Matkat – Disneyland® Paris

Pariisin alue, Ranska

Lähde Tjäreborgin kanssa seikkailemaan Disneyland® Paris- huvipuistoon ja pääset nauttimaan Disneyn taianomaisesta maailmasta!

Disneyland® Paris – paikka, jossa koko perhe pääsee nauttimaan erilaisista näyttävistä paraateista, mahtavista show-esityksistä ja vauhdikkaista laitteista. Varatessasi Tjäreborgin matkan, voit halutessasi varata paketin, johon sisältyy sisäänpääsy kaikkiin Disney-puistoihin. Jos asut Disneylandin® omassa hotellissa, voit varata paikan päällä myös "Extra Magic Time" -palvelun, joka tarkoittaa, että pääset puistoihin tuntia ennen normaalia aukioloaikaa.

Seikkailu jatkuu Disneyn teemahotelleissa

Suurin osa Disneyn teemahotelleista sijaitsee kävelyetäisyydellä huvipuistoista. Lisäksi useimmissa hotelleissa on tarjolla ilmainen bussikuljetus puistoihin useita kertoja päivässä. Jokaisessa hotellissa on oma teema, Disney's Newport Bay Club® -hotellin New England -tyylistä aina Cowboy- ja Villi Länsi -teemaan Disney's Hotel Cheyenne® -hotellissa.

Disneyn omassa Disney's Davy Crockett Ranch® -erämaahotellissa asut luonnon keskellä bungalowissa. Hotellin sisäuima-altaassa voit laskea vesiliukumäessä ja alueen hevostallissa pääset silittämään suloisia lampaita ja poneja. Hotelli sijaitsee n. 13 kilometrin päässä huvipuistoista, joten tänne tarvitset vuokra-auton. Luonnollisesti sinulla on ilmainen pysäköinti puistoalueella.

Tee Disneyland® lomastasi vieläkin parempi

Voit varata paikan päällä aamiaisen yhdessä Disney-hahmojen kanssa. Buffalo Bill's Wild West Showssa koet uskomatonta Villin Lännen tunnelmaa. Annie Oakley eli Annie Mestariampuja, Pony Expressin postiyhtiön ratsastajat, Sitting Bull sekä hänen koko heimonsa tarjoavat värikkään shown, ja samalla nautit kolmen ruokalajin illallisen, tietenkin Villin Lännen teemalla.

Suodata ja hae matkaa

Muiden mielipiteet kohteesta Disneyland® Paris

Nähtävyydet
4,7
Ostokset
4,7
Ruoka & juoma
4,3
Sää
 • tammikuu
6°1°
1
Aurinkotuntia/pv
14
Sateettomia päiviä
 • helmikuu
7°1°
2
Aurinkotuntia/pv
14
Sateettomia päiviä
 • maaliskuu
12°4°
5
Aurinkotuntia/pv
15
Sateettomia päiviä
 • huhtikuu
16°6°
6
Aurinkotuntia/pv
15
Sateettomia päiviä
 • toukokuu
20°10°
7
Aurinkotuntia/pv
15
Sateettomia päiviä
 • kesäkuu
23°13°
8
Aurinkotuntia/pv
17
Sateettomia päiviä
 • heinäkuu
25°15°
7
Aurinkotuntia/pv
20
Sateettomia päiviä
 • elokuu
24°14°
7
Aurinkotuntia/pv
19
Sateettomia päiviä
 • syyskuu
21°12°
5
Aurinkotuntia/pv
18
Sateettomia päiviä
 • lokakuu
16°8°
4
Aurinkotuntia/pv
17
Sateettomia päiviä
 • marraskuu
10°5°
2
Aurinkotuntia/pv
14
Sateettomia päiviä
 • joulukuu
7°2°
1
Aurinkotuntia/pv
15
Sateettomia päiviä
Lennot ja kuljetukset

Lentoaika

Helsingistä Pariisiin noin 3 tuntia

Näin matkustat tänne

Disneyland Paris -huvipuistoon matkustat Tjäreborgin reittilennoilla vuoden ympäri.
Kun varaat Tjäreborgilta reittilennoilla toteutettavan pakettimatkan, voit myös ostaa erikseen lentokenttäkuljetukset. Kuljetukset lentokentältä hotelliisi ovat useimmiten joko taksilla tai minibussilla. Lisätiedot varaamistasi kuljetuksista näkyvät matka-asiakirjassasi. Kuljetuksen hinta vaihtelee kulkuvälineen ja matkan pituuden mukaan. Tarkka hinta ilmoitetaan varausvaiheessa.

Lennot laskeutuvat yleensä Charles de Gaullen lentokentälle (esim. SAS ja AY), Norwegian laskeutuu Pariisin ulkopuolelle, Orlyn lentokentälle. Matka Charles de Gaullen kentältä Disneyland Parisiin kestää n. 40 min (n. 45 km), muusta liikenteestä riippuen. Matka Orlyn kentältä kestää n. 45 min (n. 50 km).

Magical shuttle -bussit kulkevat Charles de Gaullen ja Orlyn lentokentiltä kaikkiin muihin Disney-hotelleihin, paitsi Disney's Davy Crockett Ranch® -hotelliin. Ajomatka ensimmäiselle hotellille kestää noin tunnin. Liput voi ostaa Magical shuttlen kotisivujen kautta: http://www.magicalshuttle.fr tai Magical shuttle -yhtiön palvelutiskiltä lentokentälllä (Roissy Charles de Gaulle, terminaali 2E/2F) tai suoraan bussista. Huomioithan, että viimeinen bussi lentokentältä suoraan Disney-hotelleille lähtee lentokentältä n. klo 20.25, tämän jälkeen Disneyland Parisiin pääsee Pariisin keskustan kautta junalla (Disneyland Parisin viereinen juna-asema on nimeltään Chessy Marne-La-Vallee) tai taksilla.
Kohdefakta

Palvelumme

Disneyland Paris- huvipuistoon matkustat omin päin.

Passi ja viisumi

Matkalla sinulla tulee aina olla mukana matkustusasiakirja (passi tai Schengen-maissa myös poliisin myöntämä valokuvallinen henkilökortti), joka on voimassa oleva ja moitteettomassa kunnossa. Suosittelemme, että passi on voimassa Eurooppaan ja lähialueille suuntautuvilla matkoilla vähintään 3 kk ja Euroopan ulkopuolelle suuntautuvilla matkoilla vähintään 6 kk matkan jälkeen.

Mikäli et ole Suomen kansalainen, tarkista mahdollinen viisumitarpeesi lähetystöstä/konsulaatista.

If you are not a Finnish citizen, you need to check your possible visa requirement from the Embassy of France. Please also note the possible need for a transit visa.

Rokotukset

Ei pakollisia rokotuksia. Tarkista, että jäykkäkouristus-, kurkkumätä, polio- ja MPR (tuhkarokko, sikotauti ja vihurirokko) -rokotukset ovat kunnossa. Myös hepatiitti A ja B -rokotusta suositellaan. Lisätietoja rokotuksista ja matkailuterveydestä saat: www.thl.fi (Rokottaminen > Matkailijan terveysopas) tai Terveys ja turvallisuus -sivulta.

Paikalliset lait ja tavat

Muistathan, että useissa maissa on hyvin erilaiset lait ja säädökset kuin mihin olemme Suomessa tottuneet. Välttääksesi mahdollisia yllätyksiä, tutustu maan säädöksiin ja tapoihin, vieraile lähetystön kotisivuilla ja tutustu etukäteen ulkoministeriön kyseistä maata koskeviin matkustustiedotteisiin.

Valuutta ja maksaminen

Euro (EUR). Maksukortit hyväksytään yleisesti. Autonvuokrauksen yhteydessä luottokortiltasi veloitetaan takuumaksu. Monet hotellit ottavat luottokorttisi tiedot ylös mahdollisia ylimääräisiä kuluja varten, kuten esimerkisi puhelinlinjan avaus jne.

Aikaero

Aikaero Suomeen -1 tunti.

Sähkö

240 V. Eurooppalainen, kaksireikäinen standardi.

Kieli

Ranska

Lisätiedot

Pidätämme itsellämme oikeuden muuttaa esimerkiksi retkiohjelmaa, -hintoja jne.
Matkatarjouksia – Disneyland® Paris
Disney's Sequoia Lodge®familycomfort
 • Perheille
Disney's Sequoia Lodge®
Disneyland® Paris, Pariisin alue, Ranska
 • 4 päivää
 • Lento + hotelli
 • Lähtö 1.9.2019, lähtöpaikka Helsinki
Helsinki, 1.9.2019, 4 päivää
Matkatarjouksia – Disneyland® Paris
Disney's Sequoia Lodge®familycomfort
 • Perheille
Disney's Sequoia Lodge®
Disneyland® Paris, Pariisin alue, Ranska
 • 4 päivää
 • Lento + hotelli
 • Lähtö 1.9.2019, lähtöpaikka Helsinki
Helsinki, 1.9.2019, 4 päivää
Tee matkahaku