Nainen ui uima-altaassa

Parhaat hotellit matkallesi

Löydä juuri sinulle sopivin lomahotelli

Hotellit

Laajasta hotellivalikoimastamme löytyy sopiva hotelli joka lomalle, oletpa sitten lähdössä reissuun koko perheen voimin, kahdestaan, isommalla porukalla tai ihan itseksesi. Loma ulkomailla saa mainiot puitteet, kun valitset hotellin meiltä.

Kun varaat meiltä valmiin lomalentopaketin tai lento + hotelli -paketin, lomallasi on aina matkapakettilain mukainen suoja. Tjäreborgin yli 50 vuoden kokemus matkanjärjestäjänä on käytettävissäsi.

Perhelomalle ulkomailla sopii esimerkiksi erinomainen Sunwing Family Resorts, joissa kaikki pienetkin asiat on suunniteltu täydelliseen lomaan lasten kanssa. Jos matkustat ilman lapsia, löydät meiltä myös hotelleja vain aikuisille. Suosituksemme on Sunprime Hotels, jossa on alaikäraja 16 vuotta.

Hotellit - vain Tjäreborgilta

Kyllä, omat konseptihotellimme voit varata vain meiltä. Kun suunnitelmissa on täydellinen perheloma, valitse Sunwing Family Resorts-hotelli, jossa asuvat myös maskottimme Lollo ja Bernie. Sunwingeissä on myös skandinaaviset aktiivioppaat, jotka järjestävät lapsille kivaa toimintaa, sekä SATS ELIXIA -ryhmäliikuntatunteja, ihan ilmaiseksi. Näissä hotelleissa on hyvät ravintolat, erikokoisia huoneita kaikenlaisille perheille ja allasalueet joilla viihtyy koko perhe.

Rentoa luksusta aivan meren rannalla etsivälle paras valinta on Ocean Beach Club-hotelli, joita löytyy Kreetalta, Kyprokselta ja Gran Canarialta. Näissä hotelleissa vauhti on hieman hitaampi, mutta niin lapsille kuin aikuisillekin löytyy tekemistä - ja tietysti maskottimme Lollo ja Bernie ovat lähellä.

Kun matkaan lähdetään aikuisten kesken Sunprime Hotels on paras valinta. Näissä hotelleissa ikäraja on 16 vuotta. Tietysti hotelleista löytyy myös hyvä ravintola, tyylikkäät huoneet, SPA ja SATS ELIXIA -ryhmäliikuntatunnit.

Hotelleja ympäri maailman

Meiltä löydät hotelleja kaikkialta maailmasta niin perinteiselle lomalentomatkalle kuin reittilennoilla tehtäville pakettimatkoille. Etsitpä hotellia Manhattanilta, Malediiveilta tai Balilta, löydät sen meiltä. Kun varaat meiltä lennon ja hotellin, on matkapakettisi suojattu matkapakettilailla ja pääset hyödyntämään kaikkia palveluitamme. Lue lisää pakettimatkan eduista.

Sunwing

Sunwing Family Resorts – Tjäreborgin perheparatiisi

Sunwingissä viihtyy koko perhe. Tekemistä riittää aamusta iltaan, sillä tarjolla on hauskoja aktiviteetteja, leikkejä ja pelejä sekä SATS ELIXIAn liikuntatunteja ja showesityksiä.

 • Lastenkerho, jossa Lollo & Bernie
 • Käteviä ateriapaketteja lisämaksusta - alle 12-vuotiaat aterioivat ilmaiseksi
 • Spa, kuntosali & SATS ELIXIAn liikuntatunteja
Ocean Beach Club
Ocean Beach Club

Ocean Beach Club – modernia luksusta merenrannalla

O.B.C.-hotelleissa on jokaiselle jotakin. Ihania hemmotteluhoitoja spa-osastolla, hyvin valmistettuja aterioita ja liikuntatunteja. Lisäksi Lollo & Bernie keksivät hauskaa puuhaa lastenkerhossa.

 • Rauhallinen ja rento tunnelma
 • Alle 12-vuotiaat syövät ilmaiseksi
 • Spa, kuntosali ja SATS ELIXIAn liikuntatunnit
Sunprime
Sunprime

Sunprime Hotels – räätälöity aikuisille

Sunprime Hotels -hotelleissa aikuiset voivat keskittyä rentoutumiseen. Voit nauttia ihanista spa-hoidoista ja maukkaasta ruoasta rauhallisessa ympäristössä. Hotellien alaikäraja on 16 vuotta.

 • Rauhallinen allasalue ja rento tunnelma
 • Spa, kuntosali ja SATS ELIXIAn ohjatut liikuntatunnit
 • Tyylikkäät ravintolat sekä kattavat ateriapaketit
White Lagoon
Family Garden

Family Garden Hotels – laadukkaat perhehotellit

Lapsiystävällinen, leikkisä ja … aivan ihana. Hotelleissa on Tjäreborgin suositut maskotit, Lollo & Bernie, lastenaltaita, maksuton treenimahdollisuus ja paljon aktiviteetteja sekä lapsille että aikuisille.

 • Alle 12-vuotiaat syövät puoleen hintaan buffetpöydästä
 • Skandinaavinen lastenkerho, jossa Lollo & Bernie
 • Aktiviteetteja lapsille ja nuorille

Sinulle valikoituja hotelleja

Selection-hotelleihin olemme poimineet erilaisiin lomatoiveisiin sopivia hotelleja, jotta sinun olisi helppo löytää paras vaihtoehto. Valikoimista löytyy sopivia hotelleja joka makuun, kaikille lompakoille ja erilaisille lomaseurueille.

Ponent Mar -hotellin uima-allas
Nordic Favourite Selection

Nordic Favourite Selection

Nordic Favourite Selection -hotellit saavat hyvää palautetta asiakkailtamme, ja ne ovat pohjoismaalaisten asiakkaiden erityisessä suosiossa.

Canonnier Beach Mauritius
Family Selection

Family Selection

Family Selection on valikoima hyviä perhehotelleja, joissa on lastenallas ja mukavat huoneet. Tasoluokitukseltaan hotellit ovat 3–5 aaltoa.

Inturotel
Adults Only Selection

Adults Only Selection

Adults Only Selectionin hotellit ovat leppoisia lomahotelleja rentoon lomailuun, ja niissä kaikissa on 16 vuoden ikäraja.

Casa Cook Kos
Top Selection

Top Selection

Top Selection on huolella valikoitu kokoelma luksushotelleja. Nämä tasokkaat lomahotellit sopivat kaikenikäisten lomahaaveisiin.

Hotellin kattoterassi Bangkokissa
Unique Selection

Unique Selection

Unique Selection on sinua varten, jos hotelli on lomasi keskipiste ja kohokohta. Nämä hotellit ovat yksinkertaisesti uniikkeja.

yksittäinen lomahotelli saaren kärjessä ylhäältä kuvattuna, Thaimaa
Hideaway Selection

Hideaway Selection

Hideaway Selection -hotellit sijaitsevat hieman kauempana lomakeskuksista ja tarjoavat rauhallista ja rentouttavaa lomailua.

Melia Del Mar -hotellin vehreä puutarha, Del Mar, Mallorca
Romantic Selection

Romantic Selection

Romantic Selection -hotellit tarjoavat tyylikkäät ja tunnelmalliset puitteet, kun lomallasi kaikkein tärkeintä on matkaseuralaisesi.

Hotellin uima-allas
Active Selection

Active Selection

Active Selection -hotelleissa on helppo pysyä liikkeessä lomallakin, sillä niissä on kuntosalit ja järjestettyjä liikunta-aktiviteetteja.

Golfauto ja pelaaja väylällä ylhäältä kuvattuna
Golf Selection

Golf Selection

Golf Selection -hotelleilla on oma golfkenttä tai golfkenttä sijaitsee kävelyetäisyydellä. Greenfeet voit varata suoraan hotellilta.

Uima-allas hotellin katolla
City Favourite Selection

City Favourite Selection

City Favourite Selection -valikoimasta löydät suosituimmat ja parhaat asiakasarvosanat saaneet kaupunkihotellit hyvillä paikoilla.

Millaisia ominaisuuksia toivot lomahotelliltasi?

Meiltä löytyy hotelleja ihan kaikenlaisiin makuihin ja tarpeisiin.

Perhe uimassa

Perhehotellit

Tiedämme, miten tärkeä hyvä hotelli on, jotta kaikkien lomatoiveet toteutuvat. Onpa matkassa mukana suurempi suku tai pieni perhe, meiltä löytyy sopivat huoneet ja hotellit kaikille.

pari istuu sohvalla Sunprime Pollensa Bay -hotellissa

Hotellit aikuisille

Tänne on koottu parhaat hotellit aikuisten kesken matkustaville. Olipa matkasi romanttinen loma rakkaasi kanssa, matka kavereiden kanssa tai vaikka oma loma ihan itseksesi.