Matkat – Amsterdam

Amsterdamissa sinua odottaa kuvankaunis ja ystävällinen kaupunki, jossa on lukuisia kanaaleja, siltoja, kauniita taloja, kahviloita ja ravintoloita.
Amsterdam on mainio viikonloppukohde, sillä kaupungissa kaikki on sopivan etäisyyden päässä ja täällä on helppo liikkua kävellen tai polkupyörällä. Amsterdamia pidetäänkin usein maailman pyöräily-ystävällisimpänä kaupunkina. Ostosmahdollisuudet ovat täällä monipuoliset, ja ravintoloita on kaikissa hintaluokissa. Amsterdam on monikulttuurinen kaupunki, mikä näkyy myös ravintolavalikoimassa.

Asu keskeisellä sijainnilla Amsterdamissa

Tjäreborgilla on Amsterdamissa useita erilaisia hotelleja, joista useimmat sijaitsevat kanaalien keskellä kaupungin keskustassa. Voit esimerkiksi asua lähellä Vondelparkia, ostoskatuja, Anne Frankin taloa tai Van Gogh -museota. Keskustassa sekä Leidsepleinin ympäristössä on paljon ravintoloita, baareja ja pubeja. Kävellen ja pyörällä on helppo liikkua paikasta toiseen.

Tekemistä Amsterdamissa

Amsterdamissa on paljon tekemistä ja nähtävää. Voit lähteä opastetulle kanaaliajelulle tai hypätä Hop-On Hop-Off -bussin kyytiin. Mainio vaihtoehto on myös lähteä tutustumaan kaupunkiin omin päin kävellen tai polkupyörällä. Jos haluat levähtää hetken, kannattaa hypätä veneen kyytiin, sillä silloin pääset kokemaan kaupungin toisenlaisesta näkökulmasta. Kanaaleita pitkin voi lähteä myös polkuveneilemään. Jos säät sallivat, Vondelparkissa on mukava istua picnicillä.

Tjäreborgin matkat Amsterdamiin

Tjäreborgilla matkustat Amsterdamiin reittilennoilla, joten päätät itse matkasi pituuden ja ajankohdan. Amsterdamissa voit viettää vaikka pidennetyn viikonlopun tai useampia päiviä, ihan miten itse haluat. Lentoaika Helsingistä on kohtuullinen, ja Amsterdamin keskusta on vain 20 minuutin junamatkan päässä lentokentältä, joten tämä on mainio viikonloppukohde!
Hyvä tietää
  • Vapaasti valittava matkan pituus
  • Hotelleja keskustassa
  • Luksushotelleja
  • Hyvät ostosmahdollisuudet
  • Hyviä ravintoloita ja vilkas yöelämä

Muiden mielipiteet kohteesta Amsterdam

Hae matka – Amsterdam