajan perhehotelli
SunConnect on aivan uudenlainen lomakokemus, johon kuuluu auringon ja rantaelämän lisäksi myös digitaalinen ulottuvuus. Sen ansiosta sinun ja perheesi lomapäivät ovat entistäkin hauskempia ja myös innostavampia.

SunConnect

Family Garden

Family Garden

Laadukkaita perhehotelleja
Family Gardenit ovat viihtyisiä, koko perheelle sopivia hotelleja. Kaikissa Family Garden-hotelleissa on tilavat huoneet sekä mutkattomat ravintolat. Lapsille Family Garden-hotelleissa on tarjolla sopivat uima-altaat ja leikkipaikat sekä erilaisia aktiviteetteja.

Family Garden

SENTIDO

SENTIDO

Kun haluat nauttia lomastasi hieman enemmän
Asuminen SENTIDO-hotelleissa on hykerryttävän tasokasta. Hienot allasalueet, kansainvälinen ilmapiiri, monipuoliset liikuntamahdollisuudet, spa, baari, ilmainen WiFi, hyvin varustellut huoneet ja vaikka mitä mukavaa. Kyllä kelpaa!

SENTIDO

smartline

smartline

Hyvätasoinen hotelli kohtuuhintaan
Aina ei lomabudjetti voi olla suuren suuri. Siksi kehitimme smartlinen, hotellikonseptin, joka tarjoaa useimpien tarpeisiin mahdollisimman paljon mukavuuutta, mutta kohtuulliseen hintaan.

smartline

Casa Cook

Casa Cook

Moderneille matkailijoille
Casa Cook haluaa tarjota rentouttavan lomakeitaan, jossa yhdistyvät rento lomailu ja mahdollisuus inspiroitua paikallisesta tunnelmasta.

Casa Cook


Tarkkaan valitut hotellit

Family Comfort

Family Comfort

Edullinen vaihtoehto lapsiperheille
Muiden perhehotelliemme lisäksi olemme poimineet valikoimaamme hyviä ja edullisia Family Comfort-hotelleja. Vaikka hotellit eroavat toisistaan, on niillä yksi yhteinen piirre: kaikki tarjoavat vaivatonta asumista lapsiperheille.

Family Comfort

Prime Select

Prime Select

Laadukkaita hotelleja aikuisille
Prime Select-hotellien hotelliluokitus on aina vähintään 4. Näissä aikuisille tarkoitetuissa hotelleissa on viihtyisät, kauniisti kalustetut huoneet sekä lämmitetyt uima-altaat ja mukavat ravintolat, joista monissa on All Inclusive.

Prime Select

Prime Comfort

Prime Comfort

Edullinen vaihtoehto ilman lapsia lomaileville
Prime Comfort-hotellien hotelliluokitus on aina vähintään 3. Nämä hyvillä paikoilla sijaitsevat hotellit olemme valinneet sinulle, joka matkustat ilman lapsia ja haluat asua hyvin, mutta et kaipaa mitään erityisiä palveluita.

Prime Comfort

Signature aikuisille

Signature aikuisille

Luksushotelleja aikuiseen makuun
Kun haluat lomaltasi luksusta, tutustu eri matkakohteista valitsemiimme tasokkaisiin, tyylikkäisiin ja viihtyisiin luksushotelleihin. Näissä hotelleissa sinulta ei tule puuttumaan mitään!

Signature aikuisille

Signature perheille

Signature perheille

Luksusta lapsiperheille
Nauti koko perheen kanssa kansainvälisestä ilmapiiristä ja tavallista korkealaatuisemmista palveluista ja mukavuuksista. Tyylikästä ja lapsiystävällistä asumista, josta ei puutu mitään.

Signature perheille


Muut hotellityypit

All Inclusive

All Inclusive

Kaikki sisältyy matkan hintaan
Kun kaikki on maksettu etukäteen, voit syödä ja juoda lomasi aikana niin paljon kuin ikinä jaksat, eikä sinun ei tarvitse huolehtia laskusta. Toisinaan myös tietyt hotellissa järjestettävät aktiviteetit sisältyvät matkan hintaan.

All Inclusive

Spa-hotellit

Spa-hotellit

Hemmottelua kaipaavalle
Spa-hotelleissa voit nauttia ihanista hoidoista muun lomailun lomassa. Valikoima voi vaihdella, mutta kaikissa hotelleissa on aina poreallas, hierontaa, aromaterapiaa ja erilaisia kauneushoitoja.

Spa-hotellit

Romanttiset hotellit

Romanttiset hotellit

Sinulle ja Hänelle
Nämä hotellit sopivat sinulle, joka haaveilet romanttisesta lomasta. Hotelleista löytyy jotain pientä ekstraa ja ne sopivat täydellisesti esim. häämatkalle, kihlajaismatkalle tai romanttiselle yllätysreissulle.

Romanttiset hotellit

Golfhotellit

Golfhotellit

Viheriöillä viihtyville
Valitse mieltymystesi mukaan ylellinen luksushotelli tai majoitu vaatimattomammin, mutta silti viihtyisästi. Valikoimassamme on paljon eritasoisia majoitusvaihtoehtoja aivan golfkenttien vieressä.

Golfhotellit

Hideaway Selection

Hideaway Selection

Persoonallisia hotelleja kaukana turistialueilta
Tämä on hyvä vaihtoehto sinulle, joka haluat suunnitella itse omat matkareittisi sekä etsit aitoja ja toisinaan myös luksustasoisia hotelleja tavallisten turistialueiden ulkopuolelta.

Hideaway Selection

Esteettömät hotellit

Esteettömät hotellit

Hotelleja liikuntaesteisille
Olemme koonneet hotelleja, jotka ovat panostaneet esteettömyyteen ja soveltuvat liikuntaesteisille matkailijoille.

Esteettömät hotellit