Matkat – Riika

Latvian pääkaupunki Riika on moderni suurkaupunki, jossa yhdistyy kiehtovalla tavalla uusi ja vanha. Kaupunki on onnistunut säilyttämään paljon monipuolisesta historiastaan ja arkkitehtuuristaan. Kaiken lisäksi Riian hintataso on todella kohtuullinen.
Riika on mainio viikonloppukohde, sillä lentoaika Helsingistä on vain reilun tunnin. Siksi tänne voi hyvin tehdä vaikka päiväreissunkin. Riiassa on viime vuosina tehty mittavia kunnostustöitä, ja nykyään kaupunki onkin mielenkiintoinen sekoitus uutta ja vanhaa, itää ja länttä.

Riika - jokaiselle jotakin

Riiassa on monipuolinen tarjonta kulttuuria, historiaa, arkkitehtuuria ja ravintoloita. Lisäksi täällä on hyvät huvittelu- ja shoppailumahdollisuudet. Riian Vanhakaupunki Vecriga on Unescon maailmanperintölistalla, ja kaupungin vehreissä puistoissa on mukava viettää aikaa. Kaupungissa riittää kuitenkin myös menoa – baarit, diskot ja yökerhot ovat avoinna pikkutunneille asti. Houkuttelevan Riiasta tekee myös sen alhainen hintataso, joten täällä voit helposti suoda itsellesi pientä luksusta.

Historiallinen Riika

Riian historia ulottuu aina 1200-luvulle asti. Vuosisatojen ajan kaupunkia ovat hallinneet useat eri kansallisuudet. Aikoinaan Riika oli esimerkiksi Ruotsin kuningaskunnan suurin kaupunki. Latvian miehitysmuseossa on nähtävänä mielenkiintoisia näyttelyitä Latvian historiasta neuvostomiehityksen ja natsi-Saksan ajoilta. Museo on ehdottomasti vierailemisen arvoinen kohde historiasta kiinnostuneelle.

Tjäreborgin matkat Riikaan

Riika on mainio viikonloppukohde, sillä lentoaika Helsingistä on vain reilun tunnin. Tjäreborgilla matkustat Riikaan joustavasti reittilennoilla, joten päätät itse matkasi pituuden ja ajankohdan. Valikoimassamme on useita erilaisia hotelleja, joten löydät varmasti mieleisesi vaihtoehdon. Kaikki hotellimme ovat keskeisellä sijainnilla, ja erityisen suosittu vaihtoehto on esimerkiksi Radisson Blu Hotel Latvija, jonka 27. kerroksessa olevasta kattobaarista on huikeat näkymät.
Hyvä tietää
  • Hotelleja keskustassa
  • Luksushotelleja
  • Eritasoisia hotelleja
  • Edullisia ravintoloita
  • Vapaasti valittava matkan pituus

Muiden mielipiteet kohteesta Riika

Hae matka – Riika