Hotellit (54)

Matkat – Dubai

Tjäreborgilla matkustat Dubaihin juuri silloin kun sinulle sopii ja voit viipyä perillä juuri niin kauan kuin haluat. Dubaissa valittavanasi on kuusi eri matkakohdetta.
Dubai houkuttelee matkailijoita vuoden ympäri. Täällä on aurinkovarma ilmasto, ihania rantoja, ja kaupunki on mielenkiintoinen sekoitus kulttuuria, nähtävyyksiä, ostosmahdollisuuksia ja luksusta. Valittavanasi on kymmeniä erilaisia hotelleja viidessä eri kohteessa vuoden ympäri. Matkustitpa mihin vuodenaikaan tahansa, voit olla varma, että lomasi on aurinkoinen. Meriveden lämpötila laskee harvoin alle 20 asteeseen edes talvikaudella. Dubai on kuitenkin paljon muutakin kuin aurinkoa ja rantaelämää. Täällä on monipuolinen ravintolavalikoima, jossa kaikki maailman keittiöt ovat edustettuina, mahtavat ostosmahdollisuudet niin ikkunaostoksille kuin löytöjen tekemiseen sekä kaikenlaisia elämyksiä niin pienille kuin suuremmillekin lomailijoille. Mainioita kohteita ovat esimerkiksi Mall of the Emirates -kauppakeskus sekä maailman korkein pilvenpiirtäjä Burj Khalifa, josta voi ihastella upeita näkymiä 450 metristä.

Valitse Dubain matkakohteesi

Jos kaipaat lomaltasi rantaelämää, kannattaa tutustua Jumeirah Beachiin, jossa on kaiken lisäksi todellisia luksushotelleja. Ylellistä asumista on myös Jebel Alissa, jossa valittavanasi on myös All Inclusive. Ihan yhtä hyvin, mutta edullisemmin, asut Downtown Dubaissa, josta löydät myös maailman korkeimman rakennuksen ja todella monipuoliset ostosmahdollisuudet. Edullisinta on asua Deirassa, jossa on paikallisia markkinoita sekä myös modernimpia ostosmahdollisuuksia. Jos valinnan tekeminen on vaikeaa, voit aina yhdistää useampia kohteita, jolloin saat juuri itsellesi mieluisan matkan.

Tjäreborgin matkat Dubaihin

Tjäreborgilla matkustat Dubaihin joustavasti reittilennoilla ympäri vuoden, ja päätät itse matkasi ajankohdan ja pituuden. Miten olisi esimerkiksi pidennetty viikonloppu Jumeirah Beachillä tai pidempi loma, jossa asut kahdessa eri matkakohteessa? Tjäreborgin runsaasta hotellivalikoimasta löydät varmasti juuri itsellesi ja budjettiisi sopivan hotellin. Dubaihin lentävät useat lentoyhtiöt Helsingistä, ja koska lentoaika on vain noin kuusi tuntia, voit hyvin lähteä Dubaihin pidennetyksi viikonlopuksi nauttimaan auringosta, rantaelämästä, shoppailusta ja yöelämästä. Jos viivyt täällä viikon, ehdit kokea vieläkin enemmän.

Aktiviteetit ja nähtävyydet Dubaissa

Dubai on mielenkiintoinen yhdistelmä uutta ja vanhaa. Täällä on kaikkea hypermoderneista ostoskeskuksista, kuten The Dubai Mall, perinteisiin souk-markkinoihin ja hulppeista Jumeirah Beachin hotelleista aavikon rauhaan tähtitaivaan alla. Dubaissa on aina jotain tekemistä tai nähtävää upeista ostosmahdollisuuksista kamelikilpailuihin. Jos haluat kokea jotain erityistä, kannattaa lähteä vierailemaan muissa rannikon emiraateissa, joita ovat esimerkiksi Sharjah, Abu Dhabi tai Ras al-Khaimah, ja matkalla pääset kokemaan upeaa aavikkomaisemaa.

Dubai lapsille - Dubai Parks and Resorts

Dubai Parks and Resorts on valtava huvipuistoalue, jonka eri osilla on oma teemansa. Alueella on LEGOLAND® Dubai sekä MOTIONGATE™ Dubai, jossa voit käydä tervehtimässä Shrekiä, Kung Fu Pandaa ja monia muita hahmoja. Tarjolla on erilaisia laitteita, aktiviteetteja ja paljon muuta, jotka sopivat niin pienemmille lapsille kuin teineillekin. Kun varaat matkan Dubai Parks and Resortsiin, asut mielenkiintoisessa Lapita Dubai Parks Autograph Collection -hotellissa, joka on oikea polyneesialainen unelma. Hotelli sijaitsee aivan puistojen läheisyydessä.

Voit luonnollisesti yhdistää lomailun Dubai Parks and Resortsissa johonkin toiseen Dubain lomakohteeseen.
Löydä hotellisi
Rannat

Rannat Dubaissa

Jos kaipaat rantaelämää lomallasi, erinomainen vaihtoehto on Jumeirah Beach, jossa on useita Dubain pisimmistä ja tunnetuimmista rannoista. Jumeirah Beach on hyvin hoidettu ja lapsiystävällinen ranta, jossa hiekka on hienoa ja vaaleaa. Jebel Alissa muutamat Tjäreborgin hotellit sijaitsevat suoraan hienohiekkaisella rannalla, joka soveltuu erinomaisesti lapsille. La Mer Beachissä on ihana ranta, jolta toiseen suuntaan katsottuna näkyy Downtown Dubain skyline ja toiseen suuntaan mahtavat merinäkymät.

Dubaissa uiminen on mahdollista hotellien uima-altaissa, ja yleinen hiekkaranta, jolle on ilmainen sisäänpääsy, löytyy muutaman kilometrin päästä Dubain keskustasta. Tällä rannalla on myös useita rantaklubeja, joissa voi vierailla maksua vastaan. Bur Dubaissa uiminen on mahdollista hotellien allasalueilla tai voit ottaa taksin muutaman minuutin matkan päässä sijaitsevalle Jumeirah Open Beach -rannalle.

Deirassa on upeita rantoja turkoosinsinisen meren äärellä rannikolla, jonne on noin kymmenen minuutin matka keskustasta. Dubai Parks and Resortsin lähistöllä ei ole rantoja, mutta Lapita Dubai Parks Autograph Collection -hotellissa sinua odottaa suuri ja upea allasalue. Jos haluat pulahtaa mereen, kannattaa suunnata Dubai Parks and Resortsin pohjoispuolella sijaitseville Dubain rannoille.
Ruoka, juoma ja yöelämä

Ruoka ja juoma Dubaissa

Jos haluat nauttia laajasta ravintolavalikoimasta, kohteeksi kannattaa valita Jumeirah Beach, La Mer Beach tai Downtown Dubai. Täällä on ravintoloita, joissa voit maistella maailman makuja. Bur Dubaissa ja Deirassa on paljon ravintoloita, joista monissa voit tutustua paikalliseen ruokakulttuuriin. Jebel Alissa on hyvät ravintolavalikoimat hotelleissa, ja myös hotellien ulkopuolella on ravintoloita. Dubai Parks and Resortsissa monipuolinen ravintolavalikoima eri teemoineen löytyy Lapita Dubai Parks Autograph Collection -hotellista.

Yöelämä Dubaissa

Vilkkainta yöelämä on Jumeirah Beachillä ja Downtown Dubaissa. Näissä kohteissa on laaja valikoima upeita baareja ja yökerhoja, joista osa on todella eksklusiivisia. Monet yökerhot sulkevat ovensa klo 03. Baarit sijaitsevat usein pilvenpiirtäjissä, joista näköalat ovat kerrassaan mahtavat. Kuten myös muilla Dubain alueilla, baarit ja ravintolat sijaitsevat hotelleissa, joissa on anniskeluoikeudet.
Ostokset

Ostokset Dubaissa

Mahtavat ja monipuoliset ostosmahdollisuudet löydät Downtown Dubaista. Valtavissa ostosgallerioissa, kuten Dubai Mall ja Mall of Emirates, on lukuisia erilaisia kauppoja ja loputtomasti elämyksiä. Jumeirah Beachillä on myös hyvät ostosmahdollisuudet hotellien yhteydessä sekä ostosgallerioissa. Deirassa ja Bur Dubaissa voit vierailla perinteisissä soukeissa eli sisätiloissa olevilla markkinoilla, joilla myydään kaikkea mahdollista kullasta ja tekstiileistä erilaisiin hajuvesiin ja mausteisiin. Soukissa on tapana tinkiä ja täällä voit tehdä todellisia löytöjä.

Downtown Dubai – paras ostostarjonta

Parhaimmat ja laajimmat ostosvalikoimat ovat Downtown Dubain alueella, jonka keskellä virtaa Dubai Creek -joki. Kummallakin puolella jokea kaupankäynti on vilkasta. Bur Dubaissa sijaitsevassa vanhassa arabialaisessa basaarikorttelissa on kaikkea antiikkiesineistä ja persialaisista matoista uusimpaan elektroniikkaan, mausteisiin, kankaisiin ja kenkiin. Kulta on täällä edullista.

Gallerioita ja ostoskeskuksia

Kaksi valtavaa ja suosittua ostoskeskusta ovat Mall of the Emirates ja The Dubai Mall. Mall of the Emirates -ostoskeskuksessa on yli 350 myymälää, ravintolaa sekä hiihtokeskus. Mall of the Emirates sijaitsee noin 20 km päässä Downtown Dubaista Abu Dhabin suuntaan. The Dubai Mall -ostoskeskuksessa on yli 1200 liikettä ja maailman suurin kultasouk, jossa on yli 200 myymälää sekä "Fashion Island", jossa voi ihastella haute couture -muotia. Täällä on myös suuri luistinrata ja yksi maailman korkeimmista rakennuksista Burj Khalifa.

Perinteiset soukit

Jos haluat pistäytyä perinteisillä markkinoilla, lähistöllä on useita soukeja. Lähellä sijaitsevalla Bur Dubain alueella on tekstiilisouk, jossa on tarjolla kaikenlaisia tekstiilejä. Mielenkiintoinen vierailukohde on myös Bur Dubaissa sijaitseva Karama Bazaar, jossa on kaikkea mahdollista vaatteista ja asusteista huonekaluihin, matkamuistoihin ja leikkikaluihin. Deiran alueella on kultasouk, maustesouk ja hajuvesisouk, jotka kaikki ovat vierailemisen arvoisia kohteita. Tinkimällä voit tehdä todellisia löytöjä.
Liikunta ja treeni

Liikunta ja treeni Dubaissa

Aktiivista lomaa kaipaavalle tarjolla on golfia, tennistä, ammuntaa ja vesiurheilulajeja. Jos olet moottoriurheilun ystävä, kannattaa suunnata Dubai Autodromella sijaitsevaan Race and Driving Schooliin, jonka aktiviteetit soveltuvat niin aloitteleville kuin kokeneemmille kuljettajille.

Golfaa Dubaissa

Dubaissa lomaillessasi voit golfata useilla hienoilla kentillä, joilla riittää haastetta kaikenlaisille golfaajille.

Varaa peliajat Greenfee365-yhteistyökumppanimme sivuilta.
Aktiviteetit ja nähtävyydet

Aktiviteetit Dubaissa

Dubaissa on todella monipuolinen valikoima erilaisia koko perheelle sopivia aktiviteetteja. Täällä voi vierailla mielenkiintoisissa museoissa, lähteä aavikkosafarille tai vesipuistoon ja vaikkapa hiihtää. Moottoriurheilun ystävät voivat suunnata Dubai Autodromella sijaitsevaan Race and Driving Schooliin. Useimmat suuuret nähtävyydet ovat Downtown Dubaissa ja Jumeirah Beachillä, ja tänne on helppo tulla myös muista kohteista. Dubai Parks and Resortsissa on jättimäinen huvipuisto, jossa on eri osia eri teemoineen. Täällä on LEGOLAND® Dubai ja MOTIONGATE™ Dubai, jossa voit tavata Shrekin, Kung Fu Pandan ja monia muita hahmoja. Puistoissa on hauskoja laitteita, aktiviteetteja ja ohjelmaa kaikenikäisille lapsille teini-ikään saakka.

Nähtävyydet Dubaissa

Koko Dubai on jo itsessään upea nähtävyys. Mahtavia ja futuristisia rakennuksia on täällä enemmän kuin missään muualla. Tässä kaupungissa voit kokea kaikkea mahdollista eksoottisista aavikkosafareista todelliseen suurkaupunkielämään. Monet tunnetut nähtävyydet sijaitsevat Downtown Dubaissa ja Jumeirah Beachillä, kuten pilvenpiirtäjä Burj Khalifa, Dubai Marina, Palm Jumeirah, Dubain lahti, pilvenpiirtäjä Burj Al Arab sekä Dubain kuuluisa suihkulähde, jonka showesitykset ovat maailman mahtavimpia. Bur Dubai on mielenkiintoinen alue, johon kannattaa tutustua. Sen vanhassa osassa joen varrella on Dubain kulttuurinen keskus, jossa myös Dubai Museum sijaitsee sekä Al Bastakiya, joka on pittoreski ja boheemi kaupunginosa 1800-luvulta. Al Fahidin historiallisessa kaupunginosassa on taidegallerioita ja linnoitus Al Fahidi Fort.
Kulkuyhteydet

Liikkuminen Dubaissa

Jumeirah Beachillä ja Dubain keskustassa on hyvät bussi-, metro- ja raitiovaunuyhteydet, ja sama lippu käy kaikissa kulkuvälineissä. Dubain joukkoliikenteeseen kuuluu myös joitain lauttalinjoja, ja lautalla voit matkustaa Dubain Marinan edustalla ja Dubain kanavaa pitkin. Pidemmille matkoille liikenneyhteydet ovat harvemmat. Kaupungin ulkopuolelle on kätevintä liikkua taksilla. Taksilla matkustaminen on suhteellisen edullista.
Kohdefakta

Aikaero

Talviaika: Suomen aika + 2 tuntia. Kesäaika: Suomen aika + 1 tunti.
Lennot ja kuljetukset

Lentoaika

Lentoaika Helsingistä n. 6 tuntia.

Näin matkustat tänne

Dubaihin voit matkustaa Tjäreborgin kautta reittilennoilla mihin vuodenaikaan tahansa ja määritellä itse matkasi pituuden.

Lento laskeutuu Dubain lentokentälle.

Kuljetuksista kerrotaan erikseen jokaisen lomakohteen kohdalla.
Sää
 • tammikuu
23°14°
7
Aurinkotuntia/pv
21°
Veden lämpötila
29
Sateettomia päiviä
 • helmikuu
24°15°
7
Aurinkotuntia/pv
20°
Veden lämpötila
24
Sateettomia päiviä
 • maaliskuu
27°17°
8
Aurinkotuntia/pv
21°
Veden lämpötila
27
Sateettomia päiviä
 • huhtikuu
31°20°
9
Aurinkotuntia/pv
22°
Veden lämpötila
28
Sateettomia päiviä
 • toukokuu
36°24°
10
Aurinkotuntia/pv
25°
Veden lämpötila
31
Sateettomia päiviä
 • kesäkuu
38°26°
10
Aurinkotuntia/pv
27°
Veden lämpötila
30
Sateettomia päiviä
 • heinäkuu
40°29°
10
Aurinkotuntia/pv
28°
Veden lämpötila
31
Sateettomia päiviä
 • elokuu
40°29°
9
Aurinkotuntia/pv
28°
Veden lämpötila
31
Sateettomia päiviä
 • syyskuu
38°26°
8
Aurinkotuntia/pv
28°
Veden lämpötila
30
Sateettomia päiviä
 • lokakuu
35°23°
8
Aurinkotuntia/pv
27°
Veden lämpötila
31
Sateettomia päiviä
 • marraskuu
31°18°
8
Aurinkotuntia/pv
24°
Veden lämpötila
30
Sateettomia päiviä
 • joulukuu
26°15°
7
Aurinkotuntia/pv
23°
Veden lämpötila
29
Sateettomia päiviä
Yhdistyneissä Arabiemiirikunnissa vallitsee kuiva, trooppinen aavikkoilmasto. Kesät ovat kuumia ja talvet lämpimiä. Tjäreborgilla on hotelleja useissa emiraateissa: Dubaissa, Abu Dhabissa, Ajmanissa, Fujairahissa ja Ras al Khaimahissa. Dubaissa voit valita lomakohteeksi joko Bur Dubain, Deiran, Downtown Dubain, La Mer Beachin, Jebel Alin, Jumeirah Beachin tai Dubai Parks and Resortsin.

Kesäisin päivälämpötila nousee usein yli 40 asteen, ja ilmankosteus on korkea. Talvella on viileämpää, noin 20–24 astetta, ja alhaisempi ilmankosteus. Merivesi on ympäri vuoden uimalämpöistä, 20–28 astetta.

Joulukuu, tammikuu, helmikuu ja maaliskuu

Tähän aikaan ilmasto on miellyttävää ja vastaa Suomen kesän parhaita päiviä. Keskilämpötila on 24–26 astetta päivällä ja laskee n. 15 asteeseen öisin. Veden lämpötila on 20–24 astetta. Mitään varsinaista sadekautta täällä ei ole, mutta sateet osuvat juuri näiden kuukausien ajalle. Useimmiten sadekuurot ovat lyhytkestoisia ja äkillisiä.

Huhtikuu, toukokuu, kesäkuu, heinäkuu, elokuu, syyskuu, lokakuu ja marraskuu

Kesä alkaa heinäkuusta ja jatkuu syyskuuhun asti. Tavallisesti lämpötila on noin 40 astetta tai enemmän, ja autiomaassa lämpötila voi nousta jopa lähelle 50 astetta. Öisin on hieman viileämpää, 25–29 astetta. Ilmankosteus on todella korkea, yleensä yli 90 prosenttia. Vuoden kuumimmat kuukaudet ovat heinäkuu ja elokuu, eikä täällä sada lainkaan toukokuun ja marraskuun välisenä aikana. Hiekkamyrskyjä saattaa esiintyä toukokuusta heinäkuuhun, kun voimakkaat tuulet puhaltavat Saudi-Arabiasta. Tuulen mukana aavikolta kulkeutuva hiekka tekee ilman sumuisen ja harmaan moneksi päiväksi.

HINTAESIMERKKEJÄ REITTILENNOILLA – Dubai

Citymax Bur Dubai
Citymax Bur Dubai
Bur Dubai, Dubai, Arabiemiraatit
 • Matkapaketti - lento ja hotelli
 • 6 päivää, 5 hotelliyötä
 • Lähtö 31.10.2022, lähtöpaikka Helsinki
Sis. aamiainen
Sisältää kirjatut matkatavarat
Sis. aamiainen
Lento ja 5 hotelliyötä
31.10.2022 lähtöpaikka Helsinki
JA Ocean View Hotel
JA Ocean View Hotel
Jumeirah Beach, Dubai, Arabiemiraatit
 • Matkapaketti - lento ja hotelli
 • 6 päivää, 5 hotelliyötä
 • Lähtö 28.11.2022, lähtöpaikka Helsinki
Sis. aamiainen
Sisältää kirjatut matkatavarat
Sis. aamiainen
Lento ja 5 hotelliyötä
28.11.2022 lähtöpaikka Helsinki
Hyatt Centric Jumeirah Dubai
Hyatt Centric Jumeirah Dubai
La Mer Beach, Dubai, Arabiemiraatit
 • Matkapaketti - lento ja hotelli
 • 6 päivää, 5 hotelliyötä
 • Lähtö 12.12.2022, lähtöpaikka Helsinki
Sisältää kirjatut matkatavarat
Lento ja 5 hotelliyötä
12.12.2022 lähtöpaikka Helsinki
Rove La Mer Beach
Rove La Mer Beach
La Mer Beach, Dubai, Arabiemiraatit
 • Matkapaketti - lento ja hotelli
 • 1 viikko, 7 hotelliyötä
 • Lähtö 3.11.2022, lähtöpaikka Helsinki
Sisältää kirjatut matkatavarat
Lento ja 7 hotelliyötä
3.11.2022 lähtöpaikka Helsinki
Dukes The Palm, a Royal Hideaway Hotel
Dukes The Palm, a Royal Hideaway Hotel
Jumeirah Beach, Dubai, Arabiemiraatit
 • Matkapaketti - lento ja hotelli
 • 1 viikko, 7 hotelliyötä
 • Lähtö 3.11.2022, lähtöpaikka Helsinki
Sis. aamiainen
Sisältää kirjatut matkatavarat
Sis. aamiainen
Lento ja 7 hotelliyötä
3.11.2022 lähtöpaikka Helsinki
Atlantis, The Palm
 • Perheille
Atlantis, The Palm
Jumeirah Beach, Dubai, Arabiemiraatit
 • Matkapaketti - lento ja hotelli
 • 1 viikko, 7 hotelliyötä
 • Lähtö 9.11.2022, lähtöpaikka Helsinki
Sisältää kirjatut matkatavarat
Lento ja 7 hotelliyötä
9.11.2022 lähtöpaikka Helsinki

Matkakohteet – Dubai

Jumeirah Beach
Jumeirah Beach on loistava valinta sinulle, joka haluat nauttia sekä Dubain upeista rannoista että suurkaupungin sykkeestä.
Deira
Deirassa majoitut souk-markkinoiden ja Dubain ostosmahdollisuuksien keskellä. Deiran puolella hotellit ovat hieman edullisempia kuin monissa muissa Dubain kohteissa.
Downtown Dubai
 • Harrastukset
 • Nähtävyydet
 • Ostokset
Downtown Dubai on ylellinen ja jännittävä lomakohde, jossa on runsaasti tyylikkäitä kauppoja ja luksushotelleja.
Bur Dubai
 • Nähtävyydet
 • Ostokset
 • Ruoka & juoma
Bur Dubai on yksi Dubai Cityn hieman rauhallisemmista kaupunginosista. Samalla kuitenkin kaikki kaupungin ostos- ja huvittelumahdollisuudet ovat lähelläsi.
Jebel Ali
Varaa Tjäreborgin kautta matka Jebel Aliin, Dubaihin, ja nauti ihanasta hotellielämästä sekä monenlaisista ajanvietemahdollisuuksista.
Dubai Parks and Resorts
Dubai Parks and Resorts on suuri huvipuisto täynnä hauskaa tekemistä ja koettavaa lapsille.
La Mer Beach
Lähde Tjäreborgin matkalle Dubaihin ja lomaile La Mer Beachillä. Voit yhdistää rantaelämän ja rentoutumisen maailmanluokan ostosmahdollisuuksiin.

Kohdeopas Dubai

Dubai-kohdeopas

Keskellä ultramodernia kaupunkia näet paikkoja, jotka muistuttavat sinua tuhannen ja yhden yön tarinoista. Dubaissa ja muissa Arabiemiraateissa on paljon tekemistä ja näkemistä ja siksi olemme koonneet oppaan, jonka avulla voit helposti suunnistaa unelmiesi lomalle Dubaihin.

Keskellä ultramodernia kaupunkia näet paikkoja, jotka muistuttavat sinua tuhannen ja yhden yön tarinoista. Dubaissa ja muissa Arabiemiraateissa on paljon tekemistä ja näkemistä ja siksi olemme koonneet oppaan, jonka avulla voit helposti suunnistaa unelmiesi lomalle Dubaihin.
Tee matkahaku – Dubai
Välttämättömät evästeet tekevät verkkosivustosta käyttökelpoisen sallimalla perustoimintoja kuten sivustolla navigoinnin ja pääsyn sivuston suojattuihin osioihin. Verkkosivusto ei toimi kunnolla ilman näitä evästeitä.
Toiminnalliset evästeet mahdollistavat verkkosivuston ulkoasua tai toimintoja muuttavan tiedon tallentamisen. Näitä tietoja ovat esimerkiksi tekemäsi matkahaut. Näitä tarvitaan sivuston optimaaliseen toimintaan.
Tilastoevästeet auttavat sivuston omistajia ymmärtämään, miten käyttäjät ovat vuorovaikutuksessa sivuston kanssa, keräämällä ja raportoimalla tietoja.
Markkinointievästeitä käytetään verkkosivustolla kävijöiden seurantaan. Tarkoituksena on näyttää mainoksia, jotka ovat sopivia ja kiinnostavia yksittäisille käyttäjille, ja siten arvokkaampia julkaisijoille ja kolmansien osapuolten mainostajille.