Matkat – Verona

Adigejoen varrella sijaitseva Verona on yksi Italian kauneimpia kaupunkeja, jossa saat kokea historiaa ja kulttuuria sekä nauttia hyvästä ruuasta.
Kaupungin ydin on Piazza Bra -aukio, jonka reunalla on raatihuone sekä roomalainen amfiteatteri Arena di Verona, jossa järjestetään oopperafestivaaleja kesäisin. Verona on myös Shakespearen Romeon ja Julian kotikaupunki. Verona on kuitenkin paljon muutakin kuin teatteria. Ravintolakulttuuri on täällä aivan omaa luokkaansa koko Italian mittakaavassa. Veronassa ollessasi kannattaa ehdottomasti maistella paikallisia erikoisuuksia, kuten erilaisia risoton variaatioita, polentaa tai paikallisten kalastajien Gardajärvestä pyytämää kalaa. Tyypillinen paikallinen jälkiruoka on pienet makeat Baci di Giulietta -pikkuleivät, joita suomeksi kutsutaan nimellä Neidon suudelma. Jos olet kiinnostunut shoppailusta, tarjolla on runsaasti ylellisiä merkkituotteita, outlets-myymälöitä ja italialaisia huippumerkkejä.

Suunnittele oma matkasi Veronaan

Tjäreborgilla matkustat Veronaan reittilennoilla, jolloin voit itse päättää matkasi pituuden ja ajankohdan. Valikoimastamme löydät varmasti myös itsellesi sopivan hotellin. Useimmat hotellit sijaitsevat keskeisessä paikassa kävelymatkan etäisyydellä tärkeimmistä nähtävyyksistä. Jos kaipaat kuitenkin rauhallisempaa ympäristöä, voit varata hieman kauempana sijaitsevan hotellin.
Hyvä tietää
  • Vapaasti valittava matkan pituus
  • Hotelleja keskustassa
  • Paikallisia ravintoloita

Muiden mielipiteet kohteesta Verona

Asiakkaamme eivät ole vielä kirjoittaneet arvosteluja tästä kohteesta.

Hae matka – Verona