Dubai
Atlantis The Palm, Jumeirah Beach

Dubai, Arabiemiraatit

Tervetuloa Dubaihin! Aurinkoa, lämpöä ja suolaisia aaltoja - vuoden ympäri. Dubaissa yhdistyvät aurinkoinen luksus ja eksotiikka.

Lue lisää kohteesta Dubai Piilota teksti

Dubaissa voit viettää rauhallisen loman turvallisessa ympäristössä, ja aurinko paistaa lähes 100 % varmuudella. Tjäreborgin kautta sinulla on mahdollisuus valita viidestä kohteesta mieluisin: Deira, Bur Dubai, Downtown Dubai, Jumeirah Beach tai Jebel Ali. Mikäli asut Downtown Dubaissa ja haluat lähteä rannalle, niin silloin on kätevintä suunnistaa yleisille rannoille Jumeirah Beachin suuntaan. Jumeirah Beachillä asut luksustyylisesti viiden tähden hotellissa. Mikäli haluat asua tasokkaassa hotellissa, mutta edullisemmin, suosittelemme valitsemaan hotellin Downtown Dubaista, jossa on myös maailman korkein rakennus, Burj Khalifa, ja maailman suurin ostoskeskus. Kaiken tämän hypermodernin keskellä löytyy vielä myös paikkoja, jotka johtavat ajatuksesi 1000 ja yhden yön tarinoihin, varsinkin jos lähdet mukaan erämaasafarille.

Viikonloppu vai koko viikko?
Lähtiessäsi Dubaihin voit itse määritellä matkasi pituuden - sekä kesällä että talvella. Koska lentoaika on suhteellisen lyhyt, vain kuutisen tuntia, Dubaihin voit aivan hyvin lähteä viettämään pidennettyä viikonloppua, jolloin majoitut hotellissa neljä yötä, nautit auringosta, uimisesta, ostoksista ja yöelämästä. Jos lähdet viikon matkalle, niin silloin ennätät kokea vielä enemmän.

  • Matkakohteita:  5 kpl
  • Hotelleja:  47 kpl

Koe 360° Dubai

Eläydy Dubain tunnelmaan ja inspiroidu 360-asteen videoilla.

Voit liikuttaa näkymää vetämällä hiirellä tai näppäimistön W, A, S , D -kirjaimilla.

Dubain kaupunkiopas