Matkat – Edinburgh

Skotlannissa on muutakin kuin kilttejä, viskiä ja säkkipillejä. Edinburghissa on kaunista luontoa, ihania ihmisiä ja mielenkiintoista arkkitehtuuria.
Edinburgh on äänestetty Ison-Britannian kauneimmaksi kaupungiksi, eikä ihme, sillä täällä on kerrassaan upeaa luontoa ja mahtavaa arkkitehtuuria. Edinburgh sijaitsee meren äärellä, ja kaupungissa on runsaasti historiallisia rakennuksia ja nähtävyyksiä.

Tekemistä Edinburghissa

Edinburghissa on useita kaupunginosia, ja suurin osa Tjäreborgin hotelleista sijaitsee Vanhassakaupungissa. Kaupungin keskiaikainen osa sijaitsee tunnetun mukulakivikadun Royal Milen varrella, jossa on historiallisia rakennuksia ja nähtävyyksiä. Parhaat shoppailumahdollisuudet on New Townissa, joka on toinen puoli Edinburghin ydinkeskustaa. New Townin pohjoispuolella on Royal Botanic Garden, jossa voit levähtää hetken rauhallisen vehreässä tunnelmassa kukkien ja kasvien ympäröimänä.

Skotlantilaisia makuja

Edinburghissa on paljon kansainvälisiä ravintoloita, ja jos haluat uskaliaasti lähteä tutustumaan skotlantilaiseen ruokakulttuuriin, voit maistaa Haggista. Haggis on Skotlannin kansallisruoka, joka valmistetaan eläinten sisäelimistä, kuten maksasta, sydämestä ja keuhkoista ja paistetaan lampaan mahalaukussa. Tai ehkä haluat mieluummin maistaa paikallista Paimenen piirakkaa eli Shepherd´s pieta, joka on valmistettu lampaanjauhelihasta ja perunasta.

Tjäreborgin matkat Edinburghiin

Tjäreborgilla matkustat Edinburghiin reittilennoilla, joten päätät itse matkasi pituuden ja ajankohdan. Valikoimissa on useita erilaisia hotelleja, joten löydät varmasti mieleisesi vaihtoehdon, halusitpa sitten asua yksinkertaisemmin tai ylellisemmin. Mainio keskitason vaihtoehto on esimerkiksi keskeisellä paikalla sijaitseva Best Western Edinburgh City.
Hyvä tietää
  • Hotelleja keskustassa
  • Eritasoisia hotelleja
  • Hyvät ostosmahdollisuudet, monia ravintoloita ja vilkas yöelämä
  • Vapaasti valittava matkan pituus

Muiden mielipiteet kohteesta Edinburgh

Asiakkaamme eivät ole vielä kirjoittaneet arvosteluja tästä kohteesta.

Hae matka – Edinburgh